- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.361
Merhaba kuzuuKızlar selam
Bende adet olunca bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucam ilk denemem olacak
Fakat adetim gecikti 1 haftayı geçti hala adet olmadım pco olduğum için zaten düzensiz ama tedavim Transferim gecikiyor. Doğal adet söktürücü neler var ne yapabilirim.
Ilık duş, sıcak su torbası tutma, 1 kere Maydanoz kaynattım içtim 1 hafta düzenli ebru ceylanın adet söktürücü masajı nı yaptım ama hala adet olmadım
Not: hamilelik yok
mekik duymamıştım canım . akşam deneyim.Merhaba kuzuu
Benim reglim geciktiğinde hafif spor yapmak özellikle mekik çok iyi gelmişti
Burdan bi arkadas önermişti banada
Bi dene istersen
Tedavi sonrası biraz dengesi şasıyor insanın
Valla ben hemen olmustum kuzumekik duymamıştım canım . akşam deneyim.
ne kadar sürede faydasını gördün. bu gidişte transfer kasıma kalacak zaten
söktürücü alıncada 10 güm ilaç kullanması var sonra ilaç bitesek de öyle olacaksın o kadar beklemek istemiyorum
aaa öylemi ne güzelValla ben hemen olmustum kuzu
Ağrım vardı ama olmuyordu bi türlü
Deneyince ertesi gün gelmişti regl
Acele etme, geç olsun güç olmasın
Stres yaptıkçada gecikir
Bu arada bende muhtemelen önümüzdeki hafta dondurulmuş transfer yaptırcam
Suan kontrollere gidip geliyorum
Canim bu donemde kullanman icin adet duzenleyici ilac vermisler miydi sana?Kızlar selam
Bende adet olunca bu ay dondurulmuş embriyo transferi olucam ilk denemem olacak
Fakat adetim gecikti 1 haftayı geçti hala adet olmadım pco olduğum için zaten düzensiz ama tedavim Transferim gecikiyor. Doğal adet söktürücü neler var ne yapabilirim.
Ilık duş, sıcak su torbası tutma, 1 kere Maydanoz kaynattım içtim 1 hafta düzenli ebru ceylanın adet söktürücü masajı nı yaptım ama hala adet olmadım
Not: hamilelik yok
Valla 16 17 falan kuzuaaa öylemi ne güzel
adetin kaçıncı günündesin şuan
inşallah bu sefer olacak
Sen ne ara 17. Haftaya geldinnn vay beCanim bu donemde kullanman icin adet duzenleyici ilac vermisler miydi sana?
Kafaya taktikca boyle gecikmeler daha cok oluyor. Artik 3-5 gun gecikmenin lafi olmaz kendini rahatlatmaya calis ve huzurla bekle bence. Zaten yapilabilecek herseyi yapmissin
valla canım opudan sonra ilk adetimi oldum bitti hastanedeki hemşireye ben düzensiz oluyorum adetimin olmam gereken günü yaklaşınca duphaston a vs başlayım mı dedim. adetim vaktinde olsun diye . oda 10 gün geçerse haber et ilaç kullanma dedi. 10 gün geçince zaten 40 gün oluyor eee ilaç verse şimdi onlarda 10 gün kullanıorsun etti 50 gün ilaç bitince 10 gün içinde oluyorsun diyorlar etti 2 ay .Canim bu donemde kullanman icin adet duzenleyici ilac vermisler miydi sana?
Kafaya taktikca boyle gecikmeler daha cok oluyor. Artik 3-5 gun gecikmenin lafi olmaz kendini rahatlatmaya calis ve huzurla bekle bence. Zaten yapilabilecek herseyi yapmissin
bu dönemde kullanılan ilaçlar ne kadar maliyeti oldu canım .Valla 16 17 falan kuzu
Bikaç ilaç kullanıyorum işte
Rahim kalınlığı istenilen boyuta geldii
Önümüzdeki günlerde çağırırlar heralde
İnsallahh
İnsallahh güzel haberler veririz sende bende
Disardan bakilinca boyle deniyor di miSen ne ara 17. Haftaya geldinnn vay be
Ben naturel siklus seklinde ilerliyorumbu dönemde kullanılan ilaçlar ne kadar maliyeti oldu canım .
rahim kalınlığı kaç mm şuan senin
aslında tam transfer olacak gündesin haftayı bulmaması lazım
aaaa transfer için yumurtlamamı olması lazım.Ben naturel siklus seklinde ilerliyorum
Herhangi bi ilaç kullanmadan
Yumurtanın büyümesini bekledik
Sonrasında lh ve e2 takibi yaptık
Doktorumda sürede baslarken yumurtlama olur ortalama ondan bi hafta sonra transferi yaparız demişti zaten
Bu doğal siklus ile olanaaaa transfer için yumurtlamamı olması lazım.
onu beklersek benim çok uzun üsrer ben pek ilaçsız yumurtlama görmem yada çok geç görürüm
büyüyen yumurtayı ne yapacaklar ki
bizimkisi nasıl olacak bakalımBu doğal siklus ile olan
İlaçlı da beklemek sart değildir belki bilmiyorum onu
Benim yumurtlama olmasını bekledik
Normalde yumurtlamadan bi hafta sonra kadar yerleşme gibi düşünürsek vücudun kendini gebeliğe hazırladığı o aşamada transferi yapıyorlar
Yani vücudun kendi hormonlarını kullanıyorlar ilaç olmadan
Benim ekstra bi rahim kalınlığım olmustu önceki transferde
Belki ilaçlardan dolayı olmustur diye bu sekilde tercih etti doktorum
Zaten suan bile rahim kalınlığım 15 mm
Lucrin vuruldun mu?bizimkisi nasıl olacak bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun.
güzel haberlerle gelelim inşallah
adet olunca ilaçlara başlanacak şuan ne verilecek hiç bilmiyorumLucrin vuruldun mu?
Lucrin vurulduysan yumurtlama olmuyor zaten, dolayisiyla yumurtlamayi beklemiyorlar, rahim kalinligi istenilen seviyeye ulasinca transfer gerceklesiyor…
Lucrin vermemisler demek ki, onu adetten once - bir onceki adetinin 21. gununde vuruluyorsun kuzu. Demek ki sende de yumurta takibi yapacaklaradet olunca ilaçlara başlanacak şuan ne verilecek hiç bilmiyorum
ilk transferim olacağı için tecrübesizim
Yok canım verilmedi öylr bişeyLucrin vermemisler demek ki, onu adetten once - bir onceki adetinin 21. gununde vuruluyorsun kuzu. Demek ki sende de yumurta takibi yapacaklar