Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef hiç kalmadı opu sonrası günde 2 kere kullandım oxotideları. Arkadaşın sonucu şubatın 1i belli olacakmış.hadi rastgelsin seninde güzel yumurtalar toplansın . Sonrasında taze transfer mi olacaksın ?

OPU SONRASIMI KULLANDIN OXOTİDE NORMALDE OPUDAN ÖNCE KULLANDIRIYORLAR YA ŞAŞIRDIM. AMİN HEPİMİZİN RAST GİTSİN TRANSFERLERİMİZ POZİTİF OLSUN İNŞALLAH. TAZE OLACAK EVET ZEYNEP KAMİL TAZE YAPIYOR KALAN OLURSA DONDURUNCA KULLANIYOR.

Aminnn canımm beniim.Ahh sorma nolacak bizim bu halimizz kuzum sende durumlar ne? Allahım bizleride bu mübarek günlerde sevindirsin aminn

Aminnn canımm beniim.Ahh sorma nolacak bizim bu halimizz kuzum sende durumlar ne? Allahım bizleride bu mübarek günlerde sevindirsin aminn
Aminnnnn
Konu sahibi sen olmuşsun bi rivayete göre konu sahipleri hamile kalıyormuş
Bende 3. Yıla giricem hala gebelik yok eşimde iltihap var 2-3 aydır tedavi görüyo (iğne-ilaç) haftaya kontrol var bakalım neler olacak

Ah keşke öyle olsaa evet canım inşAllah uğuru bulaşır hepimizee Hayırlara vesile olsunn pozitif haberlerle gel inşallah aminnn

Kuzum insallah rahmin o embryolara kan can olur, hicbir sey belli olmaz eger nasipse her turlu canlanirlar. İnsallah bu dunyada rizklari vardir Guzel haberlerini alalim diye dua edecegim

Kuzum insallah rahmin o embryolara kan can olur, hicbir sey belli olmaz eger nasipse her turlu canlanirlar. İnsallah bu dunyada rizklari vardir Guzel haberlerini alalim diye dua edecegim
Sağol canım benim, güzel duaların için çok sağol gerçekten hangisinin alacak nefesi var ancak rabbim bilir..

Bende öyle biliyordum. Opu sonrası kalan yumurtaların gelişmemesini istediklerinden dolayı öyle olduğunu düşünüyorum. Pcolara özel bi tedavi sanırım.

Bende öyle biliyordum. Opu sonrası kalan yumurtaların gelişmemesini istediklerinden dolayı öyle olduğunu düşünüyorum. Pcolara özel bi tedavi sanırım.
Mantikli evet buyuyup kistlesmesinide onlemis oluyorlar. Sanirim pcolara ozel dediginiz gibi. Hayirlisi olsun valla emeklerimiz karsiligini bulur inşallah

Evet teyzesi,geliyor
Çok Şükür veren Allah'a..
Darısı sana olacak Allah'ın izniyle
kuzum hep yanındaydınn, iyi ki varsın
Sıra sende güzel kalplimm
İnşallah ayağınızı sürüyünn Özgişimmm geleceğiz Allah’ın izniylee Aminnn aminnn bitanemm sendee iyikiii varsınn sizden öğreneceklerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…