Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar 💕

Kızlar ben de 33 yaşındayım. 1,5 senedir evliyim. Bugüne kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmedim. Mart ayı itibariyle bebek için denemelere başlamayı düşünüyoruz. Şimdi sizlerin yazılarını okuyunca bir sürü degerler, ilaçlar vs ortaya çıktı. Sizce bir kadın doğum doktoruna baştan gitmek gerekir mi? Siz öyle mi yaptınız?
Evet gidip rutin bir kontrol yaptırın ❤

Arkadaşlar benim hic umudum yok artık..
Esim kesinlikle istemediğini söyledi özellikle ben bu kadar taktim diye..
Oyke uzgun mutsuzumki deli gibi istediğimiz bebegimiz düştükten sonra hersey tepetaklak oldu..
Ne olur dualarınızda bana yer verin..
Hic iyi değilim :KK43:
Şöyle düşün en azından bebegım olabılıyormuş. Gebe kalabılıyorsun. Senden daha kötü durumda olanlar var mesela benim olmuyor yani olsa olur ama olmuyor benımde eşim sürekli kızıyor seni cok iyi anlıyorum kendını böyle avut ve düşünmemeye calış denemelere devam edin sonucta bir kere olmuş bir daha olur inşallah.

Oyke uzgun mutsuzumki deli gibi istediğimiz bebegimiz düştükten sonra hersey tepetaklak oldu..
Biraz kapatin canim bu konuyu, kafasi yerine gelince o da ister tekrar

Canım, içini sıkma 🙏🏻 girdigin bu yolda bizlere pozitif diye döneceksin ben inanıyorum..(covid testi değil gebelik testi pozitif olacak😍)
Rabbim utandırmasın 🥰 dünden beri okuyorum yazamadım,hadi inşallah güzel bir süreç olsun🙏🏻
Oturdum ağlıcam resmen ya öğlene kadar test çıktı çıktı yoksa muayene etmiyorlar kan verdim canim çok saol inşallah güzel dilekleriniz ayakta tutuyor beni:KK43:

8-9 gibi çıkar.. Hastaneyi ara sonradan da verebiliyorsun.. Hastane çok sorun etmez… Bizde sonradan verdik..
Canim Devlet burası nöbetçiler var bi kere daha ufacık bi kan testi için bile test istediler yapmadılar işlemimi hastane evine cok uzak söyledim yapmadılar offf inşallah çıkar test verdiğim hastaneyi arıyorum yoğunluk var yapabileceğimiz bise yok diyo siz siz olun hastanede işiniz varsa 2 gün önceden verin covit testlerinizi

Günaydınnn kızlarrr❤️❤️
Ya perşembe sabah onda çatlatma iğnesi vurulmustum
Dün aksam dokuz on gibi değerlendirin demişti doktorum, değerlendirdik ama bende hiç akıntı falan olmadı yav🤔
Diğer aylarda genelde yaşadım hep, anlamıstım çatlama olduğunu
Şimdi bugünü boş geçin pazar günü yine aksam saatlerinde değerlendirin demişti doktor
Ben acaba çatlamadı mı dün bu aralar çatlarsa kaçırır mıyım diye endise ettim bi
Nasıl yapsam ki🤔
Doktorun sözünün dısınada çıkmak istemiyorum ama bi yandan da değerlendirsek mi diyorum, karıştım🙄

Selam kizlar konum pek görülmedi bir de size sormak istedim. Beş gün adet gecikmesi için çok mu silik çizgi. Bebe time marka test.
Ben gördüm gibi, erken gebelik testinde daha ney görebilirsiniz. Bir de arkadaşların söylediği gibi dk önemli.
Günaydın kızlar 💕

Kızlar ben de 33 yaşındayım. 1,5 senedir evliyim. Bugüne kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmedim. Mart ayı itibariyle bebek için denemelere başlamayı düşünüyoruz. Şimdi sizlerin yazılarını okuyunca bir sürü degerler, ilaçlar vs ortaya çıktı. Sizce bir kadın doğum doktoruna baştan gitmek gerekir mi? Siz öyle mi yaptınız?
Muhakkak gitmelisin. Ben ön kontrolde polip olduğunu öğrendim ve ufak bir operasyon geçirip öyle bıraktım korunmayı.

