- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.238
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Hahaha aklımızdasınBen yazdırmadan yazıldığım ilk grup olarak totem yapıyorum 3 ayda adımı altın harflerle yazdırıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha aklımızdasınBen yazdırmadan yazıldığım ilk grup olarak totem yapıyorum 3 ayda adımı altın harflerle yazdırıcam
Emek be emekListemizi de yaptım hayırlı uğurlu olsun. Yazmayı unuttuğum varsa etiketlesin beni :)
Alacaz ulenEmek be emek
Elime sağlık kuzucum güzel haberler alırız 2022 nin ilk ayında inşallah
Hahaha hali ya Allah iyiliğini versin hormonlu olan biziz diye okudum ilkListeye bak yarımız geçen seneden bu hormonlu yiyecekleri Allah bildiği gibi yapsın mahvetti bizi
O mayıs grubuna girmicektikListeye bak yarımız geçen seneden bu hormonlu yiyecekleri Allah bildiği gibi yapsın mahvetti bizi
Sus o grubun adını ağzına alma buradaO mayıs grubuna girmicektik
O grupta yangın mı çıktı selizaycim ben yoktum o zamanlarSus o grubun adını ağzına alma burada
Ovulasyon testi de aldım, yarın başlıyorum canım. Elimizden geleni yaptık, kontrollerimiz tamamlandı. Rabbime binlerce şükürler olsun ki eşimde de bende de herhangi bir sorun yok. Tedbir bizden, takdir Allah'tan Duayla beklemeye devam edicemBu ay kanallar açık, ovulasyon testi yapıp tammmm isabetle
Ben de iki aydır yumurtlama günümde dehşet bir sancı yaşıyorum bir gün boyunca süründürüyor sonra geçiyor enfeksiyondan şüphelenmeli miyim?Kızlar bugün doktor kontrolüne gittim 18 mm yumurta var cuma iğne vurucaz dedi. Bir de kan verdim enfeksiyon değerlerim ne durumda diye, sonuçlar kötü maalesef crp 75 çıkmış yine. Benim ağrılar yumurtlama değil enfeksiyon ağrısındanmış. Bakalım ne olacak, bu ay muhtemelen iğne yapmaktan vazgeçer doktor.
Ağzıma kürekle vurun emi bi daha anarsamSus o grubun adını ağzına alma burada
O grubu ne sor ne biz söyleyelim yaşanmamış isterdim o gruba girdiğimiz günleriO grupta yangın mı çıktı selizaycim ben yoktum o zamanlar
Olmayabilir. Benimki enfeksiyon değilmiş. Ufak bir karışıklık olmuşBen de iki aydır yumurtlama günümde dehşet bir sancı yaşıyorum bir gün boyunca süründürüyor sonra geçiyor enfeksiyondan şüphelenmeli miyim?
Bu arada ben de adımı listeye yazdırmak isterim 14 aydır bekliyorum bi umut
O gruba katılan kimse hamile kalamadı o ay ve sonraki aylar. Kalan bir ben, ben de kaybettimO grupta yangın mı çıktı selizaycim ben yoktum o zamanlar
Bugün haber gelmesi lazım canim haftasonuna denk geliyo bakalim insallah sorunsuz hallolurHadi bakalım aylarca bekledin uğraştın tüp bebek için başlıyosun Allahın izniyle
Tesadüfün bu kadarıO gruba katılan kimse hamile kalamadı o ay ve sonraki aylar. Kalan bir ben, ben de kaybettim
Kizzzzz acaba benimde tıkanık bisemi vardı evlendim evleneli bekarligimi saymıyorum sadece 6 7 aydır âdetlerim az az olurdu şuan ya hormonlar inişte ya sulu ultrosan farki eski günlerimdeki gibi dolu dolu regl görüyorum gece agridan yatamadim ayaklarima vurdu agrisiBu ay kanallar açık, ovulasyon testi yapıp tammmm isabetle
Sen hiç hsg çekilmedin mi kızKizzzzz acaba benimde tıkanık bisemi vardı evlendim evleneli bekarligimi saymıyorum sadece 6 7 aydır âdetlerim az az olurdu şuan ya hormonlar inişte ya sulu ultrosan farki eski günlerimdeki gibi dolu dolu regl görüyorum gece agridan yatamadim ayaklarima vurdu agrisi
beni de ekler misiniz 13 aydır deniyoruz bizdeMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.