- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Maşallah canım , inşallahTesekkur ederim
Dileyen herkese nasip etsin..
Iki kizim var
Oyle mi yapayim..Maşallah canım , inşallahDileyen herkes annelik duygusunu tatsın
Sende cok fazla üstüne düsme bence takma eğer takmazsan belki eşininde fikri değişir ve yeniden denemek ister.
Tamm canım sadece 1 kol iki yerden vurdu herhangi bi yan etki olmadı sağol canım şifa olsun beni haber et olurmu işlerin rast gitsin canımSol koldan vuruluyor ben kolun arka tarafına doğru 2yerden yaptı doktor bana.Kendisi yapıyor iğneyi hemşirelerin bile yaptırmıyor.Hic bı yan etkisi yok küçücük iğne kan sulandirici iğnesi gibi sadece ertesi gün çok hafif bı ağrı oluyor kolda o kadar canim
Malesef yine hüsran canım degerin 12cikti umudum yoktu zaten ama insan yinede olsun istiyor artık yoruldum sıkıldım bu durumdanTamm canım sadece 1 kol iki yerden vurdu herhangi bi yan etki olmadı sağol canım şifa olsun beni haber et olurmu işlerin rast gitsin canım
Rica ederim canım ne demek hepimiz burada birbirimizden destek alıyoruz gebelik öncesi her şeye bakıyorlar hormon testleri vitaminler hepsine bakılır zaten sen iste doktorundan birde örn 3 aydır deniyorsun ya gebelik sen 3 ay deme uzun şöyle 2 3 denince ilgilenmez 1 yıl bekle derler sen 1 yıl de herşeyin güzelce yaptir insAllah her şey yolunda olur kolay gelsin canimÇok teşekkür ederim cevabınız için. Akıl akıldan üstündür o yüzden bende danışmak istedim sizlere. Tsh 5 küsür çıktı MaşaAllah düzeldi. Ben birde farklı bir doktora gideyim. Hormonlarımada baksın. Birde ekstra nelere baktırılması lazım sizin bir öneriniz var mı test olarak? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canım benim öle deme kötü düşünme olacak de pes etme yıkılma yılma hemen zihninde inan olacak de güzel olacak de olur ben inanıyorum bu ay olmadı birdahaki ay olur canim benim üzülme sadece inan sonuçta daha öncede oldu buda olacak inşallah tamm mi umudunu kaybedersen birdaha hiç olmaz belki bu ay olmaması daha hayırlı öyle düşün bizde bir gün bebeklerimizi alacağız kucağımıza tamam mı unutmaMalesef yine hüsran canım degerin 12cikti umudum yoktu zaten ama insan yinede olsun istiyor artık yoruldum sıkıldım bu durumdan
İns canım ama bilmiyorum böyle oturup iyice ağlamak istiyorum kendime sinirleniyorumCanım benim öle deme kötü düşünme olacak de pes etme yıkılma yılma hemen zihninde inan olacak de güzel olacak de olur ben inanıyorum bu ay olmadı birdahaki ay olur canim benim üzülme sadece inan sonuçta daha öncede oldu buda olacak inşallah tamm mi umudunu kaybedersen birdaha hiç olmaz belki bu ay olmaması daha hayırlı öyle düşün bizde bir gün bebeklerimizi alacağız kucağımıza tamam mı unutma
Tamam 1 kere ağla rahatla ondan sonra asla ağlama ama tamam mı 1 kere iyiceeee içini dök ağla ve dua et inan sadece inan ama tamm miİns canım ama bilmiyorum böyle oturup iyice ağlamak istiyorum kendime sinirleniyorum
Çok teşekkür ederimRica ederim canım ne demek hepimiz burada birbirimizden destek alıyoruz gebelik öncesi her şeye bakıyorlar hormon testleri vitaminler hepsine bakılır zaten sen iste doktorundan birde örn 3 aydır deniyorsun ya gebelik sen 3 ay deme uzun şöyle 2 3 denince ilgilenmez 1 yıl bekle derler sen 1 yıl de herşeyin güzelce yaptir insAllah her şey yolunda olur kolay gelsin canim
Tamam 1 kere ağla rahatla ondan sonra asla ağlama ama tamam mı 1 kere iyiceeee içini dök ağla ve dua et inan sadece inan ama tamm mi
Bilmiyorum canım sanırım bı sure toparlanamam gibiTamam 1 kere ağla rahatla ondan sonra asla ağlama ama tamam mı 1 kere iyiceeee içini dök ağla ve dua et inan sadece inan ama tamm mi
GünaydınHepinize günaydın canlarım, yeni yılın ilk iş gününden sevgilerBaya uyumuşum, şimdi kalk okula git çok üşeniyorum
Merhaba canım tanıdım seni eski topiklardenŞöyle bir üfleyelim hayırlı gelsin
Olacak inşallah, pozitifiz bu seneMerhaba canım tanıdım seni eski topiklardennasılsın bende hala tık yok hadi bu topik bize uğurlu gelsin eğer böyle devam ederse tüp Bebek tedavisi başlayacağız
Pıhtılaşma testi trombofoli paneli diye geçiyor.Günaydıngüzel bir gün olur İnşaAllah. Kimyasallardan sonra bazı testler yapılmalıydı demişsin canım isimleri nelerdir direkt onların yapılmasını istiyorum şeklinde giderdim benim için daha iyi olur
12 çıkan değer ne?Malesef yine hüsran canım degerin 12cikti umudum yoktu zaten ama insan yinede olsun istiyor artık yoruldum sıkıldım bu durumdan
Beta HCG canim12 çıkan değer ne?
12 Hcg pozitif kız deliBeta HCG canim
Canım iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorum ben çok düşük değer ama az önce doktorla konuştum oda gebelik var gibi Çarşamba bı daha yap test dedi12 Hcg pozitif kız deli