- 10 Aralık 2012
- 87
- 101
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #36.121
Teşekkür ederim dediğiniz gibi takviyeleri bir deneyelim ve düzgün bir doktor bulup görüşmekte fayda var. Çok sağolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prof. Dr. Osman Haldun Develioğlu ÖznuşumSelam kızlar, nasılsınız? Herkes iyidir umarım
Bir soruyla geldim Bursa'da önerebilceginiz tüp bebek merkezi var mı acaba?
Kuzum bu kadın dogumcu bizimle ilgilenir mi acaba benim esimde ya sıkıntıProf. Dr. Osman Haldun Develioğlu Öznuşum
ejce kuzum bakar mısın
Tüp bebek uzmanı ya kuzum gerekirse bence yönlendirme yapabilir etiketlediğim arkadaşımın bilgisi var diye biliyorumKuzum bu kadın dogumcu bizimle ilgilenir mi acaba benim esimde ya sıkıntı
Bende yarın ararım sorarım olmadıTüp bebek uzmanı ya kuzum gerekirse bence yönlendirme yapabilir etiketlediğim arkadaşımın bilgisi var diye biliyorum
Allah’ım kolaylık versin bitanemm inşAllah ufaktan adımlar atalımm
Çiçeğimm beniimm İnşallah her şey gönlünce olsun Rabbim kolaylıkla tek seferde pozitif haber almayı nasip etsin canım benim keşke peşpeşe güzel haberler alabilsekBende yarın ararım sorarım olmadı
Tinnosum evet öyle artık kesin tedavi gördüğü doktor daha fazla devam etmeyelim tüp bebege gidin dedