-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
İlaçlı emar benden de istendi ama yaptırmadım henüz, devlette bir doktor çikolata kistini pek bilmiyordu tanı koyamadı normal kist dedi ben ısrarla çikolata kisti daha önce ameliyatta oldum diyince aaa ultrasona dikkatli bakınca çikolata kistine benziyor evet falan diyip zırvaladı artık sadece kan tahlili için gidiyorum o doktoraSana da sormuş olayım canım nasıl tanı konuyor? Benim tanı konmamış 3,8 cm kistim var ilaçlı mr istemişti doktor
amin canımAy yavrum yaaaneyse tekrar etmez inşallah
Anam kız ben olsam kan için bile gitmem Allah korusun. Beraber öğreniyorsunuz o da iyimişİlaçlı emar benden de istendi ama yaptırmadım henüz, devlette bir doktor çikolata kistini pek bilmiyordu tanı koyamadı normal kist dedi ben ısrarla çikolata kisti daha önce ameliyatta oldum diyince aaa ultrasona dikkatli bakınca çikolata kistine benziyor evet falan diyip zırvaladı artık sadece kan tahlili için gidiyorum o doktora
Kistim var klomen yazdı, soruyorum zarar verir mi yok vermez diyor ama bu ilaç yüzünden kist olanlar varmış diyorum bişey yapmaz diyor hala, nasıl kullanacağım diyorum ben bu ilacı biliyorum, kullanımını da biliyorum ama özelde ki doktorun tarif etsin diyor
Eve gelip prospektüse bir baktım her klomen kullanımı öncesi yumurtalıklar kist varlığı konusunda incelenmeli, klomen kistlere genişlemeye sebep olarak büyüme yapabilir yazıyorİlaçlı emar benden de istendi ama yaptırmadım henüz, devlette bir doktor çikolata kistini pek bilmiyordu tanı koyamadı normal kist dedi ben ısrarla çikolata kisti daha önce ameliyatta oldum diyince aaa ultrasona dikkatli bakınca çikolata kistine benziyor evet falan diyip zırvaladı artık sadece kan tahlili için gidiyorum o doktora
Kistim var klomen yazdı, soruyorum zarar verir mi yok vermez diyor ama bu ilaç yüzünden kist olanlar varmış diyorum bişey yapmaz diyor hala, nasıl kullanacağım diyorum ben bu ilacı biliyorum, kullanımını da biliyorum ama özelde ki doktorun tarif etsin diyor
Evet kist olunca vermiyorlar klomen, ama kist türüne göre değişiyor mudur bilmiyorumEve gelip prospektüse bir baktım her klomen kullanımı öncesi yumurtalıklar kist varlığı konusunda incelenmeli, klomen kistlere genişlemeye sebep olarak büyüme yapabilir yazıyor
Kan için mecbur gidiyorum ya, doktorum Rizede ben HopadayımAnam kız ben olsam kan için bile gitmem Allah korusun. Beraber öğreniyorsunuz o da iyimiş
İnşallah kurtulursun şu meretten
Diğer doktorunla iletişim halinde ol mutlakaKan için mecbur gidiyorum ya, doktorum Rizede ben Hopadayım
İnşallah kuzumAnladım canım çok teşekkür ederimbende kist yoktu, kürtajdan sonra göründü. İnşallah basit bir şeydir
Tabiiİnşallah kuzumbana özelden kist görüntünü atar mısın yarın unutmazsam doktoruma sorayım
Kuzum dikkat et, özellikle ilk 3 ay bebişin yerleşme ve oluşum sürecinde bol bol dinlen. Öyle hızlı ve ani hareketler yapma, yükseğe uzanma. Elde etmek çok zor ama kaybetmek belki de anlık...Ya dün evde oturuyoduk eşimle bütün günde tembel tembel bi koltukta ben bi koltukta o yattı zaten yılbası gecesinden uykusuzuz diye. Gece 11 gibi starbucks söylemiştim tam geldi icicem diye keyifliyim bi anda hop altıma kaçırdım gibi bir şey hissettim. Koşturdum wcye hemen. Aman bi de ne göreyim kan külodumdan pijamaya gecmis gül kurusu renginde. Wcye oturmuştm korka korka deliğe baktım pıhtılı oraya da aktı. Ben zaten orda basım filan döndü bayılcak gibi oldum direk eşime seslendim kan geldi doktoru ara cabuk diye o aradı konustuk doktorda sagolsun hemen muayenesine cagırdı bizi kalktı o da gitti. Baktı ultrasonla ilk defa kalp atısını duyduk o an cok sükür ama rahimde kanama alanı varmış kücük. O yüzden progestan iğne yazdı acilde vurdurdum. Bide 1 hafta full yatcaksın dedi. Aynı zamanda progestanı geceleri yatarken ağızdan da alıcakmısım.
