Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kadın doğum doktorum da wynisini bana dedi 3 kimyasal gebelik geçirdim sperm testine gerek yok dedi en azindan bulusuyorlar diye ama bence yapılmalı belki de hasar var bilemedim ki
Evet ama ben de bakılmasını gerektiğini düşünüyorum. Çünkü doktorum bana sen zor hamile kalıyorsun dedi.

MaviSasa234 MaviSasa234 şimdi ctesi günü eşimin sperm testi vereceği tanı merkezini aradım morfoloji bakıyoruz dedi. Başka sormam gereken bir şey var mı kuzum?

Ver maydanozu🤪

Benim adet dönemim o kadar hafif geçiyor ki maşallah diyeyim ne bir belirti ne bir ağrı sızı.
Yemin ederim hiç anlayamıyorum manyak gibi gün saymasam.

22. Gündeyim bakalım stres başlıyor yavaştan. En rahat dönem hamile olmadığını kesin bildiğin adet dönemi vallahi.

Sana bir şey danışmak istiyorum kuzum. Bu arı sütü bal propolis falan ben hiç kullanmadım, kürtajdan sonraki kontrolde yumurta çok büyümüştü beni doktor sen takviye kür falan bir şey mi yaptın çok büyümüş dedi.

Şimdi incir yerken bile korkar oldum ama bu arı sütü ve muadilleri kalite için iyi diye biliyorum ne düşünüyorsun bu konuda?

Geçen ay tam bir kaostu. Hem senin hem benim için.
İlk defa iğne yaptırıp tek iğne ile hamile kalacağını düşünen ben😤
Ben de 😁 ilk ay femara iğne tamam dedim fos.. sonra femara ile sadece progesteron fos…
Bu ay sen sağ ben selamet 😁

Ver maydanozu🤪

Benim adet dönemim o kadar hafif geçiyor ki maşallah diyeyim ne bir belirti ne bir ağrı sızı.
Yemin ederim hiç anlayamıyorum manyak gibi gün saymasam.

22. Gündeyim bakalım stres başlıyor yavaştan. En rahat dönem hamile olmadığını kesin bildiğin adet dönemi vallahi.

Sana bir şey danışmak istiyorum kuzum. Bu arı sütü bal propolis falan ben hiç kullanmadım, kürtajdan sonraki kontrolde yumurta çok büyümüştü beni doktor sen takviye kür falan bir şey mi yaptın çok büyümüş dedi.

Şimdi incir yerken bile korkar oldum ama bu arı sütü ve muadilleri kalite için iyi diye biliyorum ne düşünüyorsun bu konuda?

Geçen ay tam bir kaostu. Hem senin hem benim için.
İlk defa iğne yaptırıp tek iğne ile hamile kalacağını düşünen ben😤
Ben hayatımda adet ağrısı yaşamadım..😄 Aa hasta olmuşum diye çıkıyordum tuvaletten.. Bu süreç beni resmen tettikte hazır nazır bekletti🤦🏼‍♀️
Arı sütü bal propolis kalitesini artırıyormuş.. janna da onu kullanıp hamile kaldı. Onun yumurtası da kaliteli gelişmiyormuş.. öyle bir takviye alacaksan muhakak folik asit de al.. Folik asit yumurta üretiminde gerekiyor..
Birine de doktor yumurta kalitesi çok kötü diye arı sütü al demiş ama çok pahallıymış.
Bence deneyebilirsin… Sonuçta yumurta kaliteli olursa gebelik oluşuyor🙂

Bu testlerden sonra cuma günü yumurtan çatlamamış derse ovulasyon testine para vermem bidaha, 😅
IMG_20220105_180243.jpg

Ben hayatımda adet ağrısı yaşamadım..😄 Aa hasta olmuşum diye çıkıyordum tuvaletten.. Bu süreç beni resmen tettikte hazır nazır bekletti🤦🏼‍♀️
Arı sütü bal propolis kalitesini artırıyormuş.. janna da onu kullanıp hamile kaldı. Onun yumurtası da kaliteli gelişmiyormuş.. öyle bir takviye alacaksan muhakak folik asit de al.. Folik asit yumurta üretiminde gerekiyor..
Birine de doktor yumurta kalitesi çok kötü diye arı sütü al demiş ama çok pahallıymış.
Bence deneyebilirsin… Sonuçta yumurta kaliteli olursa gebelik oluşuyor🙂
Kullanıyorum canım Mthrf homozigot bir gen, 1 tablet elenetal 2 tablet Diafol kullanıyormuş hatta her gün.

Dur ben şu - Janna - - Janna - ya bir danışayım. - Janna - - Janna - cım Bursa mısın? Bu yumurta konusunda bana yardımcı olabilir misin?

Kürtajdan sonraki aylarda gittiğim kontrollerde yumurtamın fazla geliştiği ve çatlamadığı çok ay oldu benim. Kalitesiz yumurta sorunum olduğunu düşünmeye başladım.

Kullanıyorum canım Mthrf homozigot bir gen, 1 tablet elenetal 2 tablet Diafol kullanıyormuş hatta her gün.

Dur ben şu - Janna - - Janna - ya bir danışayım. - Janna - - Janna - cım Bursa mısın? Bu yumurta konusunda bana yardımcı olabilir misin?

Kürtajdan sonraki aylarda gittiğim kontrollerde yumurtamın fazla geliştiği ve çatlamadığı çok ay oldu benim. Kalitesiz yumurta sorunum olduğunu düşünmeye başladım.
Kuzum ben hamile kaldıgım ay söylemiştim her gün 1 tatlı kasık doğal bal yiyordum. Aynı zamanda kullandıgım folik asit inositol de iceriyordu. İnofolic pembe toz olanı günde 1 aç karnına sabahları alıyordum ceviz yiyordum bol bol birde 2,5 lt su iciyordum. Yumurtan fazla gelisiyorsa catlatma ignesiyle müdahele ettirmen lazım
Benım 21mm iken vurmustu

Aile hekimliğine gittik bugün yaptırdık. Önce baba adayına yapıyorlarmış. Eğer o pozitif çıkarsa anne için de yapıyorlarmış. Test sonuçları 2 hafta içinde belli olcak bakalım inşallah bir sorun yoktur
Ya nasıl ben bugün ASM yi aradım yok sadece yeni evleneceklere yapıyoruz siz özelde yaptırabilirsiniz dediler bide burası Çankaya😐

Kızlar erken gebelikte dün sabah var tok belli değildi bugün İğneden sonraki 13. Gün az önce yaptım umut yok gibi duruyor 🙃

Eklentiler

• CE80EF8D-9591-41F4-B0A8-2D46FB0FD383.jpeg
    CE80EF8D-9591-41F4-B0A8-2D46FB0FD383.jpeg
    146,3 KB · Görüntüleme: 62
X