Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg sonrası 3 gün yasak ilişki öncesine bir şey demedi, bir gün önce ilişki olmuştu 😅hsg sonrası Duş alabilirsin dedi. Monodoks antibiyotik başladı. İşlemden önce ağrı kesici iç demişti. ❤️
Bana 7 öncesi 7 sonras i dediler ben 5.gun ilişkiye girmiştim yumurtlama zamanı diye kanama olmuştu çok korkmuştum baya ara vermiştim 😂 antibiyotik kullanıyodum birde

Bana 7 öncesi 7 sonras i dediler ben 5.gun ilişkiye girmiştim yumurtlama zamanı diye kanama olmuştu çok korkmuştum baya ara vermiştim 😂 antibiyotik kullanıyodum birde
Kuzum senin döngü arasında diye yasak oldu muhtemelen gebelik vs olmasın diye. .Biz adet bittiği günün ertesi günü çekim yaptık.

Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum ❤️

Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız. 🧿🧿

Liste yapmıyorum. Fikir alışverişi, soru, öneri, ve tabiki güzel haberleri buradan paylaşalım. Uğurlu olsun 💕
Yaaaaa bebeğiiimmm hayırlısı olsuunnn çok güzel düşünmüssünnnn🥰🥰🥰🥰
Allahh hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde herkese nasip etsin amin amin amin 🤲🤲

Benim yüksek değil 14 falandı. Adetin 3. Günü başladım, adet bittikten sonra ovulasyon testi yaptım çatlama görene kadar yedim. Aynı zamanda eşime keçiboynuzu özü yedirdim sabahları. Çatlama gördükten sonra 1 hafta boyunca her gün 1 avokado yedim. ❤️
Yaa yiyemiyorum şu meredi bugün aldırdım eşime dün yumurtladim sanırım ama yok yiyemedim gene içine ne kattiysam da 😂 eşin yedi bitirdi

Merhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum ❤️

Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız. 🧿🧿

Liste yapmıyorum. Fikir alışverişi, soru, öneri, ve tabiki güzel haberleri buradan paylaşalım. Uğurlu olsun 💕
Yaa Selizcimm ay bende böyle birşey düşündüm valla bugün :dondurma:ama gel gör ki bir topik açtım mapusa düşünce :KK47: vazgeçtim bende geleyim dedim insan bir haber eder ama ya:süslü:yolunuz yolumuzdur haydi bismillah :KK68:bende bu ay aylarca bana Söylenen ama hep ertelediğim soğan suyumla karşınızdayım eğer ki keramet soğandaysa bilemiyorum🐣 hayırlı olsunn bol bebikli gebikli topic olsun:emir_bebek::anneadayı::anneadayı:

Tamam kuzum çok sağol deneyeceğim inşallah 🥰
Aralık ayı catlatma iğnesi olmadan adet bitimi başladım günde 3 tane incir yedim hafta icerisinde 2 tane avakado tükettim,femarayla beraber yaptım bunları. İnatçı yumurtaliklarim sol 23-24 mm sag ise 14 mm kaldi. Sağ çok geç büyüyor benim. Şuan hamileyim,incirin çok büyük etkisi var 😊

Aralık ayı catlatma iğnesi olmadan adet bitimi başladım günde 3 tane incir yedim hafta icerisinde 2 tane avakado tükettim,femarayla beraber yaptım bunları. İnatçı yumurtaliklarim sol 23-24 mm sag ise 14 mm kaldi. Sağ çok geç büyüyor benim. Şuan hamileyim,incirin çok büyük etkisi var 😊
Yaa maşallah ne güzel sağlıcakla kucağına al inşallah 😍
İncir alacağım bu kesin oldu 😅
Sen nasıl yedin peki zeytinyağda bekletip mi yoksa normal şekilde mi ? Bir de femarayı doktor kontrolünde mü içtin ?

Yaa maşallah ne güzel sağlıcakla kucağına al inşallah 😍
İncir alacağım bu kesin oldu 😅
Sen nasıl yedin peki zeytinyağda bekletip mi yoksa normal şekilde mi ? Bir de femarayı doktor kontrolünde mü içtin ?
Amin canim benim darisi sana Allahin izniyle 🥰
Ben zeytinyağ incir kürünü enfeksiyonum icin kullanmistim. Sade yedim,icine ceviz ekledim öyle yedim 🙈
Doktorum verdi canım,klomen ben de işe yaramadı

Yaa Selizcimm ay bende böyle birşey düşündüm valla bugün :dondurma:ama gel gör ki bir topik açtım mapusa düşünce :KK47: vazgeçtim bende geleyim dedim insan bir haber eder ama ya:süslü:yolunuz yolumuzdur haydi bismillah :KK68:bende bu ay aylarca bana Söylenen ama hep ertelediğim soğan suyumla karşınızdayım eğer ki keramet soğandaysa bilemiyorum🐣 hayırlı olsunn bol bebikli gebikli topic olsun:emir_bebek::anneadayı::anneadayı:
Tinimmmmm hoş geldin kuzummmm dün hızlıca bir etiket yaptım, sensiz olur mu ❤️

İnşallah uğurlu gelir. Soğan kürü şifa olssun balımmmm 😍😍😍😍

X