- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Nasılsın kuzum iyimisin bebis nasılEvet inofolic pembe toz olandı hamile kalmadan önce. Kaldıktan sonra imom omegaya geçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın kuzum iyimisin bebis nasılEvet inofolic pembe toz olandı hamile kalmadan önce. Kaldıktan sonra imom omegaya geçtim
Evet var kan verin bende görüyorumKızlar günaydın bata 2 gün var sabah test yaptım bir şey görüyor musunuz aklım oyun mu oynuyor benimle
Eki Görüntüle 2982607 Eki Görüntüle 2982613
Bat öncesi kanda çıkıyor canim gün aşırı testi tekrarla test maduru cok arkadasimiz var umarim seninki cok cok guzel sekilde hamilelik cizgisidir
İnşallah yaa inşallah hepimiz gorelim o güzel çizgileri yarin sabah testi tekrarlayıp kan vereyim en iyisiEvet var kan verin bende görüyorum
İyiyiz kuzum cok şükür en son o da iyiydi salı günü gördüm kalbi atmaya devam ediyordu büyüyordu bi sonraki randevum 2 hafta sonraya bakalım o zamana kadar beklemedeyiz. Kanamamda gelmiyor suan cok sükürNasılsın kuzum iyimisin bebis nasıl
Teşekkür ederim Her hangi bir zamanda mi başlıyoruz adet falan olunca mi günde kaç defa Aceba bazı arkadaşlar 2 demiş bazılar 1 demiş 2 Gr toz olan degilmi sipariş vereceğim de emin olmak için sordumEvet inofolic pembe toz olandı hamile kalmadan önce. Kaldıktan sonra imom omegaya geçtim
Bende görüyorum canım hadi inşallah hamilesindirC tamamen kolaylaştıktan sonra belirdi canım ben de görüyorum çok silik ama emin olamadim, laboquick test yanılma ihtimali nedir yasayan var mi bu durumu
Merhaba bende de polip vardı korkmayın 2 cm’den küçükse gebeliğe engel değil ama tabi benimkiler spermin gidişini engelleyecek yerde demişti doktorum histeroskopi oldum korkmayın inşallah hamile kalırısnızMerhabalar kızlarr
Bugün kontrole gittim klomenn sonrasıı
Reglin 10. Günü bugün
18 mm bi tane yumurtam olusmus
Rahim duvar kalınlığı da gayet iyi dedi
Çatlatma iğnesini vuruldum
Cuma ve pazar ilişki önerdi
Pazartesi tekrar kontrole gidicem, yumurta çatlamıs mı diye bakılcak
Yalnız ilk defa bugüne kadar hiç bi doktorun demediği bişey dedi doktorum
Rahimde polip varmış
Yenide olmus olabilir, yada önceden de vardır belki doktorun görmemiştir dedi
Görülmesi içinn yumurtlama zamanları bakılması rahim içi şiş olması gerekiyormus, bide idrara sıkısık olmak lazımmıs
Belki iki gün sonra baksam bende göremezdim dedi
Gebeliğe engel değil diyor, ama sonuçta sebepsiz bi durum var sizde
Belki olabilir mi diye de düşünebilir
Bu ay bu sekilde deneyelim eğer olmassa bi dahaki ay rahmi temizleyelim dedi
Biraz moralim bozuldu sanki, hiç düşünmemiştim böyle bişey
Bu ay için ümidimi kesimm mi dedim, yok hayır polip o büyüklükte değil engel teşkil etcek gibi bi durum yok sen güzelce değerlendir dedi
Bana doktor günde 2 defa demişti ama ben klomende kullandıgım icin günde 1 defa sabah aç karnına iciyordum uyanır uyanmaz suyuma karıstırıyordum zaten su gibi tadı olmuyo. Normal bi zamanda basla canım bir seyi beklemene gerek yok ne kadar erken o kadar iyiTeşekkür ederim Her hangi bir zamanda mi başlıyoruz adet falan olunca mi günde kaç defa Aceba bazı arkadaşlar 2 demiş bazılar 1 demiş 2 Gr toz olan degilmi sipariş vereceğim de emin olmak için sordum
