- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Canım bende göremiyorum gibi çok zorladım kendimi görmek için amaKızlar erken gebelikte dün sabah var tok belli değildi bugün İğneden sonraki 13. Gün az önce yaptım umut yok gibi duruyor
Hayali çizgi bile yok bir de yarın sabah deneyeyim ilk idrarlaCanım bende göremiyorum gibi çok zorladım kendimi görmek için ama
Saol canimBende inofolic combi kullandıgımı söylemiştim. Çok iyi kullnamaya devam et demişti. Doktorlar zaten veriyorlar. İyi olur.. Korkma hiç..
Yok tüp bebek canim regl 1 günü aramam lazım sonra çağıracaklar hemen işte regl olsaydımHaftaya bugun regl günü regl zamanını bekliyorum pek yok canım bence..
sen nasılsın üni de aşılama mı dediler sana
Artimed markamı bu şuan bise göremedim bugün bende yaptım negatif çıktıKızlar erken gebelikte dün sabah var tok belli değildi bugün İğneden sonraki 13. Gün az önce yaptım umut yok gibi duruyor
Çizik atınca bebek daha rahat tutunuyor diye biliyorumKızlar bende bir şey sormak istiyorum çok bilgi kirliliği oluyor araştırdım bulamadım fakat bir arkdaş aklımda soru işareti Bıraktı rahme çizik atıldıktan sonra yapışıklık ihtimali artıyor mu böyle bir şey var mı ben polip için histeroskopi olmuştum doktoruma bir sür farklı soru sorduğum için bıktırdım artık
Ben yine silik gördüm sankiKızlar erken gebelikte dün sabah var tok belli değildi bugün İğneden sonraki 13. Gün az önce yaptım umut yok gibi duruyor
Hadi bakalım sora geldi yaniYok tüp bebek canim regl 1 günü aramam lazım sonra çağıracaklar hemen işte regl olsaydım
Evet canım artımedArtimed markamı bu şuan bise göremedim bugün bende yaptım negatif çıktı
Yok canım çıplak gözle tertemizdi erken gebelik buna göre daha var gibi duruyordu yarın sabah yaparım belki daha sağlıklı bir sonuç olur gerçekten bu işler yıpratıcı bir süreçmiş Allah hepimize yardım etsin bu yoldaBen yine silik gördüm sanki
Aslında ağır değil haziranda gittim temmuz afette gittim okey verildi ama randevu al gel dediler randebu eylülde buldum ekim için sulu ultrosan kasım için tup bebek tedavi başlangıcı planladılar maalesef ben eylülden sonra 70 gün adet olamadim gecen ay sulu ultrosan çekildi regli bekliyorum benim amh düşük olduğu için hemen tüp dediler kısmet işte regl gecikmeleri beni uzattıHadi bakalım sora geldi yani
Çok sevindim senin için mutlu haberler olsun inşallah genelde Ege’yi ağır anlatıyorlar…
Çok güzel bi marka miratechten daha iyi bence silik çizgi dahi göstermedi bana :)Evet canım artımed
Ağır değil evet gayet güzel gitmiş sürecinAslında ağır değil haziranda gittim temmuz afette gittim okey verildi ama randevu al gel dediler randebu eylülde buldum ekim için sulu ultrosan kasım için tup bebek tedavi başlangıcı planladılar maalesef ben eylülden sonra 70 gün adet olamadim gecen ay sulu ultrosan çekildi regli bekliyorum benim amh düşük olduğu için hemen tüp dediler kısmet işte regl gecikmeleri beni uzattı
Dimi yaa evet gerçekten beynim yandıÇizik atınca bebek daha rahat tutunuyor diye biliyorum
Evet canim benim regl gecikmeleri aksattı demekki nasip böyleymişAğır değil evet gayet güzel gitmiş sürecin
Evet hassas testmiş gösteriyor olanıÇok güzel bi marka miratechten daha iyi bence silik çizgi dahi göstermedi bana :)
Inşallah canim insallahhhEvet hassas testmiş gösteriyor olanıbize de gösterdiği günler gelir inşallah canım
Merhaba kullandığınız folik asit hangisi aceba doktor önerisi mi inofolic pembe toz olanı miKuzum ben hamile kaldıgım ay söylemiştim her gün 1 tatlı kasık doğal bal yiyordum. Aynı zamanda kullandıgım folik asit inositol de iceriyordu. İnofolic pembe toz olanı günde 1 aç karnına sabahları alıyordum ceviz yiyordum bol bol birde 2,5 lt su iciyordum. Yumurtan fazla gelisiyorsa catlatma ignesiyle müdahele ettirmen lazım
Benım 21mm iken vurmustu