- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Kuzum yanlış mı biliyorum ama soğan kürü yumurtlama döneminden sonra yapılmaz diye biliyordum ben iyice araştırdın mı?Reglim bitince ertesi gün başladım kuzum küre beklenen adet 14 ocak 2 kere değerlendirmem oldu bugunude düşünüyorum hatta ilişkiden sonra çok pardon kıpkırmızı kan geldi o an kasıgımda karnımda ağrıdı muhtemelen çatladı bilmiyorum ama birşeyler oluyor hayırlısı
Araştırdıım Selizimm 15gune tamamlayın dedi hatta bu şekıldee gebe kalmış birine sordum devam dedi bende aynısını düşündüm başta da senın gibiKuzum yanlış mı biliyorum ama soğan kürü yumurtlama döneminden sonra yapılmaz diye biliyordum ben iyice araştırdın mı?
Heee o zaman yumurtlama diye biliyorumm o catlamada ben hiç olmazdı öyle kan falan ama bazılarınd aoluyor bu allahımm hayırlısıyla inşallahh sen çok düşünme de kafanı rahat tutt elbetki olcakkReglim bitince ertesi gün başladım kuzum küre beklenen adet 14 ocak 2 kere değerlendirmem oldu bugunude düşünüyorum hatta ilişkiden sonra çok pardon kıpkırmızı kan geldi o an kasıgımda karnımda ağrıdı muhtemelen çatladı bilmiyorum ama birşeyler oluyor hayırlısı
Anladım kuzum hadi bakalım o zamanAraştırdıım Selizimm 15gune tamamlayın dedi hatta bu şekıldee gebe kalmış birine sordum devam dedi bende aynısını düşündüm başta da senın gibi
Kuzum benim döngüm 28 gunde 1 ya 7.günü başladım 21.günü bitecek hep böyleydi anacım ben bi yerlerde hata mı ettimHeee o zaman yumurtlama diye biliyorumm o catlamada ben hiç olmazdı öyle kan falan ama bazılarınd aoluyor bu allahımm hayırlısıyla inşallahh sen çok düşünme de kafanı rahat tutt elbetki olcakkama yumurtlaman olana kadar soğan kürün bitmesi lazımdı ondan sonra içmesenmi
Şuan kafamın içini sana atmak isterdim kuzumm biliyor musunAnladım kuzum hadi bakalım o zaman
Ne bilim rahmi temizliyor ya bebeği de temizlemesin Allah korusunparanoya olduk iyice
Heee öylede oluyorr evettt yok yanlış değilde temizleniyor deniyor yaa ama buay sadece temizleniyodurr ama allah bilirr bidaha ki ay olcakk allahın izniyleeKuzum benim döngüm 28 gunde 1 ya 7.günü başladım 21.günü bitecek hep böyleydi anacım ben bi yerlerde hata mı ettim
İnşallah cottonum inşAllahHeee öylede oluyorr evettt yok yanlış değilde temizleniyor deniyor yaa ama buay sadece temizleniyodurr ama allah bilirr bidaha ki ay olcakk allahın izniylee
Benim bile imkansızken senin ve herkese niye olmasın öyle düşün kafanı rahat tut hiçbirşey takma olacak tinimm benimmİnşallah cottonum inşAllah
Moral küpüm beniimmm sağol geboşumBenim bile imkansızken senin ve herkese niye olmasın öyle düşün kafanı rahat tut hiçbirşey takma olacak tinimm benimm
BalllMoral küpüm beniimmm sağol geboşum
Neden histeroskopi oldunuz acaba,Kızlar bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum bende geldiimmBu arada 5 gün önce rahim filmi çekildim 3 gün histeroskopi oldum adetlerim düzenli ultrasonda pco görüntüsü var sadece
1.8 cm polip vardı ama 3 tane polip varmış doktorum histerekopi sırasında farketmiş inşallah iyice temizlemiştir rahme çizik attım dedi artık bekliyorum bakalım , inşallah en kısa sürede isteyen herkes sağlıkla hamile kalırNeden histeroskopi oldunuz acaba,
En kısa eeennn kısa zamanda sağlıkla hamile kalin insallah
Rahme atılan çizik sonrası hamile kalma ihtimali cook cok yuksek1.8 cm polip vardı ama 3 tane polip varmış doktorum histerekopi sırasında farketmiş inşallah iyice temizlemiştir rahme çizik attım dedi artık bekliyorum bakalım , inşallah en kısa sürede isteyen herkes sağlıkla hamile kalır
İnşallahh canım inşallah hepimiz o güzel haberleri buraya yazarız bir an önceRahme atılan çizik sonrası hamile kalma ihtimali cook cok yuksekbence yakın zamanda sizden güzel haberler alacağız
Ben denedim de beceremedim. Artik yapan arkadaşıma rica minnetBenim görümcem kendi yapmış, ben ondan kaptım hemennasıl yaptığını sorarım istersen
Ben de beceriksizim bir şey yapma konusunda, birisi yapsın da alayımBen denedim de beceremedim. Artik yapan arkadaşıma rica minnet