- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Ahh çiçeğimm inşAllah hepimiz birdenn ama kalbisim pır pır şuanHerkeste aynı etkiyi yaratmıyordur eminim
Tinimime umarım iyi gelir ve hamiş olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh çiçeğimm inşAllah hepimiz birdenn ama kalbisim pır pır şuanHerkeste aynı etkiyi yaratmıyordur eminim
Tinimime umarım iyi gelir ve hamiş olur
HahaCanım benim evet seni hatırladım Döngün bir türlü gelmiyordu benim aslında polikistikover görünümlü yumurtalıklar var onun dışında hormonlar normal adet düzenim 28 günde 1 Şu an tek korkum döngüme bir şey olması O zaman ben bugün itibari ile soğan kürünü noktalıyorum Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı yazmışın şuan tırsmaya başladım
Hahahaha kuzum kötüyü çağırma bir ay dene bakalım döngünde herhangi bir bozulma olmazsa devam edersin ne bileyim bende çok duydum öyle hamile kalanları denemekte fayda var tabii sen bilirsin kuzum gönlün nasıl rahat edecekseAhh çiçeğimm inşAllah hepimiz birdenn ama kalbisim pır pır şuan
Cogu kisi ile görüştüm burdan ve başka sayfalardan pcos varsa sıkıntı yok ama yumirta rezervin düşükse reglin gecikir şöyle yap yumurtlama zamanı birak ben tam 15 gün yaptım yumurtlamaya denk geldi hormonlara zarar vermedi ama rahimi inceltti galiba inşallah düzelirim tez zamandaCanım benim evet seni hatırladım Döngün bir türlü gelmiyordu benim aslında polikistikover görünümlü yumurtalıklar var onun dışında hormonlar normal adet düzenim 28 günde 1 Şu an tek korkum döngüme bir şey olması O zaman ben bugün itibari ile soğan kürünü noktalıyorum Çok teşekkür ediyorum ayrıntılı yazmışın şuan tırsmaya başladım
Gülme kiz
Aşkolsun me kahrı kimseye anlatamadığımız derdimizi anlatıyoruz çok şükürİnşallah herkesten önce sizlere yazarım zaten bu yolda en çok sizler çektiniz kahrımı iyi ki varsınız
Yusra-61 da yapmıştı mesela ona zararı olmamıştı canim sogam kurunun TiniminimavihanimTemizlemiştir kız belki Tiniminimavihanim sen görme bunları
İns canım ins biz umudu kestik eşimde baya üzgün ama ne yapalım kısmet kendimi avutcam bı şekilde bakalım carsambada geçsin bı şehir dışı yapar kafa dağıtırımAdet ağrıları ile normal gebelik belirtileri hemen hemen aynı çıkıyor bazen canım hiç belli olmaz umut var her zaman
Catlatma ignesinden sonra değeriniz kaç çıkmıştı acabaKızlar 23 Aralık’ta çatlatma iğnesi oldum 32 Aralık progesteron tahlili verdim 36.6 çıkmış sonuç bu değer çok mu yüksek
Valla ya birbirimize destek oluyoruz inşallah mutluluklarımızı da paylaşıcazAşkolsun me kahrı kimseye anlatamadığımız derdimizi anlatıyoruz çok şükür
İğneden sonraki 8.gün yaptırmıştım progesteron tahlilini 36.6 çıktıCatlatma ignesinden sonra değeriniz kaç çıkmıştı acaba
Hcg yaptırdın mı onu merak ediyor oİğneden sonraki 8.gün yaptırmıştım progesteron tahlilini 36.6 çıktı
Aynen kafam beta hcglerdeHcg yaptırdın mı onu merak ediyor o
Yok hcg yaptırmadım henüz heyacandan algılarım kapandıHcg yaptırdın mı onu merak ediyor o
Ne zaman canım kan tahlili gününYok hcg yaptırmadım henüz heyacandan algılarım kapandı
Senin kaçıncı günün kizYusra-61 canım nerdesin gel şu gönlüme ferahlık ver
Doktorum adet gecikince test yaptır demişti iğne günü hesabıyla bat 6 Ocak normalde bat 15 Ocak yarın sabah erken gebelik testi yapcamNe zaman canım kan tahlili günün