Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün ovulasyon pikti, bugün doktor kontrolüm vardı. 18mm yumurta var dedi. Cuma iğne yapalım dedi ama benim kasıklarım ağrıyor ben anlamadım dün çatlıyor gibime gelmişti😅 bugün eve gelince tekrar test yaptım, dünkü kadar koyu olmasa da bugün de koyu. Yine de değerlendirdim😂 hsg için normal dedi doktorum sıkıntı yok dedi

Kızlar merhabalar sizce ovalasyon pik oldu mu

Eklentiler

• 6DBF596D-C316-4B2E-8889-48019AC316D6.jpeg
    6DBF596D-C316-4B2E-8889-48019AC316D6.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 36
M-Mavera2048 M-Mavera2048 sen nasılsın kuzum.. Başladın mı tedaviye...
@A R Y A sen ne durumdasın kuzum..
İyiim kuzucummm saoll, sen nasılsın🥰
Ben en son tavsiye üzerine doktor değiştirme kararı almıstım ve gittiğimde doktorun süreci nasıl ilerletmek istediğinden bahsetmiştim bilmiyorum denk geldin mi
Hisar Intercontinental Hastanesi Ahmet Fatih Durmuşoğlu nda tedaviye devam etme kararı aldım, tecrübesine bilgisine güvenerek
Ön görüşmede, bir kez yumurtaların ilaçlara verdiği tepkiyi görmek istedi ve ilerki tedavilerde ona ışık olabileceğini, fikir vericeğini söyledi
Bu nedenle direkt tüp bebeğe başlamadk
Bu reglimde gittim, yumurtalıkları kontrol ederek klomen ve regenesis max diye bi vitamin verdi
Beş gün onu kullandım, perşembe günü kontrolüm var
Devamında çatlatma iğnesi kullanıcam, ve süreci kontrol edicek
En çokta daha önce çatlatma iğnesi sonrası kontrole çağrılmamama takıldı, yapılan tüm ilaçlı tedavin çöp dedi
Belki çatlamıyor ve bundan olmuyor gebelik, belki küçük bi müdale lazım sadece, bu nasıl atlanır diye kızdı
Şimdi bu ay onu deniyoruz işte dediğin gibi son kez
Sonrasındada ilk etapta aşılama deneme taraftarı
Bir sorun yokken ve yaş 35 altı iken seni tüp bebek gibi bi sürece sokmak istemiyorum hemen dedi
Duruma göre ilerlices ama ben pek aşılama istemiyorum, ona karar verices birlikte eğer bu ay olmassa
Umarım olur =) umudum bu ay bi sürpriz olması yönünde🥰❤️

Ben en son tavsiye üzerine doktor değiştirme kararı almıstım ve gittiğimde doktorun süreci nasıl ilerletmek istediğinden bahsetmiştim bilmiyorum denk geldin mi
Hisar Intercontinental Hastanesi Ahmet Fatih Durmuşoğlu nda tedaviye devam etme kararı aldım, tecrübesine bilgisine güvenerek
Ön görüşmede, bir kez yumurtaların ilaçlara verdiği tepkiyi görmek istedi ve ilerki tedavilerde ona ışık olabileceğini, fikir vericeğini söyledi
Bu reglimde gittim, yumurtalıkları kontrol ederek klomen ve regenesis max diye bi vitamin verdi
En çokta daha önce çatlatma iğnesi sonrası kontrole çağrılmamama takıldı, yapılan tüm ilaçlı tedavin çöp dedi
Belki çatlamıyor ve bundan olmuyor gebelik, belki küçük bi müdale lazım sadece, bu nasıl atlanır diye kızdı
Bir sorun yokken ve yaş 35 altı iken seni tüp bebek gibi bi sürece sokmak istemiyorum hemen dedi
Duruma göre ilerlices ama ben pek aşılama istemiyorum, ona karar verices birlikte eğer bu ay olmassa
Çatlama iğnesi sonrası kontrole çağıran doktor candır ya, devam et bu adamda. Hem belli mi olur, tutar bu ay ❤️❤️

