Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yanlış mı biliyorum ama soğan kürü yumurtlama döneminden sonra yapılmaz diye biliyordum ben iyice araştırdın mı?

Kuzum yanlış mı biliyorum ama soğan kürü yumurtlama döneminden sonra yapılmaz diye biliyordum ben iyice araştırdın mı?
Araştırdıım Selizimm 15gune tamamlayın dedi hatta bu şekıldee gebe kalmış birine sordum devam dedi bende aynısını düşündüm başta da senın gibi

Heee o zaman yumurtlama diye biliyorumm o catlamada ben hiç olmazdı öyle kan falan ama bazılarınd aoluyor bu allahımm hayırlısıyla inşallahh sen çok düşünme de kafanı rahat tutt elbetki olcakk ama yumurtlaman olana kadar soğan kürün bitmesi lazımdı ondan sonra içmesenmi

Bendeki pko görüntüsü aynen böyleydi ee bunların içinde biri büyüyüp gelişiyor ama neden olmuyor bilmiyorum

Kuzum benim döngüm 28 gunde 1 ya 7.günü başladım 21.günü bitecek hep böyleydi anacım ben bi yerlerde hata mı ettim yumurtlama genelde 14.yada 15.gün oluyordu

Reactions: Jou
Kızlar bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bende geldiimm Bu arada 5 gün önce rahim filmi çekildim 3 gün histeroskopi oldum adetlerim düzenli ultrasonda pco görüntüsü var sadece

Neden histeroskopi oldunuz acaba,
En kısa eeennn kısa zamanda sağlıkla hamile kalin insallah
1.8 cm polip vardı ama 3 tane polip varmış doktorum histerekopi sırasında farketmiş inşallah iyice temizlemiştir rahme çizik attım dedi artık bekliyorum bakalım , inşallah en kısa sürede isteyen herkes sağlıkla hamile kalır

Rahme atılan çizik sonrası hamile kalma ihtimali cook cok yuksek bence yakın zamanda sizden güzel haberler alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…