Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm küçüktü elbetteki büyüğü eminim çok daha zor
Ben 3.de kalbini duyup kaybettiğimde çok daha kötü olmuştu
İntralip serumla ilerleyebilir misin acaba cd56 testi var anne bebeği yabancı madde olarak görüyorsa eğer serumlarla destekliyolarmjş
Ya da erken doğum rahim açılmasına da serklaj ile falan müdahale oluyormuş
Nasip işte olmayınca ne yapsan olmuyor da insan vazgeçemiyor

Patoloji boş Bi işlem hiç bişey çıkmıyor
3.yü genetiğe de gönderdik 5 6 kromozom bakılmış diğerlerine bakılamamş ama temizdi
Hayırlısı olsun canım hakkimizda insAllah
CD56 testi ilk duyuyorum senden cnm intralip serumda ayni şekilde ilk duydum şimdi

Serklaj atıldı canım 2 kere rahim ağzından açıklık olmuyir benim zaten ama genede atilmisti

Her şey nasip aynen bekleyelim görelim ne olur insAllah seninde güzel haberini alıriz buradan ama önce inan olacak diye 🍋

Hayırlısı olsun canım hakkimizda insAllah
CD56 testi ilk duyuyorum senden cnm intralip serumda ayni şekilde ilk duydum şimdi

Serklaj atıldı canım 2 kere rahim ağzından açıklık olmuyir benim zaten ama genede atilmisti

Her şey nasip aynen bekleyelim görelim ne olur insAllah seninde güzel haberini alıriz buradan ama önce inan olacak diye 🍋
inşallaha canım
bi araştır istersen
bazı dr lar önemsemiyor bu testi
ama aklımda kalmasın diye yaptırmıştım ben

Çok güzel anlattın kuzum çok sağol🙏
Usg de yumurta sayım gayet iyiymiş doktor öyle söyledi, her ay 1-2 yumurta da gelişiyor takiplerde gördük ama tabi kalitesi ancak tüp bebek aşamasında anlaşılıyor diye okudum burada.
Pıhtılaşma benim Mthrf homozigot, yüksek dozda folik asit kullanıyorum.
Eşim doktora işte ancak bu sperm testi verme aşamasına kadar gelebildi, doktorum hep bana odaklandığı İçin o da. Yoksa gitmesi gerekiyorsa gider o konuda sorun yok. Bu ayı da bu sperm testi ile geçirelim bakalım.
Canım sperm testini daha fazla ertelemeyin naçizane önerim 🥰

Bu durumu pek çok kadın doğumcu yumurtaya bağlayacak hatta buluşmada sorun yok ama ilerleyememe nedeni genetik kusurlar tıpta böyle 😁
Bunun için vitamin takviyeleri alabilirsin bu süreç uzun tabi embriyoloji uzmanı İdil Bozkurt var instagramdan takip etmeni öneririm. Düzenli egzersiz vs yapabilirsin. Bir kaç ay progesteron baktırıp böyle yol alabilirsin. Benim önerim bu olur 🌿

Kan tahlili veriyoruz kadın doğum dime senin ne çıktı canım sonuç
yok canım bu test sadece istanbulda yapılıyor diye biliyorum
adetin 9.günü falandı rahim biraz kalın olması lazm
rahimden parça alıp yapıyorlar
kandan da bakılıyomuş sanırım da diğer türlü daha iyiymiş
2 haftaya çıkmıştı
temiz çıktı benim serum kullanmaya gerek yok demişti

Selizay Selizay benim yaş 39, eşimin 44. Bir tüpüm tıkalıymış açıldı, tsh im yüksek düşük doz ilaca başladık. Amh 0.9. Bir sürü vitamin takviyesi başladık ikimiz de… ama prolaktin için ilaç vermedi. Çay şeklinde içiliyor sanırım hayıt otu. Denemem lazım 😌

Selizay Selizay benim yaş 39, eşimin 44. Bir tüpüm tıkalıymış açıldı, tsh im yüksek düşük doz ilaca başladık. Amh 0.9. Bir sürü vitamin takviyesi başladık ikimiz de… ama prolaktin için ilaç vermedi. Çay şeklinde içiliyor sanırım hayıt otu. Denemem lazım 😌
Çayla falan uğraşma, hap formu var. Agnucaston eczanede satılıyor. İnşallah tez zamanda olumlu sonuç alırsın ❤️

Çok güzel anlattın kuzum çok sağol🙏
Usg de yumurta sayım gayet iyiymiş doktor öyle söyledi, her ay 1-2 yumurta da gelişiyor takiplerde gördük ama tabi kalitesi ancak tüp bebek aşamasında anlaşılıyor diye okudum burada.
Pıhtılaşma benim Mthrf homozigot, yüksek dozda folik asit kullanıyorum.
Eşim doktora işte ancak bu sperm testi verme aşamasına kadar gelebildi, doktorum hep bana odaklandığı İçin o da. Yoksa gitmesi gerekiyorsa gider o konuda sorun yok. Bu ayı da bu sperm testi ile geçirelim bakalım.
Endokrine randevu alıp insulin direncine baktır.. insülin direnci şeker üzerinden anlaşılmıyor ve düşük sebebi..
Bir de gizli tiroid dedikleri hışimato baktırabilirsin..
Bunlar gebeliğe engel değil. Düşüğe sebep oluyor..

yok canım bu test sadece istanbulda yapılıyor diye biliyorum
adetin 9.günü falandı rahim biraz kalın olması lazm
rahimden parça alıp yapıyorlar
kandan da bakılıyomuş sanırım da diğer türlü daha iyiymiş
2 haftaya çıkmıştı
temiz çıktı benim serum kullanmaya gerek yok demişti
Analdim canım tmm bibarastirayim onuda ben Seval Taşdemir yazıyor bundada bütün kapılar ona açılıyor 🍋 hayırlısı olsun hakkımızda sen şimdi tekrar gebelik düşünüyor musun su anda

Analdim canım tmm bibarastirayim onuda ben Seval Taşdemir yazıyor bundada bütün kapılar ona açılıyor 🍋 hayırlısı olsun hakkımızda sen şimdi tekrar gebelik düşünüyor musun su anda
seval taşdemir nerde canım bahçeci mi
aynen nasip olursa bi tane embriyomuz oldu transfer için bekliyorım

Merhaba kızlar bir çoğunuzun hikayesini biliyorum beni de hatırlayan vardır belki bir aydır uzaklasmistim buradan inşallah 2022 güzel haberler alacağımız bir yıl olur bata 3 gün var değişik hisler var içimde beklemedeyim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏

Merhaba kızlar bir çoğunuzun hikayesini biliyorum beni de hatırlayan vardır belki bir aydır uzaklasmistim buradan inşallah 2022 güzel haberler alacağımız bir yıl olur bata 3 gün var değişik hisler var içimde beklemedeyim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Amin canım hoşgeldin hayırlı haberlerini beklyrz

Kızlar tecrübeli arakadslar TSH değeri adete bir gün kala yapildi genel olarak tahliller yapıldı 3.69 çıkmis daha evvelkiker hep 2.6 2.8 çıkmış neden böyle çıkmış olabilir arkadaşlar

Yeni evlenen çiftlere ücretsiz ama evli olanlara ne kadar bilemiyorum öğrenince bizimlede paylaşırmısınız
Ücretsizmiş. Bugün yaptırdık daha doğrusu önce eşimden kan aldılar sonuçlara göre bana da yapacaklarmış . Bir form doldurdular talep formu gibi bir şey 10 dk sürmedi işlemler. Bence hepimiz de yaptırmalıyız. Tedbir bizden takdir Allah'tan

X