Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
vesile olur inşallah

Benimde 2017 de patladı ameliyat oldum, şimdi yine tekrarladı malesef çok geçmiş olsun canım

ayy allah korusun inşallah öyle bir şey olmaz

İnşallah görmez canım. Ama görürse de üzülmek yok, zaten o tüp işlevsizdi ve belki de hamile kalmanı o sıvı zorlaştırıyordu. Bakarsın sonra pat diye hamile kalırsın. Hepsi bir vesiledir, senin şer gördüğünden hayır çıkar Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, işlerimizi kolaylaştırsın

Evet tek bir yerde toplanmak daha iyi olacak hem birbirimizi kaybetmemiş olacağız çift sayıları her zaman sevmişimdir 2022 hayırlara vesile olsun inşallah

Amin kuzum, ameliyat sonrası genelde 3 ay içinde gebelik oluyormuş ama ameliyat ne kadar tutar hiç fikrim yok özelde yapacak

benimki hemorajik kistti 5cm iken patladı yanında 2 tane daha vardı
Kanamalı kist yani değil mi? Benim de çikolata kisti ama kanama alanı var, başta benimde hemorajik kist sanmışlardı ama çikolata kisti çıktı. İleri derece endimetriyozis tanımda var malesef

Kanamalı kist yani değil mi? Benim de çikolata kisti ama kanama alanı var, başta benimde hemorajik kist sanmışlardı ama çikolata kisti çıktı. İleri derece endimetriyozis tanımda var malesef
evet canım öyle, rabbim şifa versin inşallah kısa zamanda duaların kabul olsun

Kuzu daha önce sormuş olabilirim ama tanı nasıl konuyor? Histeroskopi mi yapılıyor mr falan yeterli oluyor mu?

Kuzu daha önce sormuş olabilirim ama tanı nasıl konuyor? Histeroskopi mi yapılıyor mr falan yeterli oluyor mu?
Kuzum ben ilk ergenlik zamanlarında çok şiddetli ağrım olduğu için gitmiştim, karından ultrasonda bakıldı ölçüleri vs verildi ilaç yazıldı ama çocuktum ismini hatırlamıyorum ya da kistin türünü...
Yıllarca kist ağrısı çektim 27 yaşındayken ağrıdan kıvranıp hastaneye gittim, ultrasonla bakıldı ilk hemorajik kist zannedildi sonra çikolata kisti tanısı koyuldu. Tanı önce ultrason görüntüsü ardından da kan testleri ile koyuldu ca 125 diye bir tümör tarama testi var o özellikle yüksek çıkıyormuş Normal kist ultrasonda içi siyah boş görünüyor ama çikolata kistinin içinde gri beyaz renkte bir alan oluyor kistin içi jelimsi yapıyla dolu olduğu için

Anladım canım çok teşekkür ederim bende kist yoktu, kürtajdan sonra göründü. İnşallah basit bir şeydir

Sana da sormuş olayım canım nasıl tanı konuyor? Benim tanı konmamış 3,8 cm kistim var ilaçlı mr istemişti doktor
aşko valla benim tanım yoktu bi gece gaz sancısı sandığım bir ağrım oldu dayanamayınca acile gittik tomogrofi çekildi ama apandisit sandılar, ameliyatta anlamışlar ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…