Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20221018_082619_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20221018_082619_com.android.chrome.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba ,
benimde şu an adetimin 3.günü ve lucrine başlamamı söyledi doktorum 3 ay sonra yumurta toplama için olan ilaçları kullanacağım , gonalf ,mariofert ,ovitrelle sonra transfer olacak, çikolata kistimi baskılamak için bu yöntemi kullandı. 3 ay boyunca yumurtlama olmayacak.Sonrasında oluşan yumurtalar ne kadar sağlıklı olur emin olamadım.

Ben 8 Ekim aşılama oldum bende öyle göğüslerde hassasiyet kramplar vs.. yok 🤷🏼😁 progesteron ilac olarak bende kullanıyorum ama anlamadı ben 🤷🏼sizde var mı?
Bende ara ara vücut ısısında artma iştah oldu ben bunları klomene baglamıştım regle 5 gün olmasına rağmen regl olacakmışm gibi kasıklarım ağrıyor ara ara mide bulantısı War ayriyetten midem inanılmaz derecede çok ağrıyor gebelik belirtisi mi bunlar bilmiyorum ama😂

Bende ara ara vücut ısısında artma iştah oldu ben bunları klomene baglamıştım regle 5 gün olmasına rağmen regl olacakmışm gibi kasıklarım ağrıyor ara ara mide bulantısı War ayriyetten midem inanılmaz derecede çok ağrıyor gebelik belirtisi mi bunlar bilmiyorum ama😂
İnşallah öyledir 🙌 ben hiç testte yapmadım modum düşmesin diye sen yaptın mı?

Klomen menapoza girmişsin gibi sıcaklık veriyor vucuda canım hormon ilacı olduğundan

X