- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.421
32 mi maşallah o kadar oldu mu yaa32 de gittim 3 hafta sonra çağırdı, normalde ayda 1 gidiyordum canım. Kasım başında tekrar gidicem, belki ondan sonra 2 haftada1 çağırır
Valla oldu ama bana hiç geçmiyor vakit, yıllardır böyle gibiyim32 mi maşallah o kadar oldu mu yaa
Evet biz de Ali dedikAlparslan balımmmm siz seçtiniz mi isim
tüm hamiileler aynı dıyor yaaaValla oldu ama bana hiç geçmiyor vakit, yıllardır böyle gibiyim
Allah başka dert vermesinValla oldu ama bana hiç geçmiyor vakit, yıllardır böyle gibiyim
2023 ü de başkası açsın belki daha uğurlu gelirAllah başka dert vermesinbi bakmışsın okula başlamış bile
bide konu başlığını güncelle kız yıl bitiyor 2022-2023 yap sen
Yaaa masallah ismiyle gelsinEvet biz de Ali dedik
Evet açma sakın2023 ü de başkası açsın belki daha uğurlu gelirhele daha 2022 bitmedi dur bakalım
Yine iyi iş çıkardı grup2023 ü de başkası açsın belki daha uğurlu gelirhele daha 2022 bitmedi dur bakalım
Yüzde 50 si 60 ı güzel sonuçlar aldı şükür öyle deme2023 ü de başkası açsın belki daha uğurlu gelirhele daha 2022 bitmedi dur bakalım
İnşallah inşallah çok aminYüzde 50 si 60 ı güzel sonuçlar aldı şükür öyle deme
İnşallah yıl bitmeden bizde tabloya imzamızı atarız
Bence de gelecek inanıyorumYine iyi iş çıkardı grup
Daha iki buçuk ayda da gelir bebişler
Vereceksiniz ulennnnEvet açma sakın
Belki bizde 2022 bitmeden şurda haber veririz
Okuldayım ders boş ayaklarımı uzattımNapiyonuzzzz canimlar
Napiyim bnde eve geldim bugün kontörümz vardı kuzum benimki inatçı yüzünü göstermedi hyla hiç elinden geleni yapıyor kapatmak içinOkuldayım ders boş ayaklarımı uzattımsen napıyon bakalım
Yumuşların ısrarlaa tüp istemiyoruz diye bağırıyorlar. Kız aşılama yap bariCanım kızlar, ben reglle birlikte bu sabah memoriala gittim tüpe başlayayım diye.. bu sefer de 2 büyük 2 küçük yumuş vardı.. sayı az ve dengesiz büyür diye bu ay da başlamayalım dedilerbir sürü avuçla takviye içiyorum tam 10 aydır.. temmuzda 7-8 tane olan yumurtalar nereye gitti bilmiyorum valla.. takviyeleri mi bıraksam acaba ne yapsam bilemedim.. bu ay da doğal yolla denemelere devam bakalım