Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adet günüm Perşembe ama az önce peceteye açık pembe leke geldi galiba erken adet oluyorum 🤷 bı yanım inşallah yerlesmedir diyor yarin sabah test yapacağım bakalım hayırlısı 🙏🙏 var mi benim gibi âdeti bugünlerde olanlar 😅
Kuzu benim de 4 gün önceden leke şeklinde gelmişti sonr hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah sende de öyle olur

Kızlar merhaba hikayemi anlatayım; gebelik düşündüğümde hemen kadın doğum doktoruna gittim rutin kontrollerim yapıldı bir sorun gözükmedi sadece tsh yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.Doktor 1 yıl beklememi söyledi halâ gebelik olmazsa hormon testi vs yapacağını söyledi bekledim iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Olabileceğini normal olduğunu söyledi. Doktorumu sevsemde ne kadar verim alabiliyorum emin değilim. Bu yaklaşımı normalmiydi? Şimdi hormon testi yaptırmak istiyorum geç mi davrandı? Gebelik düşünen kişilere folik asit vermişler bana hiç vermedi ilgisiz mi sizce? Zararın neresinden dönsem kârdır bir danışmak istedim size.
Benim de 3 kimyasal var bence rahim filmi sperm testi bağışıklık testleri ve prolaktin değerinize baktirin ayrica genetik bölümünden randevu alıp gidin insallah birbirimize çözüm olalim ya bende yoruldum 😔 folik ve b12 kendiniz alıp başlayın bence

Kızlar aşılamanın 4.günü bugün ayıptır söylemesi beyaz akıntı başladı acaba belirti olablr mi ki bu yoksa kullandığım ilaçlar mı yapıyordur
Kuzu 4. Günde çok belirti vermez gibime geliyor. Normal akıntı olabilir, ayyy yeşilimmm tutsun inşallah, düşünsenize hepimiz anneler topicine geçiyor muşuz 😍😍

X