- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Ne bileyim bir pozitif düşünüyorum sonra tak negatif oluyorumTerliği alır elime döveyim seni heeee, bu topicte negatif yorumlara yer yok. Pozitifiz
Canım her doktorun yöntemi farklı ama folik asit düşünen herkese hemen başlatıyorlar diye biliyorum. Ben 1 yıldır aralıklarla kullandım.. Hamile kalabiliyor olman çok güzel ama neden kimyasalla sonuçlanıyor onu araştırmaları lazım sanki.. Doktor değiştirsen istersen için de daha rahat olur hem. 4 doktor değiştirdim hala da heh tam bu dediğim olmadıKızlar merhaba hikayemi anlatayım; gebelik düşündüğümde hemen kadın doğum doktoruna gittim rutin kontrollerim yapıldı bir sorun gözükmedi sadece tsh yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.Doktor 1 yıl beklememi söyledi halâ gebelik olmazsa hormon testi vs yapacağını söyledi bekledim iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Olabileceğini normal olduğunu söyledi. Doktorumu sevsemde ne kadar verim alabiliyorum emin değilim. Bu yaklaşımı normalmiydi? Şimdi hormon testi yaptırmak istiyorum geç mi davrandı? Gebelik düşünen kişilere folik asit vermişler bana hiç vermedi ilgisiz mi sizce? Zararın neresinden dönsem kârdır bir danışmak istedim size.
Aman Allah korusun kuzum dikkat ediyorumKuzum dikkat et, özellikle ilk 3 ay bebişin yerleşme ve oluşum sürecinde bol bol dinlen. Öyle hızlı ve ani hareketler yapma, yükseğe uzanma. Elde etmek çok zor ama kaybetmek belki de anlık...
Allah korusun
Yok valla bu hafta camış gibi yatıştayım artıkYaa Allah korusun kuzum dikkat et, evi bişey götürse bile sakın kalkma dinlen
Başka bir doktora daha gitmende fayda var gibi duruyor. 2 kimyasal üst üste olduysa birkaç test yapmalıydıKızlar merhaba hikayemi anlatayım; gebelik düşündüğümde hemen kadın doğum doktoruna gittim rutin kontrollerim yapıldı bir sorun gözükmedi sadece tsh yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.Doktor 1 yıl beklememi söyledi halâ gebelik olmazsa hormon testi vs yapacağını söyledi bekledim iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Olabileceğini normal olduğunu söyledi. Doktorumu sevsemde ne kadar verim alabiliyorum emin değilim. Bu yaklaşımı normalmiydi? Şimdi hormon testi yaptırmak istiyorum geç mi davrandı? Gebelik düşünen kişilere folik asit vermişler bana hiç vermedi ilgisiz mi sizce? Zararın neresinden dönsem kârdır bir danışmak istedim size.
Kahve rengi cok sorun olmaz Allahin izniyle ama olursa rengi donerse direk hastaneye git ... Allahim korusun inşallah saglikla kavusursunHep yatıyorum canım biraz karnım ağrıyor yürürken wcye giderken falan
Suan icin pede gelmiyor bir sey sadece wcye oturdugumda 2-3 damla akıyor acık kahverengi turuncumsu.
Evet benimde aklıma takıldı. Aynı hastane içerisinde başka bir doktor var bu sefer ona gitsem olumsuz bir etki olur mu acaba onuda düşünüyorum.Canım her doktorun yöntemi farklı ama folik asit düşünen herkese hemen başlatıyorlar diye biliyorum. Ben 1 yıldır aralıklarla kullandım.. Hamile kalabiliyor olman çok güzel ama neden kimyasalla sonuçlanıyor onu araştırmaları lazım sanki.. Doktor değiştirsen istersen için de daha rahat olur hem. 4 doktor değiştirdim hala da heh tam bu dediğim olmadı
Çok teşekkür ederim acaba hangi testler bir bilginiz var mı gittiğimde sorayım. Birde aynı hastanede tavsiye edilen başka bir doktor daha var bu sefer ona gitsem olumsuz bir etkisi olur mu acaba neden ona gittin gibi özel hastaneBaşka bir doktora daha gitmende fayda var gibi duruyor. 2 kimyasal üst üste olduysa birkaç test yapmalıydı
Eşin neden istemiyor canım sorması ayıptır ama?Cok üzgünüm düğünüm ve surekli soruyor neden böylesin seni boyle gormek beni de yıpratıyor diye..
