Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsın kuzum iyimisin bebis nasıl
İyiyiz kuzum cok şükür en son o da iyiydi salı günü gördüm kalbi atmaya devam ediyordu büyüyordu🧿🥰 bi sonraki randevum 2 hafta sonraya bakalım o zamana kadar beklemedeyiz. Kanamamda gelmiyor suan cok sükür
Yerlesme kanamasıymıs
Sen nasılsın

Son düzenleme:
Merhabalar kızlarr❤️
Bugün kontrole gittim klomenn sonrasıı
Reglin 10. Günü bugün
18 mm bi tane yumurtam olusmus
Rahim duvar kalınlığı da gayet iyi dedi
Çatlatma iğnesini vuruldum
Cuma ve pazar ilişki önerdi
Pazartesi tekrar kontrole gidicem, yumurta çatlamıs mı diye bakılcak
Yalnız ilk defa bugüne kadar hiç bi doktorun demediği bişey dedi doktorum😑
Rahimde polip varmış😳
Yenide olmus olabilir, yada önceden de vardır belki doktorun görmemiştir dedi
Görülmesi içinn yumurtlama zamanları bakılması rahim içi şiş olması gerekiyormus, bide idrara sıkısık olmak lazımmıs
Belki iki gün sonra baksam bende göremezdim dedi
Gebeliğe engel değil diyor, ama sonuçta sebepsiz bi durum var sizde
Belki olabilir mi diye de düşünebilir
Bu ay bu sekilde deneyelim eğer olmassa bi dahaki ay rahmi temizleyelim dedi😒
Biraz moralim bozuldu sanki, hiç düşünmemiştim böyle bişey😑
Bu ay için ümidimi kesimm mi dedim, yok hayır polip o büyüklükte değil engel teşkil etcek gibi bi durum yok sen güzelce değerlendir dedi

Merhabalar kızlarr❤️
Reglin 10. Günü bugün
Rahimde polip varmış😳
Görülmesi içinn yumurtlama zamanları bakılması rahim içi şiş olması gerekiyormus, bide idrara sıkısık olmak lazımmıs
Bu ay için ümidimi kesimm mi dedim, yok hayır polip o büyüklükte değil engel teşkil etcek gibi bi durum yok sen güzelce değerlendir dedi
Merhaba bende de polip vardı korkmayın 2 cm’den küçükse gebeliğe engel değil ama tabi benimkiler spermin gidişini engelleyecek yerde demişti doktorum histeroskopi oldum korkmayın inşallah hamile kalırısnız

Teşekkür ederim Her hangi bir zamanda mi başlıyoruz adet falan olunca mi günde kaç defa Aceba bazı arkadaşlar 2 demiş bazılar 1 demiş 2 Gr toz olan degilmi sipariş vereceğim de emin olmak için sordum
Bana doktor günde 2 defa demişti ama ben klomende kullandıgım icin günde 1 defa sabah aç karnına iciyordum uyanır uyanmaz suyuma karıstırıyordum zaten su gibi tadı olmuyo. Normal bi zamanda basla canım bir seyi beklemene gerek yok ne kadar erken o kadar iyi

İyiyiz kuzum cok şükür en son o da iyiydi salı günü gördüm kalbi atmaya devam ediyordu büyüyordu🧿🥰 bi sonraki randevum 2 hafta sonraya bakalım o zamana kadar beklemedeyiz. Kanamamda gelmiyor suan cok sükür
Yerlesme kanamasıymıs
Sen nasılsın
İyi iyi çok sevindim canım sen yinede kendine dikkat et.Bende iyiyim kuzum ne yapayım yeniden tedaviye başladık 5 yumurta oluşumu vardı ikisi önden çatladı şu anda 3 tanesi 20mm olarak cumaya kadar şans verdi doktor eğer kendiliğinden çatlamazsa iğne yapicaz bekliyoruz bakalım

