Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba hikayemi anlatayım; gebelik düşündüğümde hemen kadın doğum doktoruna gittim rutin kontrollerim yapıldı bir sorun gözükmedi sadece tsh yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.Doktor 1 yıl beklememi söyledi halâ gebelik olmazsa hormon testi vs yapacağını söyledi bekledim iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Olabileceğini normal olduğunu söyledi. Doktorumu sevsemde ne kadar verim alabiliyorum emin değilim. Bu yaklaşımı normalmiydi? Şimdi hormon testi yaptırmak istiyorum geç mi davrandı? Gebelik düşünen kişilere folik asit vermişler bana hiç vermedi ilgisiz mi sizce? Zararın neresinden dönsem kârdır bir danışmak istedim size.
Canım başka bir doktorun fikrini almak her zaman işe yarar, ben genelde tek bir doktora bağlı kalamıyorum. Başka fikirleri de almayı tercih ediyorum. Gittiğim doktorlar beni hep folik asite başlattı, gerekli olduğunu biliyorum bunun. Dediğin gibi zararın neresinden dönülse kardır. Değiştir bence

Hadi inşallah güzel olacak ya bak olabilirmiş o şekilde selizay demiş iğne etkisi geçmesi lazım olurdu yani ben hiç iğne kullanamadim ya inan bilmiyorum canım artar insAllah degerin hiç bir şeye gerek kalmaz 🍋
İnşallah canım ama adet ağrılarm geliyor ara sıra kirmizlari görmezsem Çarşamba kan veririm yine

@zahrada gözümüzün önünde doğuam gidiyor :KK70:
L Larissa teleskopik gözler ile aramızdayken şimdi gelişim fotosu biriktiriyor :KK70:
İnş sağlıkla sıhhatle ellerine almak nasip olur :)
Doğum sancılarında bize de dua ederler :KK70:
Hahahhaha çok güldüm ya 😂😂
Kızlar hepinize her daim dua ediyorum valla isteyen herkes en kısa sürede bebişine kavuşsun 😍😍

Ovulasyonu yakaladımmmm hadi bakalım tuttursun allahım 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20220103_181059.jpg
    IMG_20220103_181059.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 52
X