- 13 Aralık 2016
- 294
- 162
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Teşekkür ederim canimHadi bakalım güzel haberler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canimHadi bakalım güzel haberler inşallah
Anestezili mi anestesiziz mi çektirdin kuzum ?Evet kuzum çıkıyor hepsi şekli falan da
Evet bende tam öyleyim şuanEvet bende mayıs ayında olmuştum ama tutmadı iğne 1 hafta belime kasıklarıma ağrı yapmıştı ev işi falan yapamıyordum yattığım yerden kalkamamıştım
yapan yapıyor ya herkes çok doğurgan burda hepsi korunarak gebe kaldıİnşallah olur asker eşlerinin ortak sorunu, Allah yardım etsin valla zor
kaç gün oldu iğne olalı hemen ümitsizliğe kapılma evrene olumlu mesaj gönder. bir yerde okudum diyorki eğer bir dileğinizin gerçekleşmesini istiyorsanız olmuş gibi davranın, biraz şizofrence ama eğlenceli hepimiz hamileyizBen canım femara kullandım gonalf450ve ovitrelle ama acayip bı ağrı giriyor arada kasıklarıma adet olcam diye bekliyorum pek umut yok topiginiz de hayırlı olsun kizlar herkesin gönlüne göre versin rabbim bize de tattirsin
Kuzumm inşallah tutmuşturEvet bende tam öyleyim şuan
Valla ben anestezisiz çekildim, o kadar korktum ki hatta bütün forumu ayağa kaldırdım gitmeden önce ama hiç ağrı hissetmedim çekim sırasında, doktor bitti dedi, aaa bitti mi dedim. Basınç hissi oldu ama öyle laf edilecek bir ağrı sizi hissetmedim, ağrı gelecek diye beklerken bitti dedi ben şokAnestezili mi anestesiziz mi çektirdin kuzum ?
Ben anestesiziz çektirdim ekim ayında çok ağrım olmultu sıvıyı enjekte ederlerken
Hahaha evet evrene olumlu mesajlar yollamalıyız bu sene olacak Allahın izniyleyapan yapıyor ya herkes çok doğurgan burda hepsi korunarak gebe kaldı
kaç gün oldu iğne olalı hemen ümitsizliğe kapılma evrene olumlu mesaj gönder. bir yerde okudum diyorki eğer bir dileğinizin gerçekleşmesini istiyorsanız olmuş gibi davranın, biraz şizofrence ama eğlenceli hepimiz hamileyiz
Malesef negatifleri gördükçe onu yapamiyorum ben 2tane vuruldum canım ilkine 11gun 2.ye 7gun oldu salı günü kan testim varyapan yapıyor ya herkes çok doğurgan burda hepsi korunarak gebe kaldı
kaç gün oldu iğne olalı hemen ümitsizliğe kapılma evrene olumlu mesaj gönder. bir yerde okudum diyorki eğer bir dileğinizin gerçekleşmesini istiyorsanız olmuş gibi davranın, biraz şizofrence ama eğlenceli hepimiz hamileyiz
olacak değil oldu dicezHahaha evet evrene olumlu mesajlar yollamalıyız bu sene olacak Allahın izniyle
Çok sevindim senin adına demekki acı eşiğin baya varmış bende de her hangi bir sıkıntı çıkmadı tekrarlayan düşükten dolayı doktorum yönlendirmişti çok şükür bir şey çıkmadı bakalım ovulasyonla takipteyim bir kaç aydırValla ben anestezisiz çekildim, o kadar korktum ki hatta bütün forumu ayağa kaldırdım gitmeden önce ama hiç ağrı hissetmedim çekim sırasında, doktor bitti dedi, aaa bitti mi dedim. Basınç hissi oldu ama öyle laf edilecek bir ağrı sizi hissetmedim, ağrı gelecek diye beklerken bitti dedi ben şok
Amin canım ama ben 3tane gebelik yaşadım hiç birinde böyle ağrım olmadı adet sancısı bu barizKuzumm inşallah tutmuştur
Oldu oldu ben hamileyim hamilesin hamileyizolacak değil oldu dicez
Hiç belli olmaz kuzum ümitsiz olma rabbim hayırlısını versinAmin canım ama ben 3tane gebelik yaşadım hiç birinde böyle ağrım olmadı adet sancısı bu bariz
kasık ağrısı gebeliktete oluyor tutmadı diye şartlama kendini , olmuştur inşallah aminMalesef negatifleri gördükçe onu yapamiyorum ben 2tane vuruldum canım ilkine 11gun 2.ye 7gun oldu salı günü kan testim var
Oldu oldu ben hamileyim hamilesin hamileyiz
İnşallah canım çok amin size de burdan güzel haberleri yazar umut olurum inşallahkasık ağrısı gebeliktete oluyor tutmadı diye şartlama kendini , olmuştur inşallah amin
Ay insalaaaaah kiz hahahahahGel esram gelll senden ikiz üçüz artık Allah ne verdiyse
Ayyy ne yakıştı sana
Canisim kac tane tekrarlayan düşük oldu senin bi tek ben varım sanıyorum üzülüyorum yalnız değilmişimÇok sevindim senin adına demekki acı eşiğin baya varmış bende de her hangi bir sıkıntı çıkmadı tekrarlayan düşükten dolayı doktorum yönlendirmişti çok şükür bir şey çıkmadı bakalım ovulasyonla takipteyim bir kaç aydır