- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Kaçıncı gün bunun iğneden sonra?Canım iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum ben çok düşük değer ama az önce doktorla konuştum oda gebelik var gibi Çarşamba bı daha yap test dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gün bunun iğneden sonra?Canım iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum ben çok düşük değer ama az önce doktorla konuştum oda gebelik var gibi Çarşamba bı daha yap test dedi
Selizay hiç güleceğim yoktu inan sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün canım benim12 Hcg pozitif kız deli
Kuzum benim durum karışık özet geçeyim sana 2tane çatlatma iğnesi vuruldum biri Çarşamba günü ona 13gun öldü diğeri pazar günü onada 9gun oldu bugunKaçıncı gün bunun iğneden sonra?
Bence olabilir gebelik yerinde olsam yaırn yine test verirdimKuzum benim durum karışık özet geçeyim sana 2tane çatlatma iğnesi vuruldum biri Çarşamba günü ona 13gun öldü diğeri pazar günü onada 9gun oldu bugun
Pek umudum yok canım ya karnimda ağrılar oluyor bu ağrılar adet ağrısı gibi gebeyken de oluyordu evet ama onu ayırt edebiliyordumBence olabilir gebelik yerinde olsam yaırn yine test verirdim
Bı topikmi acsam benim gibi olan varmı acabaBence olabilir gebelik yerinde olsam yaırn yine test verirdim
Rabbim kolaylık versin canım sen inanırsan güzel olurBilmiyorum canım sanırım bı sure toparlanamam gibi
12 ignede de aynı etkili mi canım ignenin etkisi olmaz dime çatlama igenesi olanlar iğne etkisi falan diyor ya hani ondan bilemedim ben ay insAllah vardır yaSelizay hiç güleceğim yoktu inan sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün canım benim
Wala bilmiyorum canım kafam karma karışık carsba belli olucak artık ne olduğu12 ignede de aynı etkili mi canım ignenin etkisi olmaz dime çatlama igenesi olanlar iğne etkisi falan diyor ya hani ondan bilemedim ben ay insAllah vardır ya
Hadi inşallah güzel olacak ya bak olabilirmiş o şekilde selizay demiş iğne etkisi geçmesi lazım olurdu yani ben hiç iğne kullanamadim ya inan bilmiyorum canım artar insAllah degerin hiç bir şeye gerek kalmazWala bilmiyorum canım kafam karma karışık carsba belli olucak artık ne olduğu
Canım başka bir doktorun fikrini almak her zaman işe yarar, ben genelde tek bir doktora bağlı kalamıyorum. Başka fikirleri de almayı tercih ediyorum. Gittiğim doktorlar beni hep folik asite başlattı, gerekli olduğunu biliyorum bunun. Dediğin gibi zararın neresinden dönülse kardır. Değiştir benceKızlar merhaba hikayemi anlatayım; gebelik düşündüğümde hemen kadın doğum doktoruna gittim rutin kontrollerim yapıldı bir sorun gözükmedi sadece tsh yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.Doktor 1 yıl beklememi söyledi halâ gebelik olmazsa hormon testi vs yapacağını söyledi bekledim iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Olabileceğini normal olduğunu söyledi. Doktorumu sevsemde ne kadar verim alabiliyorum emin değilim. Bu yaklaşımı normalmiydi? Şimdi hormon testi yaptırmak istiyorum geç mi davrandı? Gebelik düşünen kişilere folik asit vermişler bana hiç vermedi ilgisiz mi sizce? Zararın neresinden dönsem kârdır bir danışmak istedim size.
İnşallah canım ama adet ağrılarm geliyor ara sıra kirmizlari görmezsem Çarşamba kan veririm yineHadi inşallah güzel olacak ya bak olabilirmiş o şekilde selizay demiş iğne etkisi geçmesi lazım olurdu yani ben hiç iğne kullanamadim ya inan bilmiyorum canım artar insAllah degerin hiç bir şeye gerek kalmaz
Adet ağrıları ile normal gebelik belirtileri hemen hemen aynı çıkıyor bazen canım hiç belli olmaz umut var her zamanİnşallah canım ama adet ağrılarm geliyor ara sıra kirmizlari görmezsem Çarşamba kan veririm yine
Hahahhaha çok güldüm ya
Yaaaa selizayımmm en kısa sürede yeniden bu duyguyu yaşayacağına eminim sen artık tecrübelisin rahim ne yapacağını biliyor doğru yolda buluşucak o spermler yumurtalarAh larimmmmm beraber çıkmıştık yolaaaaa, zmaan ne çabuk geçiyor gözyaşım pıtttttt
Canım benim inşallah, nasıl gidiyor hamilelik her şey yolunda mı?Yaaaa selizayımmm en kısa sürede yeniden bu duyguyu yaşayacağına eminim sen artık tecrübelisin rahim ne yapacağını biliyor doğru yolda buluşucak o spermler yumurtalar
31 Aralık ta tahlilKızlar 23 Aralık’ta çatlatma iğnesi oldum 32 Aralık progesteron tahlili verdim 36.6 çıkmış sonuç bu değer çok mu yüksek