Günaydınnn kızlarrr❤️❤️
Ya perşembe sabah onda çatlatma iğnesi vurulmustum
Dün aksam dokuz on gibi değerlendirin demişti doktorum, değerlendirdik ama bende hiç akıntı falan olmadı yav🤔
Diğer aylarda genelde yaşadım hep, anlamıstım çatlama olduğunu
Şimdi bugünü boş geçin pazar günü yine aksam saatlerinde değerlendirin demişti doktor
Ben acaba çatlamadı mı dün bu aralar çatlarsa kaçırır mıyım diye endise ettim bi
Nasıl yapsam ki🤔
Doktorun sözünün dısınada çıkmak istemiyorum ama bi yandan da değerlendirsek mi diyorum, karıştım🙄
Canım imkanın varsa yumurtanın çatlayıp çatlamadığını görmek için doktora gidip usg kontrolü yaptırabilirsin. ben cuma olmuştum Ptesi kontrole gitmiştim bir önceki ay.

Bir tanesi çatlamış diğeri hala duruyordu ama doktor bu da çatlamış yüzde doksan, çünkü içi sıvı dolu demişti. He bunu öğrenmek sana ne kazandırır hiçbir şey, çünkü benim geçen ay 2 yumurtam olup bu şekilde çatlama olayı öğrendiğim halde tutmadı orası da ayrı🥲

Yürüyüş imkanın varda yürüyüş yap o da iyi geliyor çatlama İçin.

Eşinde sperm problemi yoksa da değerlendirebilirsin ama doktorlar gün aşırı öneriyorlar benim doktorum da o şekilde söylemişti.

L Lalalala1 naptın canım durumlar nedir
3 gün kaldı benim sürekli lavaboya gidiyorum lekelenme var mı diye 🤣🤣 kabızlık var sonra ishal oldum mide krampları bu ay değişik şeyler yaşıyorum. Hayırlara yorsun Allahım 🤲😍

Ben gördüm gibi, erken gebelik testinde daha ney görebilirsiniz. Bir de arkadaşların söylediği gibi dk önemli.

Muhakkak gitmelisin. Ben ön kontrolde polip olduğunu öğrendim ve ufak bir operasyon geçirip öyle bıraktım korunmayı.

Canım imkanın varsa yumurtanın çatlayıp çatlamadığını görmek için doktora gidip usg kontrolü yaptırabilirsin. ben cuma olmuştum Ptesi kontrole gitmiştim bir önceki ay.

Bir tanesi çatlamış diğeri hala duruyordu ama doktor bu da çatlamış yüzde doksan, çünkü içi sıvı dolu demişti. He bunu öğrenmek sana ne kazandırır hiçbir şey, çünkü benim geçen ay 2 yumurtam olup bu şekilde çatlama olayı öğrendiğim halde tutmadı orası da ayrı🥲

Yürüyüş imkanın varda yürüyüş yap o da iyi geliyor çatlama İçin.

Eşinde sperm problemi yoksa da değerlendirebilirsin ama doktorlar gün aşırı öneriyorlar benim doktorum da o şekilde söylemişti.
Kuzucum zaten pazartesi günü çağırdı doktorum
Kontrol için gidicem, çatlayıp çatlamadığına bakıcak
Daha erken gitme imkanım yok, hem çok uzak hem haftasonu orda değil
Bende normalde akıntıdan falan anlıyodum yani bana göre öyleydi, hiç kontrole çağırmadığı için diğer doktor bilmiyorum da tabi
Bu sefer hiç olmayınca dedim acaba çatlamadı mı
Doktorda ısrarla cumartesiyi boş geçirip taze spermler biriktiriyoruz, pazar aksam yine ilişki diince kararsız kaldım
Eşimde bu zamana kadar akıntı oldu da ne oldu sanki, boşver takılma diyor😁😁
Doktorun dediğine uymak istiyor
Yürüyüş yapayım dediğin gibi, doktorda önermişti🥰

Kızlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza. Bir süredir gebelik istiyorum ama olmuyor. Bir sebebi de yok... Hayit tohumu kullanmaya başladım bakalım faydasını görecek miyim?
Rabbım hayırlısı ile hepimizi sevindirsin insallah

