Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Risk gebelik doktorları da gördü aynı görüşte hepsi..
Nasip demekki ilerleyip devam etse sağlıksız olacaktı..
Şimdi ilaçları kestik kanama bekliyorum..
Pazartesi ye kadar gelmezse cytotec diye bir düşük ilacı içicem,oda ise yaramaz ise ki inşallah öncesinde gelir.
Kürtaj olucam..
Doktorum embriyonun genetik olarak sağlıklı olmadığından bu durumun olduğunu düşünüyor bir kaç test istedi onları yaptırcam sonrası Allah Kerim 🤲🌼
Ne zaman toparlarsak deneyeceğiz 💕
Dualarınızı eksik etmeyin bunu da sağlıkla atlatayim..
Canım benim çok üzüldüm 😞 vardır bunda da bi hayr. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻 dualarım seninle 🤲🏻🌸

Canım benim çok üzüldüm 😞 vardır bunda da bi hayr. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🏻 dualarım seninle 🤲🏻🌸
Kuzum Allah razı olsun ❤️🤲
Bir süre daha mücadele edeceğiz, buda bizim imtihanımiz 🌸
Allah'ım bir daha yaşatmasın.
Sağlıkla versin tüm benim gibi bekleyenlere

Canım maalesef gebelik kesesi hala aynı sağlıksız bir görüntüde..
Risk gebelik doktorları da gördü aynı görüşte hepsi..
Nasip demekki ilerleyip devam etse sağlıksız olacaktı..
Şimdi ilaçları kestik kanama bekliyorum..
Pazartesi ye kadar gelmezse cytotec diye bir düşük ilacı içicem,oda ise yaramaz ise ki inşallah öncesinde gelir.
Kürtaj olucam..
Doktorum embriyonun genetik olarak sağlıklı olmadığından bu durumun olduğunu düşünüyor bir kaç test istedi onları yaptırcam sonrası Allah Kerim 🤲🌼
Ne zaman toparlarsak deneyeceğiz 💕
Dualarınızı eksik etmeyin bunu da sağlıkla atlatayim..
Canım papatyammm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim.Sabırla duayla beklemeye devam çiçeğim💜🤲🏻🥺 Allah‘ım hayırlısını en kısa zamanda kolaylıklar nasip etsin âmin

Bir süre okuyamadım buraları bende Türkiye’ye dönüş yaptım. Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versiinn🫂❤️

Kuzum Allah razı olsun ❤️🤲
Bir süre daha mücadele edeceğiz, buda bizim imtihanımiz 🌸
Allah'ım bir daha yaşatmasın.
Sağlıkla versin tüm benim gibi bekleyenlere
Aminn canısıı 🤲🏻 Rabbim güzel günler göstersin. Hayırlı haberler alalım inşallah hepinizden 🌺

Canım papatyammm çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemedim.Sabırla duayla beklemeye devam çiçeğim💜🤲🏻🥺 Allah‘ım hayırlısını en kısa zamanda kolaylıklar nasip etsin âmin

Bir süre okuyamadım buraları bende Türkiye’ye dönüş yaptım. Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık versiinn🫂❤️
Tinimmm 💕
Aminnn Rabbimin vardır bir bildiği yapacak hiç birşey yok maalesef..
İmtihan .. inşallah bu son yarım kalış olur..
Hoşgeldin kuzum💓🥰
Aminnn Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
Sağlıkla.hayirli evlatlar versin 🤲 aminnn

Selam arkadaşlar. İçimi dökecek kimsem yoktu buraya yazmak istedim. Çok yakın ve çok sık görüştüğümüz bir akrabamızın bugün hamile olduğunu öğrendim. Onun adına çok sevindim. Sakın yanlış anlamayın beni. Rabbim sağ salim kavuştursun. Ama öğrendiğimden beri içimde yangınlar yanıyor. Şimdi her aile buluşmasında gündemin bu olacağına eminim. İçimin ferahlaması için ne yapacağım ben 😞 sadece dua ediyorum 🙏🏻 hayat bazen tokat gibi vuruyor yüzüne. Gözlerim dolu dolu. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah ❤️‍🩹

