Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bir şey sormak istiyorum çok bilgi kirliliği oluyor araştırdım bulamadım fakat bir arkdaş aklımda soru işareti Bıraktı rahme çizik atıldıktan sonra yapışıklık ihtimali artıyor mu böyle bir şey var mı ben polip için histeroskopi olmuştum doktoruma bir sür farklı soru sorduğum için bıktırdım artık😂

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum çok bilgi kirliliği oluyor araştırdım bulamadım fakat bir arkdaş aklımda soru işareti Bıraktı rahme çizik atıldıktan sonra yapışıklık ihtimali artıyor mu böyle bir şey var mı ben polip için histeroskopi olmuştum doktoruma bir sür farklı soru sorduğum için bıktırdım artık😂
Çizik atınca bebek daha rahat tutunuyor diye biliyorum

Hadi bakalım sora geldi yani 🥳
Çok sevindim senin için mutlu haberler olsun inşallah genelde Ege’yi ağır anlatıyorlar…
Aslında ağır değil haziranda gittim temmuz afette gittim okey verildi ama randevu al gel dediler randebu eylülde buldum ekim için sulu ultrosan kasım için tup bebek tedavi başlangıcı planladılar maalesef ben eylülden sonra 70 gün adet olamadim gecen ay sulu ultrosan çekildi regli bekliyorum benim amh düşük olduğu için hemen tüp dediler kısmet işte regl gecikmeleri beni uzattı

Aslında ağır değil haziranda gittim temmuz afette gittim okey verildi ama randevu al gel dediler randebu eylülde buldum ekim için sulu ultrosan kasım için tup bebek tedavi başlangıcı planladılar maalesef ben eylülden sonra 70 gün adet olamadim gecen ay sulu ultrosan çekildi regli bekliyorum benim amh düşük olduğu için hemen tüp dediler kısmet işte regl gecikmeleri beni uzattı
Ağır değil evet gayet güzel gitmiş sürecin 🙏🏻

Kuzum ben hamile kaldıgım ay söylemiştim her gün 1 tatlı kasık doğal bal yiyordum. Aynı zamanda kullandıgım folik asit inositol de iceriyordu. İnofolic pembe toz olanı günde 1 aç karnına sabahları alıyordum ceviz yiyordum bol bol birde 2,5 lt su iciyordum. Yumurtan fazla gelisiyorsa catlatma ignesiyle müdahele ettirmen lazım
Benım 21mm iken vurmustu
Merhaba kullandığınız folik asit hangisi aceba doktor önerisi mi inofolic pembe toz olanı mi

Günaydın kızlarrr çift çizgili resim atmak isterdim ama malesef :KK43: adeti beklicem artık önümüzdeki aylar denemeye devam

Eklentiler

• 0216E483-B592-43CB-8FBF-7693F8F026D7.jpeg
    0216E483-B592-43CB-8FBF-7693F8F026D7.jpeg
    95,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 1C928B0D-0B70-4535-A47A-A5F017BF90DC.jpeg
    1C928B0D-0B70-4535-A47A-A5F017BF90DC.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 41
X