- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.282
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Bana dokundu 70 günlük facia yaşamıştım kuzumYok hicbir zararı olmadı ne zararı olabilir ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana dokundu 70 günlük facia yaşamıştım kuzumYok hicbir zararı olmadı ne zararı olabilir ki ?
Hayırlı haberlerini beklyrm canım yarınAy canim valla çok sevindim çok şükür yarın haber gelicek doktor cıkmış bi gidim bakalim neler olcak
Inşallah canimHayırlı haberlerini beklyrm canım yarın
Çok teşekkür ederim sağ olun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın sizde sevgilerBana doktor günde 2 defa demişti ama ben klomende kullandıgım icin günde 1 defa sabah aç karnına iciyordum uyanır uyanmaz suyuma karıstırıyordum zaten su gibi tadı olmuyo. Normal bi zamanda basla canım bir seyi beklemene gerek yok ne kadar erken o kadar iyi
Yani daha evvel hiç takılmadan bunlara her şey çok çok normal olduğu için kan verdim zaten Ertesi gün adet oldum aslında doktorun söylemesi lazım değil mi canım baktı çünkü muayene etti o zaman ondan mı yüksek çıktı yaniKuzum o adet dönemi yüksek çıkabiliyor
Benim de negatif lekelenme başladı adet sökülür yarına falanjune34-Mavi
Canım ne yaptın sonucun ne oldu sürecimiz aynı ilerliyordu benim ki negatifle sonuçlandı tabi ama
Ana kalpkalbe karsiymis hiç görmeden yazdımListemizi de yaptım hayırlı uğurlu olsun. Yazmayı unuttuğum varsa etiketlesin beni :)
Ekledimmmmmm, nasıl unuturum seniAna kalpkalbe karsiymis hiç görmeden yazdım
Tişikirlir sipirmin❤❤❤Ekledimmmmmm, nasıl unuturum seni
eline sağlık canım uğur getirsin hepimizeListemizi de yaptım hayırlı uğurlu olsun. Yazmayı unuttuğum varsa etiketlesin beni :)
HahahahaTişikirlir sipirmin❤❤❤
Bu ay kanallar açık, ovulasyon testi yapıp tammmm isabetleKuzum özel bir hastanede çekildim. Benim doktorum anestezisiz çekmiyordu, zaten ben de korktuğum için anestezili çekildim. İyi ki de anestezili olmuş.
200 TL doktor girişi + 1250 TL Hsg = 1450 TL ödedim
Çatlama olduktan 24 saat içinde değerlendirme yapabilirsin kuzum sıkıntı yokKızlar olaya bakın, benim crp 77 çıktı dedim dün size, bugün aynı sonuca bir daha baktım sistemden 3 yazıyor ya laboratuvar başka sonuç girdi, ya da ben yanlışlıkla başka sonuca tıkladım bilmiyorum. Dün çatlama günümdü, enfeksiyon var diye değerlendirmedim bir de, be tarafa ağlıyoruz ya inanamıyorum
Dün akşam 5 gibi yaptım silikti zaten. Bugün anca 9 gibi oldu. Bir gün önce değerlendirme yapmıştım. Öncesinden kalan tutarsa o tutar ancaÇatlama olduktan 24 saat içinde değerlendirme yapabilirsin kuzum sıkıntı yok
Hadi bakalım aylarca bekledin uğraştın tüp bebek için başlıyosun Allahın izniyleInşallah canim
Nasip canim Rabbim ol deyiverince hiç ummadığın anda bile olur açılışı sen yaparsın insallah topik baskanimDün akşam 5 gibi yaptım silikti zaten. Bugün anca 9 gibi oldu. Bir gün önce değerlendirme yapmıştım. Öncesinden kalan tutarsa o tutar anca
Ben yazdırmadan yazıldığım ilk grup olarak totem yapıyorum 3 ayda adımı altın harflerle yazdırıcamListemizi de yaptım hayırlı uğurlu olsun. Yazmayı unuttuğum varsa etiketlesin beni :)