Selam arkadaşlar. İçimi dökecek kimsem yoktu buraya yazmak istedim. Çok yakın ve çok sık görüştüğümüz bir akrabamızın bugün hamile olduğunu öğrendim. Onun adına çok sevindim. Sakın yanlış anlamayın beni. Rabbim sağ salim kavuştursun. Ama öğrendiğimden beri içimde yangınlar yanıyor. Şimdi her aile buluşmasında gündemin bu olacağına eminim. İçimin ferahlaması için ne yapacağım ben 😞 sadece dua ediyorum 🙏🏻 hayat bazen tokat gibi vuruyor yüzüne. Gözlerim dolu dolu. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah ❤️‍🩹
Bende ayni durumlardan gectim hatta cogumuz oyle dusunduk canim asla yanlis anlamam insanin ici gidiyor ne zaman o haberi bende alacagim diye dusunuyorsun haklisin ben diyordum o cift cizgiyi ne zaman gorecegim acaba diye hatta ya olmazsa bebegimiz dusuncesiyle ikinci planlarim bile vardi .oluyor ama zamani gelince dunyalar senin oluyor❤

Bende ayni durumlardan gectim hatta cogumuz oyle dusunduk canim asla yanlis anlamam insanin ici gidiyor ne zaman o haberi bende alacagim diye dusunuyorsun haklisin ben diyordum o cift cizgiyi ne zaman gorecegim acaba diye hatta ya olmazsa bebegimiz dusuncesiyle ikinci planlarim bile vardi .oluyor ama zamani gelince dunyalar senin oluyor❤

Sağol canım 🌸 2 ay önce kayıp yaşadığım için de biraz fazla hassasım sanırım ☹️ ama çözeceğim 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tek duam bu 🤍 bat a 5 gün var. Hayırlısı artık ❤️‍🩹

Arkadaşlarım 🤍 dualarınızda bana da yer verin olur mu 🥹 reglim 2 gün geçince test yaptım. İnşallah doğrudur ve sağlıkla ilerler 🙏🏻 ne hissedeceğimi bilmiyorum 🥲

Eklentiler

• 86BBB133-8CE7-49A5-8882-21DC2562640B.jpeg
    86BBB133-8CE7-49A5-8882-21DC2562640B.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlarım 🤍 dualarınızda bana da yer verin olur mu 🥹 reglim 2 gün geçince test yaptım. İnşallah doğrudur ve sağlıkla ilerler 🙏🏻 ne hissedeceğimi bilmiyorum 🥲
Ay ay ay neler görüyorum 😍❤️
Daha geçenlerde bir yazını okumuştum çok üzülüyordun..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok mutlu oldum

Ay ay ay neler görüyorum 😍❤️
Daha geçenlerde bir yazını okumuştum çok üzülüyordun..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok mutlu oldum
Canım benim çok sağol 🤍 isteyen herkese sağlıkla versin Allahım. ben o yazıyı yazarken rabbim mucizesini vermiş bile 🙏🏻 kasımda düşük yaptım ve çok erken gebeliğimi öğrendiğim için 2 günde bir beta baktırmıştım. Dış gebelik, düşük riski falan derken çok yıpranmıştım. Bu kez 1 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Her şey netleşmiş olur hem 🙏🏻

Canım benim çok sağol 🤍 isteyen herkese sağlıkla versin Allahım. ben o yazıyı yazarken rabbim mucizesini vermiş bile 🙏🏻 kasımda düşük yaptım ve çok erken gebeliğimi öğrendiğim için 2 günde bir beta baktırmıştım. Dış gebelik, düşük riski falan derken çok yıpranmıştım. Bu kez 1 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Her şey netleşmiş olur hem 🙏🏻
Hepimiz aynıyız aslında hikayelerimiz çok benzer, hayal kırıklığı, korku,heyecan..
Sonra mucizen gelince dünyalar senin oluyor..
Rabbim ol deyince oluyor işte ne yaparsan yapalım ol demeden olmuyor 🤲❤️
Sağlıkla.hayirla gelsin yavrun sımsıkı tutunsun..

