- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.282
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Aggnucaston sadece prolaktin icin mi canim yoksa fsh içindemi geçerliÇayla falan uğraşma, hap formu var. Agnucaston eczanede satılıyor. İnşallah tez zamanda olumlu sonuç alırsın
Kız bakarsın başka şeylerden gecikir belli mi olur, tüp bebek hazırlığı yaparken gebe kalan çokNapiyosunuz kızlar M mavili_yeshllA R Y A Selizay benim regl olmam lazım olmadım belirti var bakalim umarım gecikip üzmez beni tedavi öncesi hep 2 3 gün erken gelen regl nazlanıyor resmen
Benim kadın doğum doktorum da wynisini bana dedi 3 kimyasal gebelik geçirdim sperm testine gerek yok dedi en azindan bulusuyorlar diye ama bence yapılmalı belki de hasar var bilemedim kiMaviSasa234 cım aklıma takılan bir şey var sana danışayım.
Benim kadın doğum doktorum da başta olmak üzere üroloji doktoru da dahil eşim için yapılacak sperm testini pek önemsemediler.
Bu geçirdiğim 2 sağlıksız gebelik nedeniyle bir fikir veriyor ondan mı? Yani sperm ve yumurta buluşuyor o nedenle spermden kaynaklı - en azından sayı ve hız - bir sorun yok diyebilir miyiz? Yoksa böyle bir genelleme yanlışlar düşünce mi?
Canim crp neden yüksek cikmis doktorun bir yorumda bulundu mu dahiliye ye bi görün bence ve kurtajdan sonra antibiyotik kullanmış miydinÇayla falan uğraşma, hap formu var. Agnucaston eczanede satılıyor. İnşallah tez zamanda olumlu sonuç alırsın
nedir bu dediğinizÜcretsizmiş. Bugün yaptırdık daha doğrusu önce eşimden kan aldılar sonuçlara göre bana da yapacaklarmış . Bir form doldurdular talep formu gibi bir şey 10 dk sürmedi işlemler. Bence hepimiz de yaptırmalıyız. Tedbir bizden takdir Allah'tan
Ayy bende bekliyorum.. Bekleyince gelmiyor napacaksın :)Napiyosunuz kızlar M mavili_yeshllA R Y A Selizay benim regl olmam lazım olmadım belirti var bakalim umarım gecikip üzmez beni tedavi öncesi hep 2 3 gün erken gelen regl nazlanıyor resmen
Yok kiz deilim ilişki olmadi hic yasak vardı maalesef gebelik yokKız bakarsın başka şeylerden gecikir belli mi olur, tüp bebek hazırlığı yaparken gebe kalan çok
Senin nezaman kuzu :) Ay vala sormaAyy bende bekliyorum.. Bekleyince gelmiyor napacaksın :)
Bekliyorum canım test tarihini günlerde geçmek bilmiyor beklerkenNapiyosunuz kızlar M mavili_yeshllA R Y A Selizay benim regl olmam lazım olmadım belirti var bakalim umarım gecikip üzmez beni tedavi öncesi hep 2 3 gün erken gelen regl nazlanıyor resmen
Benim kontrok hapı dün bitti… Gelen giden yok.. Geldiğinde kontrole gidicem..Senin nezaman kuzu :) Ay vala sorma
Kaç gün kaldı canimBekliyorum canım test tarihini günlerde geçmek bilmiyor beklerken
Senin olur ya ilaç bitimi 1 hafta içinde oluyo bende antibiyotik kullandım bide maxijuno ondan korkuyom gecikirmi diye ay stres oldum darlandim valaBenim kontrok hapı dün bitti… Gelen giden yok.. Geldiğinde kontrole gidicem..
Maşallah aslan pençesi hergun mu ictinizben de ALLAH İZİN VERİRSE BU YIL HAMİLE OLMAK İSTİYORUM. 40 YAŞIMDA İLK GEBELİĞİM NORMAL YOLLA OLDU KIZIM 2 YAŞINDA ŞİMDİ. KIZIMA KARDEŞ OLSUN İSTİYORUZ. ANCAK FSH 45 ÇIKTI GEÇEN AY ASLAN PENÇESİ AGNUKASTON KULLANIM 1 AYDA 16 YA DÜŞTÜ DAHA DEVAM EDİYORUM AGNUTASYON İLACINA. BU AYIN 13 Ü ADETİM BAKALIM KAÇ ÇIKACAK. 3 AY KONTROLLERİMİ YAPIP PROWOMEN , OMEPA İLAÇLARINI DA DEVAM EDECEĞİM. OLMAZSA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ. HORMON DEĞERLERİNİ NORMALLEŞTİRİP
Resmen hayat bize oyun oynuyor beklersin gelmez beklemeyince erken gelirBenim kontrok hapı dün bitti… Gelen giden yok.. Geldiğinde kontrole gidicem..
Senin olur ya ilaç bitimi 1 hafta içinde oluyo bende antibiyotik kullandım bide maxijuno ondan korkuyom gecikirmi diye ay stres oldum darlandim vala
Aynen öyle napalım bekliyoruzResmen hayat bize oyun oynuyor beklersin gelmez beklemeyince erken gelir
Ben onu bu ayda kullandım bakalım gecikme olacak mı?ejce de maxijuno kullandığı ay gecikme oldu..
Ver maydanozuAynen öyle napalım bekliyoruz
Test yapıp söktürücü yapsam mı ki
Geçen ay tam bir kaostu. Hem senin hem benim için.Ben onu bu ayda kullandım bakalım gecikme olacak mı?
Bence gecikme femaradan oldu. Maxijunoya daha düşük ihtimal veriyorum..
Bir de aslında hiç birinden olmayıp progesteron çok yükseldiği için de olmuş olabilir rahim hemen sökülmemiştir.. ay geçen ay ne umut dünyasıydı öyle bu ay ilaçsız çatlatmasız daha rahat