- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.821
Yaaa gerçekten miTopigimizin bas kraliçesi doguruyormus bugün sağlıkla kucaklasin oglusunu dualarımız seninle selizimmSelizay
harikaa olması gereken yerde ise dış gebelik riski kalmaz kuzum, doktorun ne dedi?Arkadaşlarım. Bugün 11 gibi doktor kontrolüne gittim. Kan sonucum bugün 1275 çıktı ve %73 artış oldu. Bi umutla ultrasona girdim ve rahimde kese göründübaşka yerde şuan bir görüntü yok. doktorum Perşembe tekrar kontrole çağırdı. Ne dersiniz? Bu bir mucize olabilir mi öğrendiğimden beri ne hissedeceğimi bilmiyorum
ah canım yaa,Selam kizlar durum guncellemesi yapıyorum
Maalesef haberler yine iyi değil
Adet olunca transfer için hazırlanacaktık ama yine ertelendi. 4 mm folikul kisti çıktı
Yasmin verdi doktor atılırsa bı daha ki ay başlarız dedi .
Neden bi türlü tedaviye baslayamiyoruz anlamıyorum hep bişey çıkıyor
Doktorum aslında sevindi ancak yine de perşembe tekrar göreyim öyle emin olacağım dedi. Kese olması gerektiği yerde çok şükür. Allahım sonumuzu güzel eylesin kuzumharikaa olması gereken yerde ise dış gebelik riski kalmaz kuzum, doktorun ne dedi?
hadi inşallaahhh güzel haberler alalım
süper,hadi inşallaahh güzel haberlerini bekliyorum canımDoktorum aslında sevindi ancak yine de perşembe tekrar göreyim öyle emin olacağım dedi. Kese olması gerektiği yerde çok şükür. Allahım sonumuzu güzel eylesin kuzum
İnşallah canımah canım yaa,
bazen en iyi olacagı için önümüze bir takım engeller çıkabılıyor ..
inşallah bu ay son olur ve tertemız başlarsın transfere ..
amiinnn amiiinnnn çok amin kuuzm..İnşallah canım
Şu listeye adımızı yazdırmak nasip olmadan yılı bitirdik .
Ocak ayında güzel haberler alırız inşallah
İnşallah daha fazla beklemeden bı engel yaşamadan transferin gerçeklesir kuzumYaaa sorma mavişim yaa
Bı sona gelemedik .bekledikçe moralim hevesim gidiyor .tam başladık sona yaklastik diyoruz bişey çıkıyor .gelecke ay ne sürpriz olacak bakalım
Doktor 4 cm büyük herşeyi mahvedemem dedi .önce rahime baktı çok iyi dedi sonra sol tüpe baktı tertemiz dedi .maşallah demeye kalmadan sağda folikul kisti çıktı. Yasmin le bu ay atılsa bari
Aklıma takılan bir diğer şey ise doğal adet olup gelmeniz taraftariyiz diyip duruyordular .şimdi Yasmin verdi bunu kullandığım için bitince adet olacak mışım. Eeee yine doğal olmamış olacak .transferi ve tutunmayi etkiler mi bu .Yasmin yumurtlama gördürmüyor muş
Canım klomen kist yapmıştı çok da ufak değildi yasminle hemen attı vucudum . Hatta 21. Gün regli geliyor zaten merak etme tertemiz oluyorsunSelam kizlar durum guncellemesi yapıyorum
Maalesef haberler yine iyi değil
Adet olunca transfer için hazırlanacaktık ama yine ertelendi. 4 mm folikul kisti çıktı
Yasmin verdi doktor atılırsa bı daha ki ay başlarız dedi .
Neden bi türlü tedaviye baslayamiyoruz anlamıyorum hep bişey çıkıyor
Evt doğum kontrol hapıİnşallah daha fazla beklemeden bı engel yaşamadan transferin gerçeklesir kuzum
Bence sadece seçenek olarak doğal istiyorlar böyle bir durumda bunu da sorun haline getirmezler diye düşünüyorum Yasmin dediğin doğum kontrol hapı mi oluyor cnm
Geçen ay adetim siyah ti hep hiç kırmızı ya dönmedi kesin kistten oldu yaniCanım klomen kist yapmıştı çok da ufak değildi yasminle hemen attı vucudum . Hatta 21. Gün regli geliyor zaten merak etme tertemiz oluyorsun
Canim ben kist icin gittigimse zift geliyordu resmen adetim 3 cm ya da 2.5 cm di benimki ama ben mide bulantisi kasik agrisi ile gittim sende oyle yan etkiler olmamis bak kist fena yapmisti beniGeçen ay adetim siyah ti hep hiç kırmızı ya dönmedi kesin kistten oldu yani
Ama ilaç vs kullanmadım
Senin kaç cm di benim ki 4 cm miş
İnşallah gider
Aslında benim kistte belli 2 aydır var tahminimceCanim ben kist icin gittigimse zift geliyordu resmen adetim 3 cm ya da 2.5 cm di benimki ama ben mide bulantisi kasik agrisi ile gittim sende oyle yan etkiler olmamis bak kist fena yapmisti beni
Evet canım gittim. Çok şükür keseyi yine rahimde gördük. Hatta birazcık büyümüş
Maşallah Süphan AllahEvet canım gittim. Çok şükür keseyi yine rahimde gördük. Hatta birazcık büyümüş10 gün sonra kalp atışları için çağırdı. Şuan çok küçük olduğu için bebek görünmüyor tabii. Ne hissedeceğimi bilmiyorum. Dış gebelik ihtimalini elediğimiz için çok mutluyum. Proluton iğne verdi. Progestan da içiyorum. Şimdi Rabbimin mucizesine kavuşmayı diliyorum sadece
Amin canım benim çok sağolMaşallah Süphan Allah
Çok sevindim kuzum..
Daha da güzel kalp atışını duymayı,sağlıkla kucağına aldigin günleri de görelim insallahh