- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Çocuğu olmayan evliler de yaptırabiliyor ücretsiz olarak aile hekiminde kan veriyorsunuz o kadarYeni evlenen çiftlere ücretsiz ama evli olanlara ne kadar bilemiyorum öğrenince bizimlede paylaşırmısınız
Aaa teeekkurler canimÇocuğu olmayan evliler de yaptırabiliyor ücretsiz olarak aile hekiminde kan veriyorsunuz o kadar
Aaaa bak bunu bilmiyordum. Eşli kan veriyoruz değil mi?Çocuğu olmayan evliler de yaptırabiliyor ücretsiz olarak aile hekiminde kan veriyorsunuz o kadar
Merhaba, bazı aylarda iki kez yumurtlama görülebiliyormuş. Hatta iki yumurtlama da değerlendirildiğinde çift yumurta ikizi olabiliyormuş. Siz boş geçmeyin bence :)Adete 8 gün kala pike yakın çıkması normal mi ovülasyon testinin . Sadece sağ karın boşluğunda ağrı var ve kremsi akıntı. Yumurtlamam oldu bitti normalde.
bende gördüm sankiGünaydın kızlar test yaptım ama yok gibi
1 sene dolmadan tedavi amaçlı bisi yapmıyorlar ama sen gidip dersen gebelik düşünüyorum yumurtalıklarima baktırmak istiyorum hormon degerlerime baktırmak istiyorum diye bakarlar sadece tedavi için yani yumurta geliştirici klomen famera gibi ovitrelle catlatma ignesi gibi şeyleri 1 senedir deneyip olmuyorsa baslatiyorlar çoğu arkadaşım gitti Bi sene dene öyle gel dedilerArkadaşlar ben de 5 aylık evliyim ve 4 aydır bebek istiyoruz. Dün 4. ovulasyon takibine başladım. Ve doktor randevusu aldım ayın 13 nde muayeneye gidicem. Merak ettiğim konu doktor tahlil vs istiyor mu? Ultrasonla mı bakıyor jinekolojik muayene yapıyor mu. Hiç bilmediğimden soruyorum. Çevremdekiler evliliğin 1 senelik olmadan doktorlar muayene yapmıyor falan diyor. Tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Anladım, bende kontrol amaçlı gitmek istiyordum. Çok teşekkür ederim. Aklımdaki soru işaretleri gitti..1 sene dolmadan tedavi amaçlı bisi yapmıyorlar ama sen gidip dersen gebelik düşünüyorum yumurtalıklarima baktırmak istiyorum hormon degerlerime baktırmak istiyorum diye bakarlar sadece tedavi için yani yumurta geliştirici klomen famera gibi ovitrelle catlatma ignesi gibi şeyleri 1 senedir deneyip olmuyorsa baslatiyorlar çoğu arkadaşım gitti Bi sene dene öyle gel dediler
Zaten odasinda ultrasyondan hemen bakıyor Bi sıkıntı gözüküyor mu yunurtaliklarinda poliskistik over gibi Allah korusun tabi bide kan alınıyor okadar hormonlarıninda normal olup olmadığını e nabizdan bakarsinAnladım, bende kontrol amaçlı gitmek istiyordum. Çok teşekkür ederim. Aklımdaki soru işaretleri gitti..
Çok yardımcı oldunuz gerçekten sağolunZaten odasinda ultrasyondan hemen bakıyor Bi sıkıntı gözüküyor mu yunurtaliklarinda poliskistik over gibi Allah korusun tabi bide kan alınıyor okadar hormonlarıninda normal olup olmadığını e nabizdan bakarsin
Sizden almadilarmi teşekkür ederiz bizde gidelim olmadiArkadaşlar SMA taraması için biz bugün aile hekimimize gittik. Sadece eşimden bir tüp kan alındı. Sonuçlar 2 haftaya anca çıkıyormuş merak edenlere bilgi olsun
Kuzum topic hayırlı olsun bize şans getirsin bir süre uzaklaştım geldim geri
Vat gibi yok gibi birşey .4 defa tuvalette çıkıyorum 2 sinde leke var.. ama adet ağrılarım da var olacam galibaAma leke devam etti mi?
Bir tuhaf bence, yarın tekrar test yapVat gibi yok gibi birşey .4 defa tuvalette çıkıyorum 2 sinde leke var.. ama adet ağrılarım da var olacam galiba