- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.801
Her ay yepyeni bir şans veriyor doğa bizlere, umutsuz olmamak lazım.. gününüz geçtiyse bir kaset test yapın bence, umarım sevincinizi bizimle paylaşırsınızNeredeyse 10 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama olmadı. Adet düzensizliği ve kesilmesi yaşadığım için bi süre ilaç kullandım. Gebe kalmak istediğimi söylediğim için doktorumun verdiği reçeteyle folik asite de başladım ama yine olmadı yine olmadı. En sonunda tükendim ve folik asiti de bıraktım diğer adetim için kullandığım ilacı da. Geçen ay 8 şubatta regl oldum en son. Şu an bi hafta gecikmiş durumda ama umursamıyorum çünkü bu zaten hep olan bi şey bende. Bunun dışında sürekli uyku hali (yorgunluk ve uykusuzluğa bağlıyorum), her zaman olduğundan daha sık idrara çıkma (muhtemelen daha fazla sıvı tüketiyorumdur), gayet düzenli olan bağırsak hareketlerimde azalma ve tuvalete çıkmada azalma (yediğim içtiğim bi şeylerin etkisidir diye yorumluyorum), sabahları mide bulantısı (ama ben bunu açlığa bağlıyorum). Keşke ben yanılıyo olsam ama o kadar ümidim yok ki o kadar olmicağını düşünüyorum ki yani ne test yapmak geliyo içimden ne doktora gitmek. Napıcam nasıl yapıcam gerçekten hiç bilmiyorum ama yoruldum sürekli beklenti içinde olmaktan. Hiçbi sonuç alamamaktan yoruldum. Dua etmekten başka bi seçeneğim yok.. Öyle hislerimi anlatmak ve içimi dökmek istedim sizlere. Umarım o güzel haberi almayı bekleyen herkese rabbim nasip eder.