Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kadın doğum doktorum da wynisini bana dedi 3 kimyasal gebelik geçirdim sperm testine gerek yok dedi en azindan bulusuyorlar diye ama bence yapılmalı belki de hasar var bilemedim ki

ben de ALLAH İZİN VERİRSE BU YIL HAMİLE OLMAK İSTİYORUM. 40 YAŞIMDA İLK GEBELİĞİM NORMAL YOLLA OLDU KIZIM 2 YAŞINDA ŞİMDİ. KIZIMA KARDEŞ OLSUN İSTİYORUZ. ANCAK FSH 45 ÇIKTI GEÇEN AY ASLAN PENÇESİ AGNUKASTON KULLANIM 1 AYDA 16 YA DÜŞTÜ DAHA DEVAM EDİYORUM AGNUTASYON İLACINA. BU AYIN 13 Ü ADETİM BAKALIM KAÇ ÇIKACAK. 3 AY KONTROLLERİMİ YAPIP PROWOMEN , OMEPA İLAÇLARINI DA DEVAM EDECEĞİM. OLMAZSA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ. HORMON DEĞERLERİNİ NORMALLEŞTİRİP

Maşallah aslan pençesi hergun mu ictiniz

ejce de maxijuno kullandığı ay gecikme oldu..
Ben onu bu ayda kullandım bakalım gecikme olacak mı?
Bence gecikme femaradan oldu. Maxijunoya daha düşük ihtimal veriyorum..
Bir de aslında hiç birinden olmayıp progesteron çok yükseldiği için de olmuş olabilir rahim hemen sökülmemiştir.. ay geçen ay ne umut dünyasıydı öyle bu ay ilaçsız çatlatmasız daha rahat

Aynen öyle napalım bekliyoruz
Test yapıp söktürücü yapsam mı ki
Ver maydanozu

Benim adet dönemim o kadar hafif geçiyor ki maşallah diyeyim ne bir belirti ne bir ağrı sızı.
Yemin ederim hiç anlayamıyorum manyak gibi gün saymasam.

22. Gündeyim bakalım stres başlıyor yavaştan. En rahat dönem hamile olmadığını kesin bildiğin adet dönemi vallahi.

Sana bir şey danışmak istiyorum kuzum. Bu arı sütü bal propolis falan ben hiç kullanmadım, kürtajdan sonraki kontrolde yumurta çok büyümüştü beni doktor sen takviye kür falan bir şey mi yaptın çok büyümüş dedi.

Şimdi incir yerken bile korkar oldum ama bu arı sütü ve muadilleri kalite için iyi diye biliyorum ne düşünüyorsun bu konuda?
Geçen ay tam bir kaostu. Hem senin hem benim için.
İlk defa iğne yaptırıp tek iğne ile hamile kalacağını düşünen ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…