Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum iki gün pik oldu değerlendirdim, dün çatlama oldu ama inan ikimizin de eli kolu kalkmadı. Bişi olmadı. Bakalım hayırlısı. Enfeksiyon değerim yükselmiş ondan hevesim kalmadı zaten sıkıntı olur diye
Canim enfeksiyon için ari sütü ve propolis çok iyi geliyor aklında bulunsun

Eşimmde öyle diyor da
Biraz üzüldüm sanki
Hayırlısı kuzuu
Şimdi moralimi düzeltip zamanları doğru düzgün değerlendirmemis lazım ❤️
Üzülme hiç.. Polip ameliyat çok kolay 15-20 dk sürüyor.. Sebep oysa genelde hemen üstüne hamile kalıyorlar…
Siz değerlendirin gerisini boşver…
Bana da doktor rahim ağzında darlık var dedi başka doktor dememişti..
Mesane dolu olunca rahim daha rahat görünüyor ondan dolayı demiştir…Transferde de mesane tuvalette sıkıştırıcak kadar dolmadan yapmıyorlarmış😏

MaviSasa234 MaviSasa234 Adet olunca süreç nasıl işliyor canim kaçıncı gün ne işlemler oluyo 😍
Kuzum şöyle.. 2.günü gidiyorsun. Doktor yumurta sayına bakıyor boyutlarına ona göre ilaç veriyor.. İlacı genelde 5 günlük veriyorlar. 5 gün sonra yumurta kontrolü oluyor. İlaçlar bitti ise yeniden yazıyor. Bitmedi ise devam ediyorsun. Önce sayıdan çok boyutuna bakıyor. Boyutuna göre ilacın dozunu tekrardan belirliyor. 3-4 gün sonra bi daha çağırıyor. Bu sefer boyut+sayı bakıyor.. Bu gidişinde beğenirse durumu ilaçları kaç gün daha kullanacağını söyleyip çatlatma iğnesi için saat veriyor. 36 saat sonra da yumurta toplama oluyor…
Bu arada ya en baştan ya da 1. Muayeneden sonra yumurtalar çatlamasın diye ya ilaç ya da iğne veriyor.. Bana tarlusal vermişti başka bi arkadaşa cetrotite vermişlerdi..
Boyutlarını beğenmezse bende beğenmemişti. İlaç yazıp 3.kez bi daha görüp öyle çatlatma iğnesi ve yumurta toplama için gün veriyor..
İlaçları hep aynı saate vurmanı istiyorlar.. Ben işten geldikten sonra 7 gibi yapıyordum..

İyi ç

Çok şükür kafandan o da çıktı.. Artık seninde aşılama vaktin geldi😁
Doktorum 3 ay doğal denemenizi tavsiye ediyorum. Hsg çekilince doğal gebe kalma şansı artıyor, her ne kadar tüpler açık olsa da ufak yapışıklıklar olabiliyor dedi.

İyi ki anestezili çektirmişim, bayağı kanama olmuş. Çıktığımda bile kasıklarım ağrıyordu. Dayanamazdım ben

Doktorum 3 ay doğal denemenizi tavsiye ediyorum. Hsg çekilince doğal gebe kalma şansı artıyor, her ne kadar tüpler açık olsa da ufak yapışıklıklar olabiliyor dedi.

İyi ki anestezili çektirmişim, bayağı kanama olmuş. Çıktığımda bile kasıklarım ağrıyordu. Dayanamazdım ben
Hadi ya.. İyi çok şükür.. Bencede doğal yoldan devam et.. Doktora gitmeyi de planlama.. Kafandan at iyice..

X