Ama elimden birsey gelmiyor
Merhabalar bence değiştirin derim doktorunuzu size güven vermiyorsa araştırılması lazım kimyasal neden oluyor diye en baştan da yapilabilridi bütün testler doktorlara kalırsa 1 yıl boşuna geçiyor fikrimce bu arada TSH kaç çıktı şu anda duzeldimiKızlar merhaba hikayemi anlatayım; gebelik düşündüğümde hemen kadın doğum doktoruna gittim rutin kontrollerim yapıldı bir sorun gözükmedi sadece tsh yüksek çıktı ilaç kullanmaya başladım.Doktor 1 yıl beklememi söyledi halâ gebelik olmazsa hormon testi vs yapacağını söyledi bekledim iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Olabileceğini normal olduğunu söyledi. Doktorumu sevsemde ne kadar verim alabiliyorum emin değilim. Bu yaklaşımı normalmiydi? Şimdi hormon testi yaptırmak istiyorum geç mi davrandı? Gebelik düşünen kişilere folik asit vermişler bana hiç vermedi ilgisiz mi sizce? Zararın neresinden dönsem kârdır bir danışmak istedim size.
Yine ayni sorunlar olur mu korkusu en çok.. Ve ben cok etkileniyorum diyeEşin neden istemiyor canım sorması ayıptır ama?
Hamilelik beni zorluyor bir de dusukten sonra cok kötü olduk yine ayni şeyleri yaşamak istemiyorum diyor .. Bir de iki kızımız var cok şükür yeterli diyor..Yine ayni sorunlar olur mu korkusu en çok.. Ve ben cok etkileniyorum diye
Sol koldan vuruluyor ben kolun arka tarafına doğru 2yerden yaptı doktor bana.Kendisi yapıyor iğneyi hemşirelerin bile yaptırmıyor.Hic bı yan etkisi yok küçücük iğne kan sulandirici iğnesi gibi sadece ertesi gün çok hafif bı ağrı oluyor kolda o kadar canimCanım ya halen kafam bı değişik bu aşı sen tam olarak kolunun neresinden vuruldun ve tek seferde mi tek kol mu iki kola mi birde normal bu kan sulandırıcı igneleri gibi mi yani deri altı küçük mu benim bazı aşı iğne karşı alerjilerim oluyor enfeksiyon kapıyorum birde işin ilginç tarafı bu aşı yan etki şişme falan yaptı mı sana canım ya
Yine ayni sorunlar olur mu korkusu en çok.. Ve ben cok etkileniyorum diye
Ben senın cocugun oldugunu bilmiyordum aa Allah bağışlasın.Hamilelik beni zorluyor bir de dusukten sonra cok kötü olduk yine ayni şeyleri yaşamak istemiyorum diyor .. Bir de iki kızımız var cok şükür yeterli diyor..
3. Bebeğinizi ogrendigimizdeki mutluluğu unutamam.. gözlerinin içi yuzu gülüyordu iste sonrasinda cok yiprandik
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Akıl akıldan üstündür o yüzden bende danışmak istedim sizlere. Tsh 5 küsür çıktı MaşaAllah düzeldi. Ben birde farklı bir doktora gideyim. Hormonlarımada baksın. Birde ekstra nelere baktırılması lazım sizin bir öneriniz var mı test olarak? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin.Merhabalar bence değiştirin derim doktorunuzu size güven vermiyorsa araştırılması lazım kimyasal neden oluyor diye en baştan da yapilabilridi bütün testler doktorlara kalırsa 1 yıl boşuna geçiyor fikrimce bu arada TSH kaç çıktı şu anda duzeldimi
Tesekkur ederimBen senın cocugun oldugunu bilmiyordum aa Allah bağışlasın.