Hepimiz aynıyız aslında hikayelerimiz çok benzer, hayal kırıklığı, korku,heyecan..
Sonra mucizen gelince dünyalar senin oluyor..
Rabbim ol deyince oluyor işte ne yaparsan yapalım ol demeden olmuyor 🤲❤️
Sağlıkla.hayirla gelsin yavrun sımsıkı tutunsun..
Amiiinn 🤍 tek duam bu canım. Sımsıkı tutunsun yavrum 🧿

Hanımlar herkese merhaba,
Geçen ay 32 gün üstüne adet görmüştüm ve adetin 2. Günü sabah akşam klomen kullandım 5 gün boyunca. Sonra, adetin 12. Günü yani geçen hafta cumartesi ayın 4'unde sabah 9'da pregnyl 5000 2*1 vuruldum (Doktorum iğne sonrası toplam 3 iliski kurmami istedi). Ertesi akşam (yani gectigimiz hafta pazar akşamı) 9'da ve sonrasi akşam (yani geçtiğimiz pazartesi aksami) ilişki kurdum diğer 3. İlişkimi de gectigimiz sali sabaha karşı 5 çeyrek gibi kurdum. Şu an, yani bu ay da 32 gün üstüne adet olacaksam bu 24 Marta tekabül ediyor. O zamana kadar gebelik testi yaptirmayayim degil mi? Ya da nasil anlarim gebe olup olmadigimi? Böyle içimi, heyecanımı anlatamam size. Tavsiye ya da önerilerinize muhtacim 😭🙏

Hanımlar herkese merhaba,
Geçen ay 32 gün üstüne adet görmüştüm ve adetin 2. Günü sabah akşam klomen kullandım 5 gün boyunca. Sonra, adetin 12. Günü yani geçen hafta cumartesi ayın 4'unde sabah 9'da pregnyl 5000 2*1 vuruldum (Doktorum iğne sonrası toplam 3 iliski kurmami istedi). Ertesi akşam (yani gectigimiz hafta pazar akşamı) 9'da ve sonrasi akşam (yani geçtiğimiz pazartesi aksami) ilişki kurdum diğer 3. İlişkimi de gectigimiz sali sabaha karşı 5 çeyrek gibi kurdum. Şu an, yani bu ay da 32 gün üstüne adet olacaksam bu 24 Marta tekabül ediyor. O zamana kadar gebelik testi yaptirmayayim degil mi? Ya da nasil anlarim gebe olup olmadigimi? Böyle içimi, heyecanımı anlatamam size. Tavsiye ya da önerilerinize muhtacim 😭🙏
Yaptirma canim strese sokar insanı 😑 hatta bence regliye kadar iliskiye devam et

Selam arkadaşlar. 10 aydır bebek deniyoruz. Eğer olmazsa bu ay doktora gideceğim, yarın adet günüm zaten.

Ocak ayında Hormon testi ve sperm testi yaptırdık, bir sorun çıkmadı. Şubat ayında doktor tedaviye başlayacaktı ama deprem olunca evimizi bırakıp yer değiştirmek zorunda kaldık. Bu ay yeniden doktora gideceğim. Hepinize bu sene güzel bebekler diliyorum.

Neredeyse 10 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama olmadı. Adet düzensizliği ve kesilmesi yaşadığım için bi süre ilaç kullandım. Gebe kalmak istediğimi söylediğim için doktorumun verdiği reçeteyle folik asite de başladım ama yine olmadı yine olmadı. En sonunda tükendim ve folik asiti de bıraktım diğer adetim için kullandığım ilacı da. Geçen ay 8 şubatta regl oldum en son. Şu an bi hafta gecikmiş durumda ama umursamıyorum çünkü bu zaten hep olan bi şey bende. Bunun dışında sürekli uyku hali (yorgunluk ve uykusuzluğa bağlıyorum), her zaman olduğundan daha sık idrara çıkma (muhtemelen daha fazla sıvı tüketiyorumdur), gayet düzenli olan bağırsak hareketlerimde azalma ve tuvalete çıkmada azalma (yediğim içtiğim bi şeylerin etkisidir diye yorumluyorum), sabahları mide bulantısı (ama ben bunu açlığa bağlıyorum). Keşke ben yanılıyo olsam ama o kadar ümidim yok ki o kadar olmicağını düşünüyorum ki yani ne test yapmak geliyo içimden ne doktora gitmek. Napıcam nasıl yapıcam gerçekten hiç bilmiyorum ama yoruldum sürekli beklenti içinde olmaktan. Hiçbi sonuç alamamaktan yoruldum. Dua etmekten başka bi seçeneğim yok.. Öyle hislerimi anlatmak ve içimi dökmek istedim sizlere. Umarım o güzel haberi almayı bekleyen herkese rabbim nasip eder.

X