- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 37
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #37.601
Maalesef hiç kalmadı opu sonrası günde 2 kere kullandım oxotideları. Arkadaşın sonucu şubatın 1i belli olacakmış.hadi rastgelsin seninde güzel yumurtalar toplansın . Sonrasında taze transfer mi olacaksın ?OXOTİDE KALAN OLDUMU ? İSTANBULDASINIZ SANIRIM BANA EKSTRA LAZIM OLABİLİR YARIN BELLİ OLUCAK VERİRSENİZ ALABİLİRİM YARIN BELLİ OLSUNDA. ARKADAŞINIZIN ZEYNEP KAMİLDEKİ TRANSFERİ GEÇEN HAFTA OLMUŞTU. TUTMUŞMU ACABA ? BENDE YARIN YUMURTA KONTROLUNE GİDİCEM PAZARTESİ OPU OLACAK YÜKSEK İHTİMAL.
OPU SONRASIMI KULLANDIN OXOTİDE NORMALDE OPUDAN ÖNCE KULLANDIRIYORLAR YA ŞAŞIRDIM. AMİN HEPİMİZİN RAST GİTSİN TRANSFERLERİMİZ POZİTİF OLSUN İNŞALLAH. TAZE OLACAK EVET ZEYNEP KAMİL TAZE YAPIYOR KALAN OLURSA DONDURUNCA KULLANIYOR.Maalesef hiç kalmadı opu sonrası günde 2 kere kullandım oxotideları. Arkadaşın sonucu şubatın 1i belli olacakmış.hadi rastgelsin seninde güzel yumurtalar toplansın . Sonrasında taze transfer mi olacaksın ?
Aminnn canımm beniim.Ahh sorma nolacak bizim bu halimizzKızlarr herkese merhaba çok uzun zamandır gelmiyodum buraya belki beni hatırlayanlar vardır. Şöyle bi bakıyım dedimm ne güzel baya gebelik müjdesi veren olmuş Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
AminnnnnAminnn canımm beniim.Ahh sorma nolacak bizim bu halimizzkuzum sende durumlar ne? Allahım bizleride bu mübarek günlerde sevindirsin aminn
Ah keşke öyle olsaa evet canım inşAllah uğuru bulaşır hepimizeeAminnnnn
Konu sahibi sen olmuşsun bi rivayete göre konu sahipleri hamile kalıyormuş
Bende 3. Yıla giricem hala gebelik yok eşimde iltihap var 2-3 aydır tedavi görüyo (iğne-ilaç) haftaya kontrol var bakalım neler olacak
Hayirli uğurlu olsun canim.masallahTeşekkür ederim
Seninde hayırlı olsun… İnş sağlıklı sıhhatli eline almak nasip olur
Kuzum insallah rahmin o embryolara kan can olur, hicbir sey belli olmaz eger nasipse her turlu canlanirlar. İnsallah bu dunyada rizklari vardirYaa deme öyle duygulandırdın beni bak, öp meleğini benim için de koklaya koklaya
Ben bugün transfer oldum.. 3 embriyom vardı, 5.gündü bugün, blastokist olamadılar, gelişimleri geriden geliyordu.. genetiğe gönderemicez o zaman transfer yapalım dedik.. taze taze şans verdik yani.. düşük ihtimal de olsa allahın mucizelerine inanıyoruz biz
Sağol canım benim, güzel duaların için çok sağolKuzum insallah rahmin o embryolara kan can olur, hicbir sey belli olmaz eger nasipse her turlu canlanirlar. İnsallah bu dunyada rizklari vardirGuzel haberlerini alalim diye dua edecegim
Bende öyle biliyordum. Opu sonrası kalan yumurtaların gelişmemesini istediklerinden dolayı öyle olduğunu düşünüyorum. Pcolara özel bi tedavi sanırım.OPU SONRASIMI KULLANDIN OXOTİDE NORMALDE OPUDAN ÖNCE KULLANDIRIYORLAR YA ŞAŞIRDIM. AMİN HEPİMİZİN RAST GİTSİN TRANSFERLERİMİZ POZİTİF OLSUN İNŞALLAH. TAZE OLACAK EVET ZEYNEP KAMİL TAZE YAPIYOR KALAN OLURSA DONDURUNCA KULLANIYOR.
Mantikli evet buyuyup kistlesmesinide onlemis oluyorlar. Sanirim pcolara ozel dediginiz gibi. Hayirlisi olsun valla emeklerimiz karsiligini bulur inşallahBende öyle biliyordum. Opu sonrası kalan yumurtaların gelişmemesini istediklerinden dolayı öyle olduğunu düşünüyorum. Pcolara özel bi tedavi sanırım.
Amin cümlemizin inşallahMantikli evet buyuyup kistlesmesinide onlemis oluyorlar. Sanirim pcolara ozel dediginiz gibi. Hayirlisi olsun valla emeklerimiz karsiligini bulur inşallah
Evet kuzummm, şükürler olsun
Evet teyzesi,geliyor
İnşallah ayağınızı sürüyünn Özgişimmm geleceğiz Allah’ın izniyleeEvet teyzesi,geliyor
Çok Şükür veren Allah'a..
Darısı sana olacak Allah'ın izniyle
kuzum hep yanındaydınn, iyi ki varsın
Sıra sendegüzel kalplimm