- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Maaşallah kız iyi gayetKızlar 23 Aralık’ta çatlatma iğnesi oldum 32 Aralık progesteron tahlili verdim 36.6 çıkmış sonuç bu değer çok mu yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaşallah kız iyi gayetKızlar 23 Aralık’ta çatlatma iğnesi oldum 32 Aralık progesteron tahlili verdim 36.6 çıkmış sonuç bu değer çok mu yüksek
Gebelik testi varsa yap sabah31 Aralık ta tahlil
Çok şükür yolunda kuzuu bu ctesi detaylı ultrasonum var bakalım inşallah onda da her şey yolundaysa bi oh çekerimCanım benim inşallah, nasıl gidiyor hamilelik her şey yolunda mı?
Erken gebelik var sipariş de vermiştim yenileri yarın gelirGebelik testi varsa yap sabah
Kuzu benim de 4 gün önceden leke şeklinde gelmişti sonr hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah sende de öyle olurKizlar adet günüm Perşembe ama az önce peceteye açık pembe leke geldi galiba erken adet oluyorum bı yanım inşallah yerlesmedir diyor yarin sabah test yapacağım bakalım hayırlısı var mi benim gibi âdeti bugünlerde olanlar
Sabah ilk idrarla yap bakalım eğer erken gelirseErken gebelik var sipariş de vermiştim yenileri yarın gelir
Sabah erken gebelik testi yapayım çok heyecanlandımm inşallah güzel olur sonu teşekkür ederim cevapların için deSabah ilk idrarla yap bakalım eğer erken gelirse
Ayy gerçekten mi hadi inşallah sen ne zaman yasadin bu olayı?Kuzu benim de 4 gün önceden leke şeklinde gelmişti sonr hamile olduğumu öğrenmiştim. İnşallah sende de öyle olur
Ağustos ayında hamile kaldım ama kalp atışı olmadığı için 2 ay önce kürtaj oldum maalesefAyy gerçekten mi hadi inşallah sen ne zaman yasadin bu olayı?
Benim de 3 kimyasal var bence rahim filmi sperm testi bağışıklık testleri ve prolaktin değerinize baktirin ayrica genetik bölümünden randevu alıp gidin insallah birbirimize çözüm olalim ya bende yoruldum folik ve b12 kendiniz alıp başlayın benceKızlar merhaba hikayemi anlatayım; gebelik düşündüğümde hemen kadın doğum doktoruna gittim rutin kontrollerim yapıldı bir sorun gözükmedi sadece tsh yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.Doktor 1 yıl beklememi söyledi halâ gebelik olmazsa hormon testi vs yapacağını söyledi bekledim iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Olabileceğini normal olduğunu söyledi. Doktorumu sevsemde ne kadar verim alabiliyorum emin değilim. Bu yaklaşımı normalmiydi? Şimdi hormon testi yaptırmak istiyorum geç mi davrandı? Gebelik düşünen kişilere folik asit vermişler bana hiç vermedi ilgisiz mi sizce? Zararın neresinden dönsem kârdır bir danışmak istedim size.
Bende ilk gebeliğim de öyle öldü boş gebelik dediler sonra 4 ay sonra kızıma hamile kaldım inşallah sende bir an önce kavusursun kuzunaAğustos ayında hamile kaldım ama kalp atışı olmadığı için 2 ay önce kürtaj oldum maalesef
Aylardır test yapmıyorum ya nasıl saldım kendimiOvulasyonu yakaladımmmm hadi bakalım tuttursun allahım
Bugün aklımdaydın erken diye sormadım nasıl gidiyor insalah güzel haberler gelicek sendenKızlar aşılamanın 4.günü bugün ayıptır söylemesi beyaz akıntı başladı acaba belirti olablr mi ki bu yoksa kullandığım ilaçlar mı yapıyordur
En güzeli ya, bitsin ben de almayacm bir dahaAylardır test yapmıyorum ya nasıl saldım kendimi
Kuzu 4. Günde çok belirti vermez gibime geliyor. Normal akıntı olabilir, ayyy yeşilimmm tutsun inşallah, düşünsenize hepimiz anneler topicine geçiyor muşuzKızlar aşılamanın 4.günü bugün ayıptır söylemesi beyaz akıntı başladı acaba belirti olablr mi ki bu yoksa kullandığım ilaçlar mı yapıyordur
İnşallah ya bi belirti yok henüz bugün bu akıntı muhabbeti oldu ilaçlardan mı acaba merak ediyorum aen nasılsın kuzumBugün aklımdaydın erken diye sormadım nasıl gidiyor insalah güzel haberler gelicek senden