Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım , inşallah Dileyen herkes annelik duygusunu tatsın
Sende cok fazla üstüne düsme bence takma eğer takmazsan belki eşininde fikri değişir ve yeniden denemek ister.
Oyle mi yapayim..
Cok inanmıştım ya tekrar kavusacagima.. bilmiyorum bakalim gecen ayda ikna etmiştim ve bu fikre cok alışmışti anlasmistik bir ay deneyip olmazsa bende akışa birakacagimi soylemistim.. cok guzel bir aydi ama olmadı sözümde durmam lazım benim de ama nasil..
Gecen ay tuttu zannetti hatta ya oda mutlu oluyor istiyor ama neden böyle yapıyor anlamiyorum.. bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin

Tamm canım sadece 1 kol iki yerden vurdu herhangi bi yan etki olmadı sağol canım şifa olsun beni haber et olurmu işlerin rast gitsin canım

Rica ederim canım ne demek hepimiz burada birbirimizden destek alıyoruz gebelik öncesi her şeye bakıyorlar hormon testleri vitaminler hepsine bakılır zaten sen iste doktorundan birde örn 3 aydır deniyorsun ya gebelik sen 3 ay deme uzun şöyle 2 3 denince ilgilenmez 1 yıl bekle derler sen 1 yıl de herşeyin güzelce yaptir insAllah her şey yolunda olur kolay gelsin canim

Malesef yine hüsran canım degerin 12cikti umudum yoktu zaten ama insan yinede olsun istiyor artık yoruldum sıkıldım bu durumdan
Canım benim öle deme kötü düşünme olacak de pes etme yıkılma yılma hemen zihninde inan olacak de güzel olacak de olur ben inanıyorum bu ay olmadı birdahaki ay olur canim benim üzülme sadece inan sonuçta daha öncede oldu buda olacak inşallah tamm mi umudunu kaybedersen birdaha hiç olmaz belki bu ay olmaması daha hayırlı öyle düşün bizde bir gün bebeklerimizi alacağız kucağımıza tamam mı unutma

İns canım ama bilmiyorum böyle oturup iyice ağlamak istiyorum kendime sinirleniyorum

Çok teşekkür ederim

Hepinize günaydın canlarım, yeni yılın ilk iş gününden sevgiler Baya uyumuşum, şimdi kalk okula git çok üşeniyorum
Günaydın güzel bir gün olur İnşaAllah. Kimyasallardan sonra bazı testler yapılmalıydı demişsin canım isimleri nelerdir direkt onların yapılmasını istiyorum şeklinde giderdim benim için daha iyi olur

Kızlarr merhaba size bir şey sormak istiyorum adetin 2. Günü E2 : 20 çıktı diğer değerlerim normal ve birkaç doktora gösterdim biri hariç diğerleri takılmamıştı yani anlayamıyorum burdan bakınca da düşük gibi görünüyor

Pıhtılaşma testi trombofoli paneli diye geçiyor.
Kromozom testi var bir de, tıbbi genetik bölümüne gidip 3 tane kimyasal gebeliğim oldu, kadın doğrum doktorun yönlendirdi de. Eşinle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…