Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzummm, şükürler olsun 🤲❤️
Sağlıkla gelsin kucağımıza insallahh 🤲🌺bugün 6.gunum.
Rabbim burdaki tüm canım arkadaşlarıma nasip etsin hep dualarimda hepsi 🤲❤️
Sabah 8den beri test yapmanı bekleyip takip ediyodum kız😂
Çok şükür güzel haberi aldın çok sevindimmm çoookkkk💕💕💕
Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllah🤲🏻
Çok güzel anne olucaksın sen🥰

Rabbim burda ki tüm arkadaşlarımızın da tez zaman da böyle güzel haberler almasını nasip etsin inşaAllah🤲🏻🥰

İnşallah ayağınızı sürüyünn Özgişimmm geleceğiz Allah’ın izniylee :KK60: :KK74:Aminnn aminnn bitanemm sendee iyikiii varsınn 💜 sizden öğreneceklerimiz var 😍😍😍
belkim türkiyeye gelmeden senden de böyle güzel bi haber alırız esoşummm😍😍
Bu sene sizin seneniz olacak Allahın izniyle🤲🏻🥰
Rabbim tez zaman da seni de müjdelendirsin inşaAllahhh🤲🏻🥰💕

belkim türkiyeye gelmeden senden de böyle güzel bi haber alırız esoşummm😍😍
Bu sene sizin seneniz olacak Allahın izniyle🤲🏻🥰
Rabbim tez zaman da seni de müjdelendirsin inşaAllahhh🤲🏻🥰💕
Oyy adaşımmm keşkee keşkee kuzucummm aminnnnnn😍😍 Rabbim ne olur sevindirse içinde benide🥹🥹🤲🏻 Bu sene bende öyle hissediyorum Esoşumm coşacaz İnşAllah :KK60: :KK74: :anne:

İnşallah ayağınızı sürüyünn Özgişimmm geleceğiz Allah’ın izniylee :KK60: :KK74:Aminnn aminnn bitanemm sendee iyikiii varsınn 💜 sizden öğreneceklerimiz var 😍😍😍
Evetttt resmen tüm kızlar ayağını sürüdu bak.
Dualarımdasin hep kuzum 💜🤲🥰😘
Olacak Allah'ın izniyle inanıyorum ❤️🤲
Her zaman buradayız, neye ihtiyacin olursa 😘😘😘

Sabah 8den beri test yapmanı bekleyip takip ediyodum kız😂
Çok şükür güzel haberi aldın çok sevindimmm çoookkkk💕💕💕
Rabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllah🤲🏻
Çok güzel anne olucaksın sen🥰

Rabbim burda ki tüm arkadaşlarımızın da tez zaman da böyle güzel haberler almasını nasip etsin inşaAllah🤲🏻🥰
Aminnnnn🤲🤲🤲
Oy canım benim ya ❤️❤️❤️😘😘😘😘
Ya ben aslında 5te yaptım 😂 sonra iki saat uyuyamadım vs.buraya kızlar uyuyordur diye dokuz da attım ...
Çok sağol kuzum 🥺 insallahh sağlıkla kucağımıza alalım yavrularimizi..
Darısı tüm canım kızlarımın başına olsun🌺😘❤️🤲

Aminnnnn🤲🤲🤲
Ya ben aslında 5te yaptım 😂 sonra iki saat uyuyamadım vs.buraya kızlar uyuyordur diye dokuz da attım ...
Ay canım maşallah gözün aydın olsun çok sevindim. Allah bebeklerinizi bi avazda kucağınıza almanızı nasip etsin

Oyy adaşımmm keşkee keşkee kuzucummm aminnnnnn😍😍 Rabbim ne olur sevindirse içinde benide🥹🥹🤲🏻 Bu sene bende öyle hissediyorum Esoşumm coşacaz İnşAllah :KK60: :KK74: :anne:
Çookk çoookk aminnn kuzum🤲🏻
Grubun başında olmak seliz gibi sana da uğur getircek inşaAllah😍
2024 yılına anne olarak giriş yapıcaksın Allahın izniyle🤲🏻🥰
Her zaman dualarımdasın🥰😘😘😘

Aminnnnn🤲🤲🤲
Aminn kuzum benim🤲🏻
Ben bile heyecan yapmıştım seni beklerken senin o halini düşünemiyorum bile😍😍😍
Eşine verdin mi güzel haberi🥰

Çok ağladım sabah gözlerim şişti 😂😬
Eşim diyo noldu uyumadn mi hiç 😬daha haberi yok. Soylicem bugün ❤️
Yaaaa kıyamammm🥲🥲🥲
Söylediğinde de beraber mutluluktan ağlarsınız artık🥰💕
Ptesi iş başı da yapıcaksın galiba aman kendini çok yorma kuzummm dikkat et kendine güzel güzel beslen emii😬😍

Yaaaa kıyamammm🥲🥲🥲
Söylediğinde de beraber mutluluktan ağlarsınız artık🥰💕
Ptesi iş başı da yapıcaksın galiba aman kendini çok yorma kuzummm dikkat et kendine güzel güzel beslen emii😬😍
Bugün ağlamaklı geçecek ❤️sevinç gözyaşları olsun hep..
Evet kuzum artık gitmem lazım..
Tamam canım benim dikkat etcem, kahvaltı kısmıni düşünüyordum evden hazırlarım götürürüm artık.🌺😘💕
Sende kendine iyi bak, sağlıkla gelsin minnoş bebeğin, 🤲💕🥰

Tinimmmm sıra sendeee duaların gücüne çokkk inanıyorumm ben, olacak Allahım nasip edecek inşallahh💙🤲🥰

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi canim Özgemm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insalalh çok mutlu oldum darısı tinime Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim bekleyen bütün anne adaylarına inşallah 😍
MaviHayallerim MaviHayallerim kuzum keseyi gormussunuz sağlıkla al kucağına inşallah daha nice güzelliklere ❤️
Canım.mavisim Allah razı olsun ❤️🤲
Rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin 😍🤲🤲🤲
Darısı tinime ve buradaki tüm canım kizlarima olsun en kısa zamanda Allah'ım daha fazla bekletme 🤲🤲❤️

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi canim Özgemm hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insalalh çok mutlu oldum darısı tinime Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim bekleyen bütün anne adaylarına inşallah 😍
MaviHayallerim MaviHayallerim kuzum keseyi gormussunuz sağlıkla al kucağına inşallah daha nice güzelliklere ❤️
Teşekkür ederim canım evt keseyi ve bebeği gördük çok şükür
Doktor kalp atımı var dedi ama biz duyamadik daha 2 hafta sonra kontrole çağırdı
Sağlıkla doğsun inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲

X