- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.101
EklisinBenide ekler misin canım inşallah 2022 hepimize uğur getirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EklisinBenide ekler misin canım inşallah 2022 hepimize uğur getirir
Allah razı olsun atıyorum hemenAtarsan bakarım baktiririm kendi çalıştığım hastanedeki doktorlara
Yeminle bakan kör olmuşumEklisin
Hâlâ testim çıkmadı şaka gibi hastaneye gidicem büyük ihtimal test çıkmadığı için hiç bi işlem yapilmicak ben boyle şansın 3 4 saatte çıkan test sabah 6 olmuş hala çıkmadıNegatif demi kuzum
Kuzumm normalde hemen çıkardı ya dur bekle belki daha onaylanmadı üzülmek yok nerde yaptrdınzHâlâ testim çıkmadı şaka gibi hastaneye gidicem büyük ihtimal test çıkmadığı için hiç bi işlem yapilmicak ben boyle şansın 3 4 saatte çıkan test sabah 6 olmuş hala çıkmadı
Yaaa ahahahahahBen anlamıştım çatladığını ya hatta direk odaya çatladı yumurtam diye girdim önce güldü, sonra baktı, aa vallaha çatlamış diyor
Devlet hastanesinde aradim 2 hastanenin labaratuar ı bozulmuş 24 36 saate anca çıkar dedi yinede gidiyorum hastaneye orasida uzak baya işlemler olmazsa boşa gidip gelcem 2 ye kadar açıklarmış beklicem gidipKuzumm normalde hemen çıkardı ya dur bekle belki daha onaylanmadı üzülmek yok nerde yaptrdınz
Kaçıncı dakikada çıktı canım. Eğer hemen çıktıysa bence gebelik var belki geç döllenme olduğundan yeni kendini gösteriyordur bebişin Ama bekledikten sonra çıktıysa kurumada olabilir ben kuruma çizgisi yüzünden çok boşa sevindim sonrasında çok üzüldüm diye diyorum. İnşallah geç döllenmedir seninledir bebeğin kan verirsen daha da netleşir herşey kuzumSelam kizlar konum pek görülmedi bir de size sormak istedim. Beş gün adet gecikmesi için çok mu silik çizgi. Bebe time marka test.
Ne kadar sürede çıktı? Kuruma çizgisi gibi duruyorSelam kizlar konum pek görülmedi bir de size sormak istedim. Beş gün adet gecikmesi için çok mu silik çizgi. Bebe time marka test.
Canım, içini sıkma girdigin bu yolda bizlere pozitif diye döneceksin ben inanıyorum..(covid testi değil gebelik testi pozitif olacak)Devlet hastanesinde aradim 2 hastanenin labaratuar ı bozulmuş 24 36 saate anca çıkar dedi yinede gidiyorum hastaneye orasida uzak baya işlemler olmazsa boşa gidip gelcem 2 ye kadar açıklarmış beklicem gidip
Bebe time i ilk kez kullandım. 5-20 dk içinde çıkan sonuçlar geçerlidir diyordu. 15. Dakikada böyle oldu. Ama epey zaman geçtiği için kurumus gözüküyor evet. Test markasına da pek guvenemedimNe kadar sürede çıktı? Kuruma çizgisi gibi duruyor
15 dk da çıktı bir daha bebe time almam 20 dk da çıkan sonuç mu olurmuşKaçıncı dakikada çıktı canım. Eğer hemen çıktıysa bence gebelik var belki geç döllenme olduğundan yeni kendini gösteriyordur bebişin Ama bekledikten sonra çıktıysa kurumada olabilir ben kuruma çizgisi yüzünden çok boşa sevindim sonrasında çok üzüldüm diye diyorum. İnşallah geç döllenmedir seninledir bebeğin kan verirsen daha da netleşir herşey kuzum
5 gun gecikmis adetin canim,erken gebelik testiyle tekrarla istersen. Yine silik çizgi cikarsa kan verirsinBebe time i ilk kez kullandım. 5-20 dk içinde çıkan sonuçlar geçerlidir diyordu. 15. Dakikada böyle oldu. Ama epey zaman geçtiği için kurumus gözüküyor evet. Test markasına da pek guvenemedim
Korkuyorum öyle kürler yapmaya.. Maydonoz işe yarıypr mu hemen? Aynen regl olursa doktora gidicem transfer için ilaçları almaya başlıycam.. Doğum kontrol hapları ile bi terslik olacağını sezinlemiştim zatenMaydanoz suyu kaynatıp içebilirsin. Yada blenderdan su koyup çekebilirsin. Adet söktürücü özelliği var. Regl olursan bu ay transfer olacak mı?
8-9 gibi çıkar.. Hastaneyi ara sonradan da verebiliyorsun.. Hastane çok sorun etmez… Bizde sonradan verdik..Hâlâ testim çıkmadı şaka gibi hastaneye gidicem büyük ihtimal test çıkmadığı için hiç bi işlem yapilmicak ben boyle şansın 3 4 saatte çıkan test sabah 6 olmuş hala çıkmadı
Canım çörek otu ve balı karıştırıp yiyebilirsin bir yemrk kaşığı bala bir tatlı kaşığı çörek otu ben bebek düşünmedigim dönemlerde gecikme ya da sislik yaşadığımda bir an önce sokulsun diye yiyordum iyi geliyorKorkuyorum öyle kürler yapmaya.. Maydonoz işe yarıypr mu hemen? Aynen regl olursa doktora gidicem transfer için ilaçları almaya başlıycam.. Doğum kontrol hapları ile bi terslik olacağını sezinlemiştim zaten
Hastaneyi ara laboratuvar onaylamadysa sisteme düşmüyor canimHâlâ testim çıkmadı şaka gibi hastaneye gidicem büyük ihtimal test çıkmadığı için hiç bi işlem yapilmicak ben boyle şansın 3 4 saatte çıkan test sabah 6 olmuş hala çıkmadı