- 21 Şubat 2021
- 779
- 1.857
- 31
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Ama hafiften çıkmışGünaydın kızlar test yaptım ama yok gibi
Var gibi de anlamadım ben de test days comfort gibi bir şeydi adıAma hafiften çıkmışHadi inşallah
Ben 2 hafta önce daha adetim gecikmeden normal miratech almıştım, erken gebelik testi falan değil, o da göstermişti silik çizgi. Onu da deneyebilirsiniz.Var gibi de anlamadım ben de test days comfort gibi bir şeydi adı
Artımed siparişi vermiştim bugün elime geçecek onla denerim ona da hassas demişlerdi teşekkür ederim önerin içinBen 2 hafta önce daha adetim gecikmeden normal miratech almıştım, erken gebelik testi falan değil, o da göstermişti silik çizgi. Onu da deneyebilirsiniz.
Yeni evlenen çiftlere ücretsiz ama evli olanlara ne kadar bilemiyorum öğrenince bizimlede paylaşırmısınızBu arada Sma tarama testi yaptırdınız mı ?
Baba ya da annede sma taşıyıcılığı durumu varsa tüp bebeğe yönlendiriyorlarmış. Son dönemlerde çok sık duyduğumuz genetik bir hastalık olduğundan yaptırmayı düşünüyorum gerekli testleri. Ne dersiniz yaptırılmalı mı?
Bende var 3 4 aydir ara ara kullanirim hic silik cizgi dahi göstermesiArtımed siparişi vermiştim bugün elime geçecek onla denerim ona da hassas demişlerdi teşekkür ederim önerin için
Varmı yokmu anlamadim canim göremedim benGünaydın kızlar test yaptım ama yok gibi
Artımedle deneyince anlaşılır belkiBende var 3 4 aydir ara ara kullanirim hic silik cizgi dahi göstermesiguzel test bence
Ben çok silik bir çizgi gördümGünaydın kızlar test yaptım ama yok gibi
Amin canım benim ama yok işte içimde bı his umut o yüzden hiç yapasim gelmiyor test ins ben yanilirimSelizay ben olsam sabah öğle akşam şeklinde bile veririm şaka biryana inşallah gebelik vardır efnan kaç n var sayamadım etiketlemedim o yüzden
Canim nasıl yok var bariz ama yinede bana bunalr guwen vermiyor kan ver hemen benceGünaydın kızlar test yaptım ama yok gibi
Doktora progesteron sonucunu attım aradı 8-9 Ocak a kadar bekleyelim dedi kan verip durma varsa da İstanbul da vakalar yoğun hastane ortamlarına dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz diye de ekledi evde testlerle ilerlemek daha iyi gerçekten burda özeller de devlet de korona vakalarıyla doluBen çok silik bir çizgi gördüm
Bir süre beklicem kan için canım heyacanım çok olsa da evde testlerle koyulaşma takip etcemCanim nasıl yok var bariz ama yinede bana bunalr guwen vermiyor kan ver hemen bence
Ama leke devam etti mi?Günaydınlar kizlar Sabah gebelik testi yaptım koca bir negatifyani gelen leke adet baslangiciymis bu ayda olmadi bakalım ocakta bizi ne bekliyor
Şuanda liste yok canım, okullar kapandığında bir ara boşluk bulur da yaparsam eklerim inşallah. 15 tatilde tekrar hatırlat
Bunu ben de merak ettim eğer ogrenirsen bilgi verir misinAile hekimliklerinde de yaptırabiliyormuşuz yarın ilk iş gideyim bir araştırma yapayım