Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canım ins biz umudu kestik eşimde baya üzgün ama ne yapalım kısmet kendimi avutcam bı şekilde bakalım carsambada geçsin bı şehir dışı yapar kafa dağıtırım
Kiz ben sana ne diyorum yavvvv umudu kesmek yokkkk umut her zaman var ayyyyy bunu unutma ve gün içinde hep tekrarla lütfen umudum hep var diye olacak inanıyorum diye bak nasıl gzuel olacak hayata daha güzel bakacaksın

Ya gerçekten mi çok araştırdım herkes mutlaka yap yap diyordu sendeki sorun neydi canım
kimyasaldan sonra rahim filmi çektirdim sağ tüpümden geçiş olmadı ve rahmimin arka kasında 2 cm miyom var ama doktorum gebeliğe engel değil dışa dogru büyüyor rahimim içinde değilmiş kafam çok karışık işte marta kadar takipsiz taklıyoruz

Kiz ben sana ne diyorum yavvvv umudu kesmek yokkkk umut her zaman var ayyyyy bunu unutma ve gün içinde hep tekrarla lütfen umudum hep var diye olacak inanıyorum diye bak nasıl gzuel olacak hayata daha güzel bakacaksın
Canım benim teşekkür ederim tesellin için ama ne bileyim işte yaa iyi olcam tamam kavuscaz bizde bebislerimize bı gün çok aminnnn

Dün ovu testi pik yapti bugun çatladi ama ilk kez galiba ya da daha önce 1 kere olmustu sanirim emin degilim ama bu ay sag taraftan yumurtladim cok agrim oldu öglen pikti testim akşam 10 dan sonra agrim basladi baya agri yapti sabah oglen 2 gibi de silikti cizgi normalde takip yapilacakti ama gidemedim doktora haftaya pazartesi progesteron baktiracam insaAllah guzel bi pik yakaladim guzel bi yumurtlama catlama olmustur umarim.

Pek umudum yok canım ya karnimda ağrılar oluyor bu ağrılar adet ağrısı gibi gebeyken de oluyordu evet ama onu ayırt edebiliyordum
Selizay ben olsam sabah öğle akşam şeklinde bile veririm şaka biryana inşallah gebelik vardır efnan kaç n var sayamadım etiketlemedim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…