İyi iyi çok sevindim canım sen yinede kendine dikkat et.Bende iyiyim kuzum ne yapayım yeniden tedaviye başladık 5 yumurta oluşumu vardı ikisi önden çatladı şu anda 3 tanesi 20mm olarak cumaya kadar şans verdi doktor eğer kendiliğinden çatlamazsa iğne yapicaz bekliyoruz bakalımİyiyiz kuzum cok şükür en son o da iyiydi salı günü gördüm kalbi atmaya devam ediyordu büyüyordu bi sonraki randevum 2 hafta sonraya bakalım o zamana kadar beklemedeyiz. Kanamamda gelmiyor suan cok sükür
Yerlesme kanamasıymıs
Sen nasılsın
8 milim kadar dedi sankiMerhaba bende de polip vardı korkmayın 2 cm’den küçükse gebeliğe engel değil ama tabi benimkiler spermin gidişini engelleyecek yerde demişti doktorum histeroskopi oldum korkmayın inşallah hamile kalırısnız
Hadi hayırlısı.. Bir sebebin olmuş olması da güzelMerhabalar kızlarr
Reglin 10. Günü bugün
Rahimde polip varmış
Görülmesi içinn yumurtlama zamanları bakılması rahim içi şiş olması gerekiyormus, bide idrara sıkısık olmak lazımmıs
Bu ay için ümidimi kesimm mi dedim, yok hayır polip o büyüklükte değil engel teşkil etcek gibi bi durum yok sen güzelce değerlendir dedi
Benimde polip vardı ben 4 ay duphaston kullandım hatta ilişki sonrası lekelenme ara kanama oluyordu ama geçti çok şükürMerhabalar kızlarr
Reglin 10. Günü bugün
Rahimde polip varmış
Oh maşallah 5 mi nazar değmesin belki ikiz gelir kızİyi iyi çok sevindim canım sen yinede kendine dikkat et.Bende iyiyim kuzum ne yapayım yeniden tedaviye başladık 5 yumurta oluşumu vardı ikisi önden çatladı şu anda 3 tanesi 20mm olarak cumaya kadar şans verdi doktor eğer kendiliğinden çatlamazsa iğne yapicaz bekliyoruz bakalım
Kuzum iki gün pik oldu değerlendirdim, dün çatlama oldu ama inan ikimizin de eli kolu kalkmadı. Bişi olmadı. Bakalım hayırlısı. Enfeksiyon değerim yükselmiş ondan hevesim kalmadı zaten sıkıntı olur diyeSelizay Canım duamdasın güzel haberler bekliyorum ben ama olcakk allahın izniyleen hayırlı zamanda olcak
Eşimmde öyle diyor daHadi hayırlısı.. Bir sebebin olmuş olması da güzel
En azından zihnini meşgul etmeni engeller…
Eğer bu ay gebelik olusmassa bi dahaki ay temizleyelim rahmi dedi ama kastettiği ne bilmiyorum tabi temizleme derkenBenimde polip vardı ben 4 ay duphaston kullandım hatta ilişki sonrası lekelenme ara kanama oluyordu ama geçti çok şükür
Çok saçma. Bize Balıkesirin İlçesinde sorun çıkarmadılar. Evlisiniz değil mi dedi doktor. Hemen o saniye de kanını aldılar eşiminYa nasıl ben bugün ASM yi aradım yok sadece yeni evleneceklere yapıyoruz siz özelde yaptırabilirsiniz dediler bide burası Çankaya
Doğrudurr kuzumm vardırr bundada bir hayırrr demekkii oluyo bizede öyle oluyorduu enfeksiyon düzelsinn daha iyi tabii önce senin sağlığın daha önemliki bebek sağlıklı olsun bence iyi düşünmüssünKuzum iki gün pik oldu değerlendirdim, dün çatlama oldu ama inan ikimizin de eli kolu kalkmadı. Bişi olmadı. Bakalım hayırlısı. Enfeksiyon değerim yükselmiş ondan hevesim kalmadı zaten sıkıntı olur diye
Benim 7 mmdi ilk başta 4 ay önce femara kullandım polibi büyüttü 1.8 cm oldu doktorum bu tür yumurtaya duyarlı ilaçlar büyütür demişti ben takmamamıştım çünkü birrr sürü doktora gittim diğerleri kesinlikle sorun olmaz vs vs dedi ve 4 ay içinde büyüdü hsg de 1 polip görünüyordu ama histeroskopi yaptırdım doktorum 3 tane temizledim dedi8 milim kadar dedi sanki
O an tam soramadım
İnsallah kuzu
2 bucuk sene kadar oldu
Sebepsiz infertilite diye bu zamanda kadar geçti hep
Umarım buysa bile sebep hemen halledilebilir