Kuzum onlar bizim gibi aglayamıyorlar karalar baglayamiyorlar biz hep üzgün olunca bizi toparlamaktan onlar da yoruluyor zamanla güçlü durmaya çalıştıkça benzer sorunları herkes yaşamıştır çünkü biz öyle aaa hamile kalmışım durumunu yasayan sanslilardan değiliz uğraşmamız gerek e uğraşırken de sanıyoruz ki kocaların umurlarında değil kurdukça kuruyoruz kafada biz bile çoğu zaman birlikteliği görev olarak yapıyoruz ve ne yazık ki kolay elde edemediğimiz için keyfimizi eşimizi düşünmüyoruz sonuç odaklı çalışıyoruz ben erkeklerin bu psikolojisini şeye benzetiyorum kullanılmış bir kenara atılmış gibi mi hissediyorlar bilemiyorum subatta ben de talihsiz gebelik yaşadım resmen yastaydim aylarca, deniyoruz olmuyor sürekli ağlıyorum depresyon halindeyim kocam bi gün bana dedi ki "tersten bak olaya düşünsene ben sürekli ağlıyorum çocuk olmuyor bu ay da olmadı diye yakınıyorum kendini ise yaramaz hissetmez misin hic sorunun olmasa bile ya benim yüzümden mi olmuyor demez misin bi de bi şey soyleyemedigini düşün içine attığını ne kadar zor " ben bunu duyunca kendime geldim inan onların da isi çok zor sen üzülme eşine küsme sakince konuşmayı dene onlar bizim susarak anlatmaya calistiklarimizi çoğu zaman anlamıyorlar konuşunca her şey hallolacaktir

L Lalalala1 naptın canım durumlar nedir
3 gün kaldı benim sürekli lavaboya gidiyorum lekelenme var mı diye 🤣🤣 kabızlık var sonra ishal oldum mide krampları bu ay değişik şeyler yaşıyorum. Hayırlara yorsun Allahım 🤲😍
Kuzum bir önceki çatlatma iğnesinde 11. Gününü gecesi lekelenme gelmiş 12. Gün adetim başlamıştı. Bugün döngümün 25. Günü, iğnenin de 12. Günü.

Dediğin gibi ben de sürekli tuvalete gidiyorum heh bu sefer oldum diye ama şuanlık bir şey yok. İnşallah 2022’in ilk ayında gelir güzel haberimiz.
Ama göğüs dolgunluğu vs gibi herhangi bir belirti de yok ( belirti aramazken ben😂)

Dün karın ve kasıkta bir kaç batma oldu ama bunlar adet olma hem hamilelik o yüzden belirtilere takılmamak lazım gibi🤷🏻‍♀️

Bu 2 gün eğitimim var, o beni oyalar diyorum. Eğer adet olursam da kalabalığın içinde çabuk atlatırım diye avutuyorum kendimi.

Bir de acayip bir rüya gördüm dün ağla ağla içim çıktı. Ben doktora gitmişim doktor rapora bir şeyler yazmış ben tabi anlamıyorum, anneme gösterdim annem dedi ki lalalala bu şu demek ‘ sen 28 yaşındasın ama rahmin 60 yaşındaki bir kadınının Rahmi gibi ve yumurtalar çok kalitesiz’ çok gerçek bir rüyaydı Allah kimseye vermesin😢
Kuzucum zaten pazartesi günü çağırdı doktorum
Kontrol için gidicem, çatlayıp çatlamadığına bakıcak
Daha erken gitme imkanım yok, hem çok uzak hem haftasonu orda değil
Bende normalde akıntıdan falan anlıyodum yani bana göre öyleydi, hiç kontrole çağırmadığı için diğer doktor bilmiyorum da tabi
Bu sefer hiç olmayınca dedim acaba çatlamadı mı
Doktorda ısrarla cumartesiyi boş geçirip taze spermler biriktiriyoruz, pazar aksam yine ilişki diince kararsız kaldım
Eşimde bu zamana kadar akıntı oldu da ne oldu sanki, boşver takılma diyor😁😁
Doktorun dediğine uymak istiyor
Yürüyüş yapayım dediğin gibi, doktorda önermişti🥰
O kısmı kaçırmışım canım ben.
Doktoruna güveniyorsan dinle, spermler 72 saate kadar canlı kalabiliyor denk gelecekse biri bile yeterli oluyor. Bak C charlottes tek ilişki ile hamile kaldı☘️
C charlottes nasıl gidiyor son durum ne güncelle bizi🧿

X