Merhaba bende de polip vardı korkmayın 2 cm’den küçükse gebeliğe engel değil ama tabi benimkiler spermin gidişini engelleyecek yerde demişti doktorum histeroskopi oldum korkmayın inşallah hamile kalırısnız
8 milim kadar dedi sanki
O an tam soramadım
İnsallah kuzu
2 bucuk sene kadar oldu
Sebepsiz infertilite diye bu zamanda kadar geçti hep
Umarım buysa bile sebep hemen halledilebilir

Merhabalar kızlarr❤️
Reglin 10. Günü bugün
Rahimde polip varmış😳
Hadi hayırlısı.. Bir sebebin olmuş olması da güzel😄
En azından zihnini meşgul etmeni engeller…

Merhabalar kızlarr❤️
Reglin 10. Günü bugün
Rahimde polip varmış😳
Benimde polip vardı ben 4 ay duphaston kullandım hatta ilişki sonrası lekelenme ara kanama oluyordu ama geçti çok şükür

İyi iyi çok sevindim canım sen yinede kendine dikkat et.Bende iyiyim kuzum ne yapayım yeniden tedaviye başladık 5 yumurta oluşumu vardı ikisi önden çatladı şu anda 3 tanesi 20mm olarak cumaya kadar şans verdi doktor eğer kendiliğinden çatlamazsa iğne yapicaz bekliyoruz bakalım
Oh maşallah 5 mi😊🧿 nazar değmesin belki ikiz gelir kız😬

Selizay Selizay Canım duamdasın güzel haberler bekliyorum ben ama olcakk allahın izniyleen hayırlı zamanda olcak 🤲🥰😘😘
Kuzum iki gün pik oldu değerlendirdim, dün çatlama oldu ama inan ikimizin de eli kolu kalkmadı. Bişi olmadı. Bakalım hayırlısı. Enfeksiyon değerim yükselmiş ondan hevesim kalmadı zaten sıkıntı olur diye

• Beğen
Reactions: Jou
Hadi hayırlısı.. Bir sebebin olmuş olması da güzel😄
En azından zihnini meşgul etmeni engeller…
Eşimmde öyle diyor da
Biraz üzüldüm sanki
Hayırlısı kuzuu
Şimdi moralimi düzeltip zamanları doğru düzgün değerlendirmemis lazım ❤️

Benimde polip vardı ben 4 ay duphaston kullandım hatta ilişki sonrası lekelenme ara kanama oluyordu ama geçti çok şükür
Eğer bu ay gebelik olusmassa bi dahaki ay temizleyelim rahmi dedi ama kastettiği ne bilmiyorum tabi temizleme derken
İlaçlı tedavi mi yoksa bi müdahale mi

Kuzum iki gün pik oldu değerlendirdim, dün çatlama oldu ama inan ikimizin de eli kolu kalkmadı. Bişi olmadı. Bakalım hayırlısı. Enfeksiyon değerim yükselmiş ondan hevesim kalmadı zaten sıkıntı olur diye
Doğrudurr kuzumm vardırr bundada bir hayırrr demekkii oluyo bizede öyle oluyorduu enfeksiyon düzelsinn daha iyi tabii önce senin sağlığın daha önemliki bebek sağlıklı olsun 😘 bence iyi düşünmüssün😍

8 milim kadar dedi sanki
O an tam soramadım
İnsallah kuzu
2 bucuk sene kadar oldu
Sebepsiz infertilite diye bu zamanda kadar geçti hep
Umarım buysa bile sebep hemen halledilebilir
Benim 7 mmdi ilk başta 4 ay önce femara kullandım polibi büyüttü 1.8 cm oldu doktorum bu tür yumurtaya duyarlı ilaçlar büyütür demişti ben takmamamıştım çünkü birrr sürü doktora gittim diğerleri kesinlikle sorun olmaz vs vs dedi ve 4 ay içinde büyüdü hsg de 1 polip görünüyordu ama histeroskopi yaptırdım doktorum 3 tane temizledim dedi

X