Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah senin gibi güzel sonuçlar alırım bende. Bakalım bende o zamana kadar ki süreyi iyi değerlendirmek istiyorum. Esas transfer sonrasına stressiz girmek lazım. Çok düşünmeden sorgulamadan. En nihayetinde doğal yollardan olduğunda da sadece bir yumurta ve bir sperm seçiliyo. Benimkilerde bu son 2 ye kalan şanslı minik olmuş olsun. 🥰🥰
Aminn canım benim hep dualarımdasınızzz 💙
Kesinlikle katılıyorum rahat geçirmek lazım süreci. İlk günler ben baya rahattım gerçekten değişik bir hissizlik vardı üzerimde, kendimi uzaktan izliyor gibiydim. Sonradan stres başladı ama hep dua ettim meditasyon videoları dinledim derin nefesler alıp verdim en nihayetinde nasip olduğunu hatırlattım hep kendime 🤲🥰 Allahım sizlere de en kolay şekilde nasip eylesin bana da sağlıkla ilerlemesi nasip olsunn 🤲🌸

Aminn canım benim hep dualarımdasınızzz 💙
Kesinlikle katılıyorum rahat geçirmek lazım süreci. İlk günler ben baya rahattım gerçekten değişik bir hissizlik vardı üzerimde, kendimi uzaktan izliyor gibiydim. Sonradan stres başladı ama hep dua ettim meditasyon videoları dinledim derin nefesler alıp verdim en nihayetinde nasip olduğunu hatırlattım hep kendime 🤲🥰 Allahım sizlere de en kolay şekilde nasip eylesin bana da sağlıkla ilerlemesi nasip olsunn 🤲🌸
Amin inşallah kuzum. Bakalım uzun bir yolculuk sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah. Ne zaman doktor kontrolün

Aldım kuzu.. Gerçekten o kadar hızlı geçiyor ki…
Önce bitmeyecek sanıyorsun, sonra bakıyorsun herşey geride kalmış ve sen meleğine bakıp gülümsüyorsun…
Rabbim inş seni de daha fazla bekletmez☺️
Bebeğimi elime almamda seninde vesilen var☺️
Yaa deme öyle duygulandırdın beni bak, öp meleğini benim için de koklaya koklaya 🥹🥹
Ben bugün transfer oldum.. 3 embriyom vardı, 5.gündü bugün, blastokist olamadılar, gelişimleri geriden geliyordu.. genetiğe gönderemicez o zaman transfer yapalım dedik.. taze taze şans verdik yani.. düşük ihtimal de olsa allahın mucizelerine inanıyoruz biz 🙏🏼🙏🏼

Yaa deme öyle duygulandırdın beni bak, öp meleğini benim için de koklaya koklaya 🥹🥹
Ben bugün transfer oldum.. 3 embriyom vardı, 5.gündü bugün, blastokist olamadılar, gelişimleri geriden geliyordu.. genetiğe gönderemicez o zaman transfer yapalım dedik.. taze taze şans verdik yani.. düşük ihtimal de olsa allahın mucizelerine inanıyoruz biz 🙏🏼🙏🏼
Canımm dua edicem senin için. Düşük ya da yüksek ihtimal bunu kimse bilemez yeter ki Rabbim ol desin 🤲🤲 mucizeler seni bulsun sıkı sıkı tutunsun inşallahh 🤲💙

Oy nasıl mutlu oldum🤲💜
canım benim inşallah sımsıkı tutunsun Rabbimin mucizeleri sonsuz ..
Yavrunu sana bağışlasın 🤲🤲🤲❤️🐣

partalina_ partalina_ ve bluequeen bluequeen Kandil günü çoğunlukla anne olmak isteyenlerle okuyacağımız dualar var. Bir seferlik okuyup listedeki kişilere niyetlerine göre bağışlıyoruz. Gelmek isterseniz etiketleyim.

Hatta bütün arkadaşlarıma duyuru olarak kalsın 😍
Her kandilde böyle bir dua topiği yapıyoruz.

partalina_ partalina_ ve bluequeen bluequeen Kandil günü çoğunlukla anne olmak isteyenlerle okuyacağımız dualar var. Bir seferlik okuyup listedeki kişilere niyetlerine göre bağışlıyoruz. Gelmek isterseniz etiketleyim.

Ayy beni etiketlesene canım 😍

Ya çok güzel benide etiketle lütfen 🙏

Şubat ayı bereketli olucak inşaAllah🥰
Rabbim hayırlısıyla güzel ve müjdeli haberi almanı nasip etsin inşaAllah canım🤲🏻😍

kızlar adetim 3 gün gecikti. 2 testte silik çizgi ,gebellik çok mu yeni? beta hcg kaç çıkar ? sağlıklı gebelik olması için koyu renk mi olmalı

Eklentiler

• 3B56FA93-D35E-417A-ABF9-B6F7CBA826D8.jpeg
    3B56FA93-D35E-417A-ABF9-B6F7CBA826D8.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 27
Arkadaşım Zeynep kamilde başladı cuma transferi olacakmış onada 2. Bir iğne verilmedi. Gonalf ten sonra oxotide vurmaya başladı. Ama benim doktorum oxotide daha yaptırmadı kişiye göre tedavi çok değişkenlik gösteriyor. Yarın opu var yanımda getirmem söylendi 2 kutu kalan 4 kutu ne zaman olacak bilmiyorum. Duphaston u sanırım aynı zamanda kistim olduğu için verdi sanırım. Bana taze transfer olmayacak. Pco olduğum için ohss riski var hormonların normal düzeye girmesi beklenecekmiş. 2 regl sonrası olacak planlandı şimdilik ama bakalım. Tamamen hormonlara ve rahimin o zaman ki durumuna bağlı sanırım. Yumurta sayımıda bilmiyorum yarın netleşcek bakalım hayırlısıyla
OXOTİDE KALAN OLDUMU ? İSTANBULDASINIZ SANIRIM BANA EKSTRA LAZIM OLABİLİR YARIN BELLİ OLUCAK VERİRSENİZ ALABİLİRİM YARIN BELLİ OLSUNDA. ARKADAŞINIZIN ZEYNEP KAMİLDEKİ TRANSFERİ GEÇEN HAFTA OLMUŞTU. TUTMUŞMU ACABA ? BENDE YARIN YUMURTA KONTROLUNE GİDİCEM PAZARTESİ OPU OLACAK YÜKSEK İHTİMAL.

X