Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu 4. Günde çok belirti vermez gibime geliyor. Normal akıntı olabilir, ayyy yeşilimmm tutsun inşallah, düşünsenize hepimiz anneler topicine geçiyor muşuz 😍😍
O kadar çok dua ediyorum ki hepimiz için inşallah o günleri de görücez canım benim kesin ilaçlardan o zaman bu akıntı

Kızlar aşılamanın 4.günü bugün ayıptır söylemesi beyaz akıntı başladı acaba belirti olablr mi ki bu yoksa kullandığım ilaçlar mı yapıyordur
Kuzum tüp bebekteki ilaçlarda oluyor.. Muhtemelen sende öyle olmuş olabilir.. Hangi ilaçları verdiler..

Şuan vitamin var d vit var bir de progestan fitil var
Progestan akıntı yapıyor.. Normal.. İnş güzel geçer herşey.. İlk zamanlar çok hareket etmemeye çalış.. Uzanacağın hareketler yapma inş döllenme olmuştur ve tutunmuştur..
progestan fitil eriyip akıyor o da normal..

Progestan akıntı yapıyor.. Normal.. İnş güzel geçer herşey.. İlk zamanlar çok hareket etmemeye çalış.. Uzanacağın hareketler yapma inş döllenme olmuştur ve tutunmuştur..
progestan fitil eriyip akıyor o da normal..
Aslında 3 gündür kullanıyorum ilk defa bugün oldu çok ayakta kalmamaya çalışıyorum kuzum genel olarak dinleniyorum

Soğan kürü yapmış yada yapmakta olan arkadaşlarımı piste alayım :KK9::KK9: ara ara kahverengi kırmızımtrak şeyler gelmesi normal mi Bir yanım Bırak üç gün kaldı diyor diğer yanım çatlama 15 güne tamamla diyor:stop:

X