Cok fıttırı fıttırı yürüdüm olcagı buydu zaten
Bugün gelmedi allahtan cok bir iki kere kahverengi geldi geçti
Yaa Allah korusun kuzum dikkat et, evi bişey götürse bile sakın kalkma dinlenYa dün evde oturuyoduk eşimle bütün günde tembel tembel bi koltukta ben bi koltukta o yattı zaten yılbası gecesinden uykusuzuz diye. Gece 11 gibi starbucks söylemiştim tam geldi icicem diye keyifliyim bi anda hop altıma kaçırdım gibi bir şey hissettim. Koşturdum wcye hemen. Aman bi de ne göreyim kan külodumdan pijamaya gecmis gül kurusu renginde. Wcye oturmuştm korka korka deliğe baktım pıhtılı oraya da aktı. Ben zaten orda basım filan döndü bayılcak gibi oldum direk eşime seslendim kan geldi doktoru ara cabuk diye o aradı konustuk doktorda sagolsun hemen muayenesine cagırdı bizi kalktı o da gitti. Baktı ultrasonla ilk defa kalp atısını duyduk o an cok sükür ama rahimde kanama alanı varmış kücük. O yüzden progestan iğne yazdı acilde vurdurdum. Bide 1 hafta full yatcaksın dedi. Aynı zamanda progestanı geceleri yatarken ağızdan da alıcakmısım.
Cok fıttırı fıttırı yürüdüm olcagı buydu zaten
Bugün gelmedi allahtan cok bir iki kere kahverengi geldi geçti
Canım ya halen kafam bı değişik bu aşı sen tam olarak kolunun neresinden vuruldun ve tek seferde mi tek kol mu iki kola mi birde normal bu kan sulandırıcı igneleri gibi mi yani deri altı küçük mu benim bazı aşı iğne karşı alerjilerim oluyor enfeksiyon kapıyorum birde işin ilginç tarafı bu aşı yan etki şişme falan yaptı mı sana canım yaEvet canım 2tane sadece 2.aş İlk aşıdan 40gun sonra
Herkese iyi sağlıklı bol Bebeli seneler diliyorum inşallah bu yıl hepimiz gönlümüzce gebelik elde ederiz
Hedefte ilk üç ay içinde hamile kalıp 2022de doğurmak var inşallahHerkese iyi sağlıklı bol Bebeli seneler diliyorum inşallah bu yıl hepimiz gönlümüzce gebelik elde ederiz
Aynen durmak yok yola devam zaten ilk 5 ay okul var kafama takmayacağım son aylar sonra herkes sormaya başlayacak okulda bitti hadi diye acil gebe kalmam lazımHedefte ilk üç ay içinde hamile kalıp 2022de doğurmak var inşallah
Sonda da süprizzzzzz diye verirsin müjdeyi,Aynen durmak yok yola devam zaten ilk 5 ay okul var kafama takmayacağım son aylar sonra herkes sormaya başlayacak okulda bitti hadi diye acil gebe kalmam lazım
Şaka bir yana da artık ümidim kalmadı benim ya yaza toparlanıp tüp yaptırırm gibi düşünüyorum ümidimi kestim ben olsa bu kadar zamana kadar olurdu galibaSonda da süprizzzzzz diye verirsin müjdeyi,
Kaç ay oldu senin ya?Şaka bir yana da artık ümidim kalmadı benim ya yaza toparlanıp tüp yaptırırm gibi düşünüyorum ümidimi kestim ben olsa bu kadar zamana kadar olurdu galiba
11 ay falan oldu sanırım 5 sen sonra bıraktım saymayı vallahi olmuyor yani ya bir kaç yılda ancak tutacak ya da olmayacak artık öyle hissediyorum ben umudum kalmadı burada sizleri göreyim diye giriyorumKaç ay oldu senin ya?
Terliği alır elime döveyim seni heeee, bu topicte negatif yorumlara yer yok. Pozitifiz11 ay falan oldu sanırım 5 sen sonra bıraktım saymayı vallahi olmuyor yani ya bir kaç yılda ancak tutacak ya da olmayacak artık öyle hissediyorum ben umudum kalmadı burada sizleri göreyim diye giriyorum