Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum şöyle.. 2.günü gidiyorsun. Doktor yumurta sayına bakıyor boyutlarına ona göre ilaç veriyor.. İlacı genelde 5 günlük veriyorlar. 5 gün sonra yumurta kontrolü oluyor. İlaçlar bitti ise yeniden yazıyor. Bitmedi ise devam ediyorsun. Önce sayıdan çok boyutuna bakıyor. Boyutuna göre ilacın dozunu tekrardan belirliyor. 3-4 gün sonra bi daha çağırıyor. Bu sefer boyut+sayı bakıyor.. Bu gidişinde beğenirse durumu ilaçları kaç gün daha kullanacağını söyleyip çatlatma iğnesi için saat veriyor. 36 saat sonra da yumurta toplama oluyor…
Bu arada ya en baştan ya da 1. Muayeneden sonra yumurtalar çatlamasın diye ya ilaç ya da iğne veriyor.. Bana tarlusal vermişti başka bi arkadaşa cetrotite vermişlerdi..
Boyutlarını beğenmezse bende beğenmemişti. İlaç yazıp 3.kez bi daha görüp öyle çatlatma iğnesi ve yumurta toplama için gün veriyor..
İlaçları hep aynı saate vurmanı istiyorlar.. Ben işten geldikten sonra 7 gibi yapıyordum..
Teşekkür ederim canim ay bakalim yarın ararlar nolcak ne biticek Allah yardim etsin herkese

Kızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyor 😁😁😁 ya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, be tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum 😭😭😭😭😭

Tek gecede hamile kalanları atıyoruz gruptan. Sitede onları sevmeyiz 😂😂
Bize de mi nasip olsa artik bu mucizeleeer etrafımda o kadar öylesine deneyip hamile kalan var ki şaşırıyorum artık.. 2022 bizim olsun inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberleri.. benim bat 17.01. başladım yine ümitlenmeye bu ay tuttu oldu olacak kuruntular bırakmıyor peşimi.. belirti de yok beklicez..

Kızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyor 😁😁😁 ya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, be tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum 😭😭😭😭😭
Evet crp böyle bi anda düşebiliyor bazende bir anda yükseliyor geçmiş olsun 77 ye çıktığına göre bugün değerlendirin yumurtaların yaşama süresi belki 24 saati bulabilir ne yapsanız kardır ☺️🙈

Kızlar selaaammm öncelikle yeni yıl bize bebek getirsin sağlıkla ♥️ Eşimin kuzenleri tek gecede gebe kalmışlar tarifini istedim 😃 bir biz tutturamıyoruz sanırım kızlarr😃 artık gülüyorum üzülüyorum ama buda bir gerçek
Benim de kardeşlerim annem hemen hamile kalanlardan ama ben de yok 3 yıl olacak 🤷🏻‍♀️

X