- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
12.gün canımcım kalmıştı 3 güncükSenin kaçıncı günün kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.gün canımcım kalmıştı 3 güncükSenin kaçıncı günün kiz
Bise kalmamis canim korkma stres yapma12.gün canımcım kalmıştı 3 güncük
15 gün yapp kesinlikle banada olmuştu regliye ne kadar kaldıSoğan kürü yapmış yada yapmakta olan arkadaşlarımı piste alayım ara ara kahverengi kırmızımtrak şeyler gelmesi normal mi Bir yanım Bırak üç gün kaldı diyor diğer yanım çatlama 15 güne tamamla diyor
bende yaptığım az hamile kalmıştım ama kimyasaldı seviyorum soğan kürünü tekrar denesem mi diyorum hattaYazdim ben detayli sogam suyu yapan kim varsa mutlaka derdimi anlatırım hahaha biri bana böyle anlatsa asla yapmazdım
14 ocak beklenen adet canımm değerlendirmelerimi de yaptım Ay devam mı edeyim şimdi15 gün yapp kesinlikle banada olmuştu regliye ne kadar kaldı
Ya gerçekten mi çok araştırdım herkes mutlaka yap yap diyordu sendeki sorun neydi canımbende yaptığım az hamile kalmıştım ama kimyasaldı seviyorum soğan kürünü tekrar denesem mi diyorum hatta
Hadi inşallah canım hamissindir UmarımDoktorum adet gecikince test yaptır demişti iğne günü hesabıyla bat 6 Ocak normalde bat 15 Ocak yarın sabah erken gebelik testi yapcam
İnşallah canımHadi inşallah canım hamissindir Umarım
Yaradıysa neden yapmayasınız ❤bende yaptığım az hamile kalmıştım ama kimyasaldı seviyorum soğan kürünü tekrar denesem mi diyorum hatta
Kiz ben sana ne diyorum yavvvv umudu kesmek yokkkk umut her zaman var ayyyyy bunu unutma ve gün içinde hep tekrarla lütfen umudum hep var diye olacak inanıyorum diye bak nasıl gzuel olacak hayata daha güzel bakacaksınİns canım ins biz umudu kestik eşimde baya üzgün ama ne yapalım kısmet kendimi avutcam bı şekilde bakalım carsambada geçsin bı şehir dışı yapar kafa dağıtırım
kimyasaldan sonra rahim filmi çektirdim sağ tüpümden geçiş olmadı ve rahmimin arka kasında 2 cm miyom var ama doktorum gebeliğe engel değil dışa dogru büyüyor rahimim içinde değilmiş kafam çok karışık işte marta kadar takipsiz taklıyoruzYa gerçekten mi çok araştırdım herkes mutlaka yap yap diyordu sendeki sorun neydi canım
Canım benim teşekkür ederim tesellin için ama ne bileyim işte yaa iyi olcam tamam kavuscaz bizde bebislerimize bı gün çok aminnnnKiz ben sana ne diyorum yavvvv umudu kesmek yokkkk umut her zaman var ayyyyy bunu unutma ve gün içinde hep tekrarla lütfen umudum hep var diye olacak inanıyorum diye bak nasıl gzuel olacak hayata daha güzel bakacaksın
onu yaptığım ay grip enfeksiyon hiç gelmiyorYaradıysa neden yapmayasınız ❤
Tabikide kavuşacağız yaCanım benim teşekkür ederim tesellin için ama ne bileyim işte yaa iyi olcam tamam kavuscaz bizde bebislerimize bı gün çok aminnnn
Ahahahha bilirim o konuları kolay gelsin bacımmmm
Benim sende hissettiğim senin 4. Bebisin seninle olacak 2022 de yıl sonu görüşürüz canım benimCanım benim teşekkür ederim tesellin için ama ne bileyim işte yaa iyi olcam tamam kavuscaz bizde bebislerimize bı gün çok aminnnn
GözyaşlarımKuzu sende durumlar ne şuan.?
Hayrlı akşamlar kuzucum, ovulasyon pik gördüm hemen değerlendirdim,
Bugün o kadar tembelim yemek bile yapamadım dışardan söyledim
Selizay ben olsam sabah öğle akşam şeklinde bile veririm şaka biryana inşallah gebelik vardır efnan kaç n var sayamadım etiketlemedim o yüzdenPek umudum yok canım ya karnimda ağrılar oluyor bu ağrılar adet ağrısı gibi gebeyken de oluyordu evet ama onu ayırt edebiliyordum