Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü yapmış yada yapmakta olan arkadaşlarımı piste alayım :KK9::KK9: ara ara kahverengi kırmızımtrak şeyler gelmesi normal mi Bir yanım Bırak üç gün kaldı diyor diğer yanım çatlama 15 güne tamamla diyor:stop:
Kuzu kırmızı gelmesi kafama takıldı benim biraz, enfeksiyon falan olabilir mi?

Maviesra Maviesra sen yapmıştım soğan, böyle şeyler olmuş muydu

Kuzu kırmızı gelmesi kafama takıldı benim biraz, enfeksiyon falan olabilir mi?

Maviesra Maviesra sen yapmıştım soğan, böyle şeyler olmuş muydu
Kuzum ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu olmuştum aklıma o geliyor ama temizleniyor diye düşünüyorum onun dışında baya rahatladım sık çıkıyorum idrar ilgili hiçbir problemim kalmadı Ay ne biliyim inşAllah daha tersine dönmez☹☹

Soğan kürü yapmış yada yapmakta olan arkadaşlarımı piste alayım :KK9::KK9: ara ara kahverengi kırmızımtrak şeyler gelmesi normal mi Bir yanım Bırak üç gün kaldı diyor diğer yanım çatlama 15 güne tamamla diyor:stop:
Ben 15 gun yaptım ilk hafta kahverengi akintim hep geldi sonra adet olmam gerekiyordu gecikmeler yaşadım tarlusal kullandım olmadi başka ilaç kullandım onum sayesinde 70 gün sonra regl oldum neler neler yaptım adet olmak için ama nafile bi turlu olamadim hayatının tek pişmanlığı sogam kürüdür birdaha asla asla yapmam şuan bile reglim düzeltimi fikrim yok yapan çok kişi ile konustum cogu 3 4 ay adet görememiş eğer pcos varsa ozaman ise yarıyor bu kur ama amh düşükse yumurta rezervin az sa sakin yapma birde soğan suyu rahim inceltiyo bilgin olsun

:KK17::KK17:Ben 15 gun yaptım ilk hafta kahverengi akintim hep geldi sonra adet olmam gerekiyordu gecikmeler yaşadım tarlusal kullandım olmadi başka ilaç kullandım onum sayesinde 70 gün sonra regl oldum neler neler yaptım adet olmak için ama nafile bi turlu olamadim hayatının tek pişmanlığı sogam kürüdür birdaha asla asla yapmam şuan bile reglim düzeltimi fikrim yok yapan çok kişi ile konustum cogu 3 4 ay adet görememiş eğer pcos varsa ozaman ise yarıyor bu kur ama amh düşükse yumurta rezervin az sa sakin yapma birde soğan suyu rahim inceltiyo bilgin olsun
Canım benim evet seni hatırladım Döngün bir türlü gelmiyordu benim aslında polikistikover görünümlü yumurtalıklar var onun dışında hormonlar normal adet düzenim 28 günde 1 Şu an tek korkum döngüme bir şey olması O zaman ben bugün itibari ile soğan kürünü noktalıyorum🥲 Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı yazmışın şuan tırsmaya başladım

X