Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana da sormuş olayım canım nasıl tanı konuyor? Benim tanı konmamış 3,8 cm kistim var ilaçlı mr istemişti doktor
İlaçlı emar benden de istendi ama yaptırmadım henüz, devlette bir doktor çikolata kistini pek bilmiyordu tanı koyamadı normal kist dedi ben ısrarla çikolata kisti daha önce ameliyatta oldum diyince aaa ultrasona dikkatli bakınca çikolata kistine benziyor evet falan diyip zırvaladı artık sadece kan tahlili için gidiyorum o doktora
Kistim var klomen yazdı, soruyorum zarar verir mi yok vermez diyor ama bu ilaç yüzünden kist olanlar varmış diyorum bişey yapmaz diyor hala, nasıl kullanacağım diyorum ben bu ilacı biliyorum, kullanımını da biliyorum ama özelde ki doktorun tarif etsin diyor

Anam kız ben olsam kan için bile gitmem Allah korusun. Beraber öğreniyorsunuz o da iyimiş

İnşallah kurtulursun şu meretten

Eve gelip prospektüse bir baktım her klomen kullanımı öncesi yumurtalıklar kist varlığı konusunda incelenmeli, klomen kistlere genişlemeye sebep olarak büyüme yapabilir yazıyor

Eve gelip prospektüse bir baktım her klomen kullanımı öncesi yumurtalıklar kist varlığı konusunda incelenmeli, klomen kistlere genişlemeye sebep olarak büyüme yapabilir yazıyor
Evet kist olunca vermiyorlar klomen, ama kist türüne göre değişiyor mudur bilmiyorum

Kuzum dikkat et, özellikle ilk 3 ay bebişin yerleşme ve oluşum sürecinde bol bol dinlen. Öyle hızlı ve ani hareketler yapma, yükseğe uzanma. Elde etmek çok zor ama kaybetmek belki de anlık...
Allah korusun

Yaa Allah korusun kuzum dikkat et, evi bişey götürse bile sakın kalkma dinlen

Evet canım 2tane sadece 2.aş İlk aşıdan 40gun sonra
Canım ya halen kafam bı değişik bu aşı sen tam olarak kolunun neresinden vuruldun ve tek seferde mi tek kol mu iki kola mi birde normal bu kan sulandırıcı igneleri gibi mi yani deri altı küçük mu benim bazı aşı iğne karşı alerjilerim oluyor enfeksiyon kapıyorum birde işin ilginç tarafı bu aşı yan etki şişme falan yaptı mı sana canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…