- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
vesile olur inşallahCanımmm Seliziim 2022 bizim senemizz heyyyo
Canım femera kullandım 2kere birinde aşılama oldum olmadı diğerinde normal denedim çatlatma iğnesi olmadan gene döllenme olmadı folatb12 omega3 d3vit birde inositol içerkli toz kullanıyorum. Şimdide soğan kürü yapıyorum inşAllah olur
6 ocak bitiş kuzucummAma ara ara kahverengi şeyler geliyor iyi birşey mi acaba cottonum
Geldim geldim, iyi ki etiketledin kuzu
Hoşgeldin balımGeldim geldim, iyi ki etiketledin kuzu
Benimde 2017 de patladı ameliyat oldum, şimdi yine tekrarladı malesefbana amh bakmadı normal usg ile bakarken söyledi, reglimin 4. gününde 18mm yumurtam vardı. geçen senede kistim patladı iç kanama geçirdim, kadın doğum anlamadı ne olduğunu apandisit ameliyatına aldılar, içimi açınca bir bakıyorlar karnımın içi kan dolu, genel cerrah görmüş kistleri, aynı anda 2 ameliyat oldum sağolsunlaro günden sonra ilk kez ilaçla yumurta büyütüyoruz inşallah yine kist olmaz
sağol canım sanada geçmiş olsun , kaç cm şuankiBenimde 2017 de patladı ameliyat oldum, şimdi yine tekrarladı malesefçok geçmiş olsun canım
Yarın doktor kontrolüm var uyuyamıyorumHoşgeldin balım
ayy allah korusun inşallah öyle bir şey olmazYarın doktor kontrolüm var uyuyamıyorumrahimde çikolata kistinin sıvısını görmez inşallah görürse yine kisti almak için yine ameliyat olacak, üstüne birde tüpüm bağlanacak ya da alınacak, inşallah sıvı görmez aminn
Benim çikolata kisti canım 2017 de 15.8 cmken patladı.Şuan 7 8 cm civarı ama asıl sorun bağırsağa falan yapışmış ve sağ yumurtalığın işlevini kaybetmiş olmasısağol canım sanada geçmiş olsun , kaç cm şuanki
İnşallah görmez canım. Ama görürse de üzülmek yok, zaten o tüp işlevsizdi ve belki de hamile kalmanı o sıvı zorlaştırıyordu. Bakarsın sonra pat diye hamile kalırsın. Hepsi bir vesiledir, senin şer gördüğünden hayır çıkarYarın doktor kontrolüm var uyuyamıyorumrahimde çikolata kistinin sıvısını görmez inşallah görürse yine kisti almak için yine ameliyat olacak, üstüne birde tüpüm bağlanacak ya da alınacak, inşallah sıvı görmez aminn
benimki hemorajik kistti 5cm iken patladı yanında 2 tane daha vardıBenim çikolata kisti canım 2017 de 15.8 cmken patladı.Şuan 7 8 cm civarı ama asıl sorun bağırsağa falan yapışmış ve sağ yumurtalığın işlevini kaybetmiş olmasısenin ki ne kisti?
Amin kuzum, ameliyat sonrası genelde 3 ay içinde gebelik oluyormuş ama ameliyat ne kadar tutar hiç fikrim yok özelde yapacakİnşallah görmez canım. Ama görürse de üzülmek yok, zaten o tüp işlevsizdi ve belki de hamile kalmanı o sıvı zorlaştırıyordu. Bakarsın sonra pat diye hamile kalırsın. Hepsi bir vesiledir, senin şer gördüğünden hayır çıkarAllahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, işlerimizi kolaylaştırsın
Kanamalı kist yani değil mi? Benim de çikolata kisti ama kanama alanı var, başta benimde hemorajik kist sanmışlardı ama çikolata kisti çıktı. İleri derece endimetriyozis tanımda var malesefbenimki hemorajik kistti 5cm iken patladı yanında 2 tane daha vardı
evet canım öyle, rabbim şifa versin inşallah kısa zamanda duaların kabul olsunKanamalı kist yani değil mi? Benim de çikolata kisti ama kanama alanı var, başta benimde hemorajik kist sanmışlardı ama çikolata kisti çıktı. İleri derece endimetriyozis tanımda var malesef
Kuzu daha önce sormuş olabilirim ama tanı nasıl konuyor? Histeroskopi mi yapılıyor mr falan yeterli oluyor mu?Kanamalı kist yani değil mi? Benim de çikolata kisti ama kanama alanı var, başta benimde hemorajik kist sanmışlardı ama çikolata kisti çıktı. İleri derece endimetriyozis tanımda var malesef
Sana da sormuş olayım canım nasıl tanı konuyor? Benim tanı konmamış 3,8 cm kistim var ilaçlı mr istemişti doktorevet canım öyle, rabbim şifa versin inşallah kısa zamanda duaların kabul olsun
Kuzum ben ilk ergenlik zamanlarında çok şiddetli ağrım olduğu için gitmiştim, karından ultrasonda bakıldı ölçüleri vs verildi ilaç yazıldı ama çocuktum ismini hatırlamıyorum ya da kistin türünü...Kuzu daha önce sormuş olabilirim ama tanı nasıl konuyor? Histeroskopi mi yapılıyor mr falan yeterli oluyor mu?
Anladım canım çok teşekkür ederimKuzum ben ilk ergenlik zamanlarında çok şiddetli ağrım olduğu için gitmiştim, karından ultrasonda bakıldı ölçüleri vs verildi ilaç yazıldı ama çocuktum ismini hatırlamıyorum ya da kistin türünü...
Yıllarca kist ağrısı çektim 27 yaşındayken ağrıdan kıvranıp hastaneye gittim, ultrasonla bakıldı ilk hemorajik kist zannedildi sonra çikolata kisti tanısı koyuldu. Tanı önce ultrason görüntüsü ardından da kan testleri ile koyuldu ca 125 diye bir tümör tarama testi var o özellikle yüksek çıkıyormuş Normal kist ultrasonda içi siyah boş görünüyor ama çikolata kistinin içinde gri beyaz renkte bir alan oluyor kistin içi jelimsi yapıyla dolu olduğu için
aşko valla benim tanım yoktuSana da sormuş olayım canım nasıl tanı konuyor? Benim tanı konmamış 3,8 cm kistim var ilaçlı mr istemişti doktor
Ay yavrum yaaaaşko valla benim tanım yoktubi gece gaz sancısı sandığım bir ağrım oldu dayanamayınca acile gittik tomogrofi çekildi ama apandisit sandılar, ameliyatta anlamışlar ne olduğunu