Çatlama iğnesi sonrası kontrole çağıran doktor candır ya, devam et bu adamda. Hem belli mi olur, tutar bu ay ❤️❤️
Valla kuzu ben 4 ay kullandım iğneyi, hiçte çağırmadı diğer doktorum😑
Bu hocaya söylediğimde
Ne demek çağrılmaz dedi, ben nerden bilim çatladı mı çatlamadı mı o zaman dedi
Çatladığı halde gebelik olusmaması farklı, çatlamadığı için olusmaması farklı
İkiside farklı müdahale gerektirir dedi
Ama dedim gebelik olusmayıp tekrar kontrole gittiğimde kist vs bişeyle karsılasmadık, reglimde düzenli normal seyrinde oldu dedim
Çatlamasa kist falan oluyor zannediyorum ki dedim((onuda burdan öğrendim😁)
Yoo olmayadabilir dedi, reglinde düzenli olur dedi
Yada iğneden sonra geç çatlar zamanı kaçırırsın hep ihtimal bu işler titizlik gerektirir dedi=)
İnsallah bu ay takiple bişeyler olur❤️
Umutluyum birascık🤗❤️

Hayırlısı olsun. Hiser ine-ternational hangisi oluyor.. Ümraniye'deki mi?
Nasıl sen şimdi çatlatma iğnesi sonrası progesteron baktırmadın mı? İğne sonrası çatlamanın olup olmadıgını anlamak için muayneye gitmedin mi?
Kız ben gidip hesap sordum ya.. Nasıl çağırmazsın beni diye :KK70:
Benim evimde yakın oraya :) Ama ben tee pendik gitme kararı aldım....
Doğru doktora denk gelmek çok önemli.. Bende tüp bebek sürecinde onu anladım...
Aşılama için yorum yapamıyorum.. Bence başarı oranı düşük gereksiz ama tabi sizde durum farklı neden olmasın...
Orada tüp bebek yapan duydum. Benle beraber ama döllenme o kızda az oldu. Anlamadım neden? Sonra kk girmediği için öğrenemedim son durumunu..

Ya ben de 2022 için planlıyor gibiyim ama hemen değil de son aylarına doğru denerim diye düşünüyorum şuan halletmem gereken işler var.
Yine de topiğe katılabiliyor muyuz acaba 😂

Ya ben de 2022 için planlıyor gibiyim ama hemen değil de son aylarına doğru denerim diye düşünüyorum şuan halletmem gereken işler var.
Yine de topiğe katılabiliyor muyuz acaba 😂
Sen bence istemem yan cebime koy misali istiyorsun :KK70:
Ne kadar çabuk kendine itiraf edersen o kadar erken yol alırsın :KK70:

Sen bence istemem yan cebime koy misali istiyorsun :KK70:
Ne kadar çabuk kendine itiraf edersen o kadar erken yol alırsın :KK70:
Ya bunu arkadaşım da diyor🤣
Ama çok düşünüyorum ben sıkıntım orda. Yaşadığım yerde düzgün hastane bile yok nerde doğurcamı bile düşünüyorum şimdiden🤣 yıl sonuna kadar belki araba alırız da olur vs gibi gibi gibi. Çok düşünüyorum ya napim🤣

Hayırlısı olsun. Hiser ine-ternational hangisi oluyor.. Ümraniye'deki mi?
Nasıl sen şimdi çatlatma iğnesi sonrası progesteron baktırmadın mı? İğne sonrası çatlamanın olup olmadıgını anlamak için muayneye gitmedin mi?
Kız ben gidip hesap sordum ya.. Nasıl çağırmazsın beni diye :KK70:
Benim evimde yakın oraya :) Ama ben tee pendik gitme kararı aldım....
Doğru doktora denk gelmek çok önemli.. Bende tüp bebek sürecinde onu anladım...
Aşılama için yorum yapamıyorum.. Bence başarı oranı düşük gereksiz ama tabi sizde durum farklı neden olmasın...
Orada tüp bebek yapan duydum. Benle beraber ama döllenme o kızda az oldu. Anlamadım neden? Sonra kk girmediği için öğrenemedim son durumunu..
Yok kuzu hiç baktırmadım progesteron ben bugüne kadar
İğne sonrası muayeneye de gitmedim😶
Doktorum hep regl olursan gel, olmassan gebelik testi yap dedi
Valla eğer çatlamayla ilgili bir problem varsa bende gidip hesap sorcam muhtemelen 😁
Evet Ümraniye de ki=)
Benim evimm çokkk uzak oraya, ben Avrupa yakasında oturuyorum üstelik bi ucunda😳
Ama doktoru çok fazla araştırdım, bikaç doktordan tavsiye aldım
Bi arkadasım da o doktorla baslıcak tedaviye bi dahaki ay, yine tavsiye ile
Embriyologları ile fikrim yok gerçi oda çok önemli ama, ben direkt doktor odaklı gittim =)
İnsallah güzel sonuçlar alırım❤️

Ya bunu arkadaşım da diyor🤣
Ama çok düşünüyorum ben sıkıntım orda. Yaşadığım yerde düzgün hastane bile yok nerde doğurcamı bile düşünüyorum şimdiden🤣 yıl sonuna kadar belki araba alırız da olur vs gibi gibi gibi. Çok düşünüyorum ya napim🤣
Valla arkadaş istanbul un göbeğinde gebeliği riskli diye kendi doktoru tarafından doğuma alınmadı. Gitti devlette yaptı.
Başka bi arkadaşta pandemiden dolayı düzenli doktora gitmemiş diye devlette doğum yaptı..
Yani sen ne kadar düşünsn de planlar senin dediğin gibi ilerlemiyor.
Bi dur daha gebe kalmadın. Bi kalda sonra düşünürsun :KK70:
Bak ben transfer olucam kafamda doktor yok.. Olaki pozitif olursa hangi doktor bana bakar bilmiyorum :KK70:

Valla arkadaş istanbul un göbeğinde gebeliği riskli diye kendi doktoru tarafından doğuma alınmadı. Gitti devlette yaptı.
Başka bi arkadaşta pandemiden dolayı düzenli doktora gitmemiş diye devlette doğum yaptı..
Yani sen ne kadar düşünsn de planlar senin dediğin gibi ilerlemiyor.
Bi dur daha gebe kalmadın. Bi kalda sonra düşünürsun :KK70:
Bak ben transfer olucam kafamda doktor yok.. Olaki pozitif olursa hangi doktor bana bakar bilmiyorum :KK70:
Sasacım kendimi gördüm sendee:oops::KK70:

Yok kuzu hiç baktırmadım progesteron ben bugüne kadar
İğne sonrası muayeneye de gitmedim😶
Doktorum hep regl olursan gel, olmassan gebelik testi yap dedi
Valla eğer çatlamayla ilgili bir problem varsa bende gidip hesap sorcam muhtemelen 😁
Evet Ümraniye de ki=)
Benim evimm çokkk uzak oraya, ben Avrupa yakasında oturuyorum üstelik bi ucunda😳
Ama doktoru çok fazla araştırdım, bikaç doktordan tavsiye aldım
Bi arkadasım da o doktorla baslıcak tedaviye bi dahaki ay, yine tavsiye ile
Embriyologları ile fikrim yok gerçi oda çok önemli ama, ben direkt doktor odaklı gittim =)
İnsallah güzel sonuçlar alırım❤️
İnş güzel sonuçlar alırsın.. Boşver araştırmışsın beğenmişsin... Bence kafana takma bu kadar :)
Böyle dip köşe detayları ejce ejce çok iyi biliyor. Takılırsan bence onunla da görüş...
Ben hep oralardayım... Senin tedavi uzun sürecekse bir gün tanışalım :KK70:

Sasacım kendimi gördüm sendee:oops::KK70:
Ayy teşekkür ederim.. Ben 3 yıl sonra korunmayı bıraktım. 4-5.ayda tüp bebek yapmam gerektiğini öğrendim. 6. ay tüp bebeğe başladım. Şimdi tünelin sonunda ışık var mı onu anlamaya çalışıyorum :KK70:
İyi doktor yok.. Ben net anladım..
Bütün kötü ama iyi olan doktorlar gebe takibi yapıyor.. Bizi anlayan doktor yok :işsiz::işsiz:
kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış... Bizim doktorda beni tüp bebek annesi yaptırdı :KK70:
Evelynn Evelynn bende senin gibi bekleyeydim bak yıl sonu bitti yeni yıl başladı hala yerimde sayardım :KK70:
Ama böyle diyen arkadaşımda hemen ilk aydan gebe kaldı :KK70:

X