- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.401
Gitmiyor ama gidiyomuş gibi yapıyoruz öyle olur mu bebeğimmmKizcelerim napıyorsunuz nasıl gidiyor
Olur balım bende aynı öyle yapıyorummm. Sende bnim gibi gececisin sanırımGitmiyor ama gidiyomuş gibi yapıyoruz öyle olur mu bebeğimmm
Olur balım bende aynı öyle yapıyorummm. Sende bnim gibi gececisin sanırım
Hadiii ya bilmiyordummMinnoşummm ben yayına Amerika’dan katılıyorum saat 20:44 ondan
Sen neden uyumadın kuzummm uykusun mu kaçtııHadiii ya bilmiyordummozmn tek gececi benim
Benim uyku düzeni nanayy olmuş kuzum eşim vardiyalı calsiyor ya sabah gelio bende tek uyuyamıyorum sabah gelince uyuyorum alıştım böyle uyku düzenim bozuldu bnim deSen neden uyumadın kuzummm uykusun mu kaçtıı
Anladımm bitanem aç dizi izleyelimmm yalı çapkını heyecanlıBenim uyku düzeni nanayy olmuş kuzum eşim vardiyalı calsiyor ya sabah gelio bende tek uyuyamıyorum sabah gelince uyuyorum alıştım böyle uyku düzenim bozuldu bnim de
Bende onu izliyorum desemmmm bu kadar denk gelirAnladımm bitanem aç dizi izleyelimmm yalı çapkını heyecanlı
Yaa ne güzel denk gelmişizBende onu izliyorum desemmmm bu kadar denk gelir
Yaa ne güzel denk gelmişizAyy çok heyecanlı kuzum loveli şeyler severimmmn
Desene kader arkadasiyiz bende vardiyacı karısıyımBenim uyku düzeni nanayy olmuş kuzum eşim vardiyalı calsiyor ya sabah gelio bende tek uyuyamıyorum sabah gelince uyuyorum alıştım böyle uyku düzenim bozuldu bnim de
Senin de uyku duzenin bozuldumuDesene kader arkadasiyiz bende vardiyacı karısıyım12 8 adamı bekliyorum
Benim klasik saatlerim oluştu ya 3 de kalkiyorum tuvalete çalar saat kurmuşum gibiSenin de uyku duzenin bozuldumu
Aynıyız kuzumBenim klasik saatlerim oluştu ya 3 de kalkiyorum tuvalete çalar saat kurmuşum gibien ufak sese kalktıklarımı saymıyorum bile kuş uykusu oldu şu sıralar bende
Sabaha kadar işemekten uyuyamayan bir de benimAynıyız kuzum
Erkek kuzumSabaha kadar işemekten uyuyamayan bir de benimkızzzz cinsiyet neydi senin?
Selizay senin kontroller 15 gunde 1 e düştümü doktor nasil ilerliyor ne durumdasinSabaha kadar işemekten uyuyamayan bir de benimkızzzz cinsiyet neydi senin?
32 de gittim 3 hafta sonra çağırdı, normalde ayda 1 gidiyordum canım. Kasım başında tekrar gidicem, belki ondan sonra 2 haftada1 çağırırSelizay senin kontroller 15 gunde 1 e düştümü doktor nasil ilerliyor ne durumdasin
Oy oğluş geliyor, isim seçtiniz miErkek kuzum
Alparslan balımmmm siz seçtiniz mi isimOy oğluş geliyor, isim seçtiniz mi