- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.441
Ahhaha di mi yaa bizi yuvamızdan koparıp soğuk laboratuarlara koma anney diyorlarYumuşların ısrarlaa tüp istemiyoruz diye bağırıyorlar. Kız aşılama yap bari
Bi bana mı çok çabuk geçiyor zaman.. ne ara 25 haftalık olduk anlamadım, daha yavaş geçsin nasıl doğurcam ulaValla oldu ama bana hiç geçmiyor vakit, yıllardır böyle gibiyim
Bende hiç anlamadım çok çabuk geçti bnim de canımBi bana mı çok çabuk geçiyor zaman.. ne ara 25 haftalık olduk anlamadım, daha yavaş geçsin nasıl doğurcam ula
Ya bence senin bebis naturel olacak, bosuna degil bu ertelemeler. Vardir bir hayirCanım kızlar, ben reglle birlikte bu sabah memoriala gittim tüpe başlayayım diye.. bu sefer de 2 büyük 2 küçük yumuş vardı.. sayı az ve dengesiz büyür diye bu ay da başlamayalım dedilerbir sürü avuçla takviye içiyorum tam 10 aydır.. temmuzda 7-8 tane olan yumurtalar nereye gitti bilmiyorum valla.. takviyeleri mi bıraksam acaba ne yapsam bilemedim.. bu ay da doğal yolla denemelere devam bakalım
Şuan tek derdim nası çıkcak ulan bu bebeBi bana mı çok çabuk geçiyor zaman.. ne ara 25 haftalık olduk anlamadım, daha yavaş geçsin nasıl doğurcam ula
Merhaba tedavinden memnun kaldınız mı. Nasıl geçtiGünaydın kızlar
Güzel haberlerle geçen, bereketli bi hafta olsun inşaAllahh
Ben de medipol megada tüp bebek bölümünden randevumu aldım sonundarandevu almak bile çok heyecanlıydı ellerim titredi diyebilirim
Takıldığım yerler de başınızı ağrıtmaya talibim
Bi sekilde cikacakŞuan tek derdim nası çıkcak ulan bu bebe
Ahha bana da öyle geliyorYa bence senin bebis naturel olacak, bosuna degil bu ertelemeler. Vardir bir hayirCalisin siz bu arada gun asiri.
Ya varya haftalar birbirini kovalıyorBende hiç anlamadım çok çabuk geçti bnim de canım
Valla benimdeŞuan tek derdim nası çıkcak ulan bu bebe
Amanınnn gelsinlerrrrrrr gelsinlerrr hepsinde gözümüz yok, bir tanesinde olsun yiterEki Görüntüle 3148623
Neredeymiş koç yengeç terazi oğlak kızlarımm ahanda geliyor gelmekte olaann tamam bu sefer olduu
Amanınnn gelsinlerrrrrrr gelsinlerrr hepsinde gözümüz yok, bir tanesinde olsun yiter
Tinimmmmmm inşallah inşalah inşallah tez vakitte sağlıkla
Ruh halim ektedir seliztoşum
İkizler yolda mıı jüliiimmm ayy maşallah nasıl güzel
Yaaaaa grubumuzun ilk ikizi miiiiiiiii
maşallaaahhh, ne güzelll
Oh sağlıkla gelsinler
Oy maşallah kaçıncı haftadasın şimdi
Ooo masallahhhhh cifte mutluluk