- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Kız madem başladın bitir bari14 ocak beklenen adet canımm değerlendirmelerimi de yaptımAy devam mı edeyim şimdi
Mutlummm hoşgeldin, kolay gelsinKızlar nasılsınız arkadaşlar moraller nasıl iyi misiniz bu gün dahada insAllah heeeemisafirlerim vardı giremedim pek ama hepinizi sevgi ile kucakladım Allah'a emanet olun pozitif günler bize bekliyor kızlar güzel olacak bence 2022 öle hissettim
Ne oldu kızGözyaşlarım
Çatlamış yumurtan, değerlendirdiysen on numaraDün ovu testi pik yapti bugun çatladi ama ilk kez galiba ya da daha önce 1 kere olmustu sanirim emin degilim ama bu ay sag taraftan yumurtladim cok agrim oldu öglen pikti testim akşam 10 dan sonra agrim basladi baya agri yapti sabah oglen 2 gibi de silikti cizgi normalde takip yapilacakti ama gidemedim doktora haftaya pazartesi progesteron baktiracam insaAllah guzel bi pik yakaladim guzel bi yumurtlama catlama olmustur umarim.
İnsAllah selizim canımsın hepimizin olsun bu sene bekledik bayağı dime güzel olacak ben inanıyorumKız madem başladın bitir bariyarıda bırakma
Mutlummm hoşgeldin, kolay gelsin2022 bizim senemiz
Ne oldu kız
Çatlamış yumurtan, değerlendirdiysen on numara
Kuzu benim de bugün normale ovulasyona 4 gün var takvime göre, kasık ağrım bir de akıntım oldu şüphelendim test yaptım. (yarın akşam doktor kontrolüm var normalde ona batıracaktım yumurta ne durumda diye, test yapma yoktu aklımda) işte şüphelenince test yaptım pikkhemen değerlendirdim. Şimdi yaırn doktora sorarım çatlamış mı diye, çatlamadıysa iğne isticem
Olacak inşallah, ovuluasyon testinde piki yakaladım bakalımİnsAllah selizim canımsın hepimizin olsun bu sene bekledik bayağı dime güzel olacak ben inanıyorum
Ohhh süper canım bende alsam mı diyorum test ya daha evvel kullandım ama bayağı oldu yakalayamamistim gerçi ama kendi kendine olmuştu sonraki ay ama şimdi 3 aydır olmuyor alsam mı sence selizim ya senin kaçınci günün pik bu arada pik olunca üst üste 3 gün biliyorsundur sen gerçi canımOlacak inşallah, ovuluasyon testinde piki yakaladım bakalım
HarikaMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Liste yapmıyorum. Fikir alışverişi, soru, öneri, ve tabiki güzel haberleri buradan paylaşalım. Uğurlu olsun
Valla ben 1 sene uğraştım olmadı takvime göre ağrıya göre günaşırı her şekil denedim. Sonra ovulasyon testi denedim pik oldu 3 gün değerlendirdim o ay hamile kaldımOhhh süper canım bende alsam mı diyorum test ya daha evvel kullandım ama bayağı oldu yakalayamamistim gerçi ama kendi kendine olmuştu sonraki ay ama şimdi 3 aydır olmuyor alsam mı sence selizim ya senin kaçınci günün pik bu arada pik olunca üst üste 3 gün biliyorsundur sen gerçi canım
Bütün güzel enerjileri gönderiyoruz sana inşallah her şey yolundadır ve müjdeli haberleri yılın ilk ayından almaya başlamış oluruzValla ben 1 sene uğraştım olmadı takvime göre ağrıya göre günaşırı her şekil denedim. Sonra ovulasyon testi denedim pik oldu 3 gün değerlendirdim o ay hamile kaldımtabi kürtaj oldum ama..
Kürtajdan sonra geçen ay tekrar yaptın test ama pik olmadı hiç. Bu ay yapmayacaktım aslında, yarın doktor kontrolüm var, döngünün 12. Gündeyim hem diye düşündüm. Ama kasık ağrısı ve akıntı kafamı karıştırdı. Okuldan gelince test yaptım pikhemen değerlendirdim. Yarın doktor da bir baksın çatlamadıysa iğne isterim Belki
İnşallah canım, hepimizin yolunda gider umarımBütün güzel enerjileri gönderiyoruz sana inşallah her şey yolundadır
Yaptıranlar var ama ben yaptırmadımBu arada Sma tarama testi yaptırdınız mı ?
Baba ya da annede sma taşıyıcılığı durumu varsa tüp bebeğe yönlendiriyorlarmış. Son dönemlerde çok sık duyduğumuz genetik bir hastalık olduğundan yaptırmayı düşünüyorum gerekli testleri. Ne dersiniz yaptırılmalı mı?
Aile hekimliklerinde de yaptırabiliyormuşuz yarın ilk iş gideyim bir araştırma yapayımYaptıranlar var ama ben yaptırmadımimkanın varsa yaptır tabiki
Analdim canım evet okudum seni kuretaj oldun olsun canım bir hayır vardır ovulasyon testini kulkannalr geneli memnun kullanmıştım bir kere meraktan o ay olmadı birdahaki aya kendince oldu birdahada almamıştım şimdi 3 aydır olmadi işte bakım sipariş verim bende kullanayım uzun zaman sonra belki iyi gelir gerçi benim oluyor devam etmiyor yada ediyor 5 aya giriyor son buluyor bakmayın bana aslında bende korkuyorum aceba diyorum ya gene aynı şeyleri yaşarsam diyorum içimde neler neler diyorum ama bir yanım hep umutlu olacak inan diyorum teselli ediyorum etmeye çalışıyorum ah selizcim bir bilsen bir bilsen ama pes etmiyorum etmeyeceğimde ben bendeki sorunu yenecegim olacakValla ben 1 sene uğraştım olmadı takvime göre ağrıya göre günaşırı her şekil denedim. Sonra ovulasyon testi denedim pik oldu 3 gün değerlendirdim o ay hamile kaldımtabi kürtaj oldum ama..
Kürtajdan sonra geçen ay tekrar yaptın test ama pik olmadı hiç. Bu ay yapmayacaktım aslında, yarın doktor kontrolüm var, döngünün 12. Gündeyim hem diye düşündüm. Ama kasık ağrısı ve akıntı kafamı karıştırdı. Okuldan gelince test yaptım pikhemen değerlendirdim. Yarın doktor da bir baksın çatlamadıysa iğne isterim Belki
Şşştt pozitif ol bakim, sağlıklı olacak bir daha bak görAnaldim canım evet okudum seni kuretaj oldun olsun canım bir hayır vardır ovulasyon testini kulkannalr geneli memnun kullanmıştım bir kere meraktan o ay olmadı birdahaki aya kendince oldu birdahada almamıştım şimdi 3 aydır olmadi işte bakım sipariş verim bende kullanayım uzun zaman sonra belki iyi gelir gerçi benim oluyor devam etmiyor yada ediyor 5 aya giriyor son buluyor bakmayın bana aslında bende korkuyorum aceba diyorum ya gene aynı şeyleri yaşarsam diyorum içimde neler neler diyorum ama bir yanım hep umutlu olacak inan diyorum teselli ediyorum etmeye çalışıyorum ah selizcim bir bilsen bir bilsen ama pes etmiyorum etmeyeceğimde ben bendeki sorunu yenecegim olacakseninde güzel haberine az kaldı zaten merak etme
Tabikide şekerim öyleyiz olacak evet olacak biliyorum sizinde bana inandiginizi biliyorumŞşştt pozitif ol bakim, sağlıklı olacak bir daha bak gör
Eşim eğer ki lenfosit de deneriz olmaz ise evlatlık alırız dedi sen anne olmayı çok çok hak ediyorsun ve ben seni anne olarak görmeyi çok istiyorum diyor her zaman Allah razı olsun o benim desteğim zaten diyorum ki zaten sağlık olsun olmaz ise öle yaparız onalrinda anneye ihtiyacı var hem belki bize Allah bu yüzden nasip etmiyordur diyorum yoksa onlara kim sahip çıkacak diye düşünüyorum bir gün hiç olmaz ise düşüncemiz evlatlık bir evlat sahibi olmak istediğimiz nasip kısmet artık bakalım canımŞşştt pozitif ol bakim, sağlıklı olacak bir daha bak gör
Ya ben de gidebilsem baktiracaktim ama bu kadar agriya catlamistir heraldeKız madem başladın bitir bariyarıda bırakma
Mutlummm hoşgeldin, kolay gelsin2022 bizim senemiz
Ne oldu kız
Çatlamış yumurtan, değerlendirdiysen on numara
Kuzu benim de bugün normale ovulasyona 4 gün var takvime göre, kasık ağrım bir de akıntım oldu şüphelendim test yaptım. (yarın akşam doktor kontrolüm var normalde ona batıracaktım yumurta ne durumda diye, test yapma yoktu aklımda) işte şüphelenince test yaptım pikkhemen değerlendirdim. Şimdi yaırn doktora sorarım çatlamış mı diye, çatlamadıysa iğne isticem
Testte çatlama gördüysen olmuştur heralde yaYa ben de gidebilsem baktiracaktim ama bu kadar agriya catlamistir heralde
Aynen canim ben de oyle dusunuyorum zaten pazartesi progesterona baktiracam bakalim belli olur yumurtlama olmus mu olmamis miTestte çatlama gördüysen olmuştur heralde ya
Güzel çıkar inşallahAynen canim ben de oyle dusunuyorum zaten pazartesi progesterona baktiracam bakalim belli olur yumurtlama olmus mu olmamis mi
Aynen özel ya da devlet hastanesi bakiyomus kendi doktoruma giderim buyuk ihtimalGüzel çıkar inşallahsağlık ocakları bakmıyormuş ama