- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Evet inofolic pembe toz olandı hamile kalmadan önce. Kaldıktan sonra imom omegaya geçtimMerhaba kullandığınız folik asit hangisi aceba doktor önerisi mi inofolic pembe toz olanı mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inofolic pembe toz olandı hamile kalmadan önce. Kaldıktan sonra imom omegaya geçtimMerhaba kullandığınız folik asit hangisi aceba doktor önerisi mi inofolic pembe toz olanı mi
Var canım bence silik ama görünüyor hemen mi cikdi.Kızlar günaydın bata 2 gün var sabah test yaptım bir şey görüyor musunuz aklım oyun mu oynuyor benimle
Eki Görüntüle 2982607 Eki Görüntüle 2982613
Var silik çizgi görünüyor canım tebrik ederimKızlar günaydın bata 2 gün var sabah test yaptım bir şey görüyor musunuz aklım oyun mu oynuyor benimle
C tamamen kolaylaştıktan sonra belirdi canım ben de görüyorum çok silik ama emin olamadim, laboquick test yanılma ihtimali nedir yasayan var mi bu durumuVar canım bence silik ama görünüyor hemen mi cikdi.
Yaa inşallah vardır canım sağlıklıdir su an tutuyorum kendimi daha önce dış gebelik geçirdim çok tedirginimVar silik çizgi görünüyor canım tebrik ederim
Sağlıkla vardır inşallahYaa inşallah vardır canım sağlıklıdir su an tutuyorum kendimi daha önce dış gebelik geçirdim çok tedirginim
Silik bir çizgi görüyorum canım inşallah sağlıkla güzel haberlerini alırızKızlar günaydın bata 2 gün var sabah test yaptım bir şey görüyor musunuz aklım oyun mu oynuyor benimle
Görüyorummmmm ben deKızlar günaydın bata 2 gün var sabah test yaptım bir şey görüyor musunuz aklım oyun mu oynuyor benimle
Ben pek kullanmadım ama iyi yorumlar duydum o marka için hep.olmasa kısa sürede çizgi çıkarmazdı bana göreC tamamen kolaylaştıktan sonra belirdi canım ben de görüyorum çok silik ama emin olamadim, laboquick test yanılma ihtimali nedir yasayan var mi bu durumu
canım sılık gorunuyor :)Kızlar günaydın bata 2 gün var sabah test yaptım bir şey görüyor musunuz aklım oyun mu oynuyor benimle
Benide listeye ekler msnZz
Silik bi çizgi var sankiKızlar günaydın bata 2 gün var sabah test yaptım bir şey görüyor musunuz aklım oyun mu oynuyor benimle
Pembe bisiler var canim kan verirsen daha net çıkar bazi testler yaniltabiliyoKızlar günaydın bata 2 gün var sabah test yaptım bir şey görüyor musunuz aklım oyun mu oynuyor benimle
Evet canım kanda direkt çıkar da iki gün var bat a bu teste güvenemedim gecikmem olsun öylesi veririm kan diye düşündüm hayırlısı hepimizin hakkında hepimiz güzel haberler alalımPembe bisiler var canim kan verirsen daha net çıkar bazi testler yaniltabiliyo
Bat öncesi kanda çıkıyor canim gün aşırı testi tekrarla test maduru cok arkadasimiz var umarim seninki cok cok guzel sekilde hamilelik cizgisidirEvet canım kanda direkt çıkar da iki gün var bat a bu teste güvenemedim gecikmem olsun öylesi veririm kan diye düşündüm hayırlısı hepimizin hakkında hepimiz güzel haberler alalım