- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.381
Kızlar alakasız bi soru sorucam site yöneticisinin adı neydi bişi sormam gerekiyor da kullanıcı adını unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mune Sanirim bu kisi yöneticiKızlar alakasız bi soru sorucam site yöneticisinin adı neydi bişi sormam gerekiyor da kullanıcı adını unuttum
Bu kişiler canımKızlar alakasız bi soru sorucam site yöneticisinin adı neydi bişi sormam gerekiyor da kullanıcı adını unuttum
Aynı gün batimizListeye beni de ekler misiniz bat 23 :)
Yaa gerçekten mii sizde herhangi bi gebelik belirtisi warmi peki:)Aynı gün batimiz
Ben 8 Ekim aşılama oldum bende öyle göğüslerde hassasiyet kramplar vs.. yok progesteron ilac olarak bende kullanıyorum ama anlamadı ben sizde var mı?Yaa gerçekten mii sizde herhangi bi gebelik belirtisi warmi peki:)
Bende ara ara vücut ısısında artma iştah oldu ben bunları klomene baglamıştım regle 5 gün olmasına rağmen regl olacakmışm gibi kasıklarım ağrıyor ara ara mide bulantısı War ayriyetten midem inanılmaz derecede çok ağrıyor gebelik belirtisi mi bunlar bilmiyorum amaBen 8 Ekim aşılama oldum bende öyle göğüslerde hassasiyet kramplar vs.. yok progesteron ilac olarak bende kullanıyorum ama anlamadı ben sizde var mı?
İnşallah öyledir ben hiç testte yapmadım modum düşmesin diye sen yaptın mı?Bende ara ara vücut ısısında artma iştah oldu ben bunları klomene baglamıştım regle 5 gün olmasına rağmen regl olacakmışm gibi kasıklarım ağrıyor ara ara mide bulantısı War ayriyetten midem inanılmaz derecede çok ağrıyor gebelik belirtisi mi bunlar bilmiyorum ama
Henüz cesaretimi toparlayıp yapmadım doktorum da 25 nde yap dedi bekliyorum 25iİnşallah öyledir ben hiç testte yapmadım modum düşmesin diye sen yaptın mı?
Klomen menapoza girmişsin gibi sıcaklık veriyor vucuda canım hormon ilacı olduğundanBende ara ara vücut ısısında artma iştah oldu ben bunları klomene baglamıştım regle 5 gün olmasına rağmen regl olacakmışm gibi kasıklarım ağrıyor ara ara mide bulantısı War ayriyetten midem inanılmaz derecede çok ağrıyor gebelik belirtisi mi bunlar bilmiyorum ama
Tahmin etmiştim çünkü öyle böyle bı ateş basması değildi eşim falan üşürken ben yaniyordumKlomen menapoza girmişsin gibi sıcaklık veriyor vucuda canım hormon ilacı olduğundan
Osmanlı Devleti’nin duraklamasından ziyade gerileme dönemine girdik kuşum amannKızlar dünden bu yana girip çıkıyorum var mı gebelik haberleri herkes çok sessiz grubu özledim
Bence millet çalışıyor kuzum hepiniz aynı anda mutlu haber vereceksinizOsmanlı Devleti’nin duraklamasından ziyade gerileme dönemine girdik kuşum amann
Aminnn geboşummm inşallahB
Bence millet çalışıyor kuzum hepiniz aynı anda mutlu haber vereceksiniz
Kızlar dünden bu yana girip çıkıyorum var mı gebelik haberleri herkes çok sessiz grubu özledim
Kız sorma, fetret devri miydiOsmanlı Devleti’nin duraklamasından ziyade gerileme dönemine girdik kuşum amann
Aynenn kuzum Fetret bildiğim kadarıyla bunalım devri aynı bizzzKız sorma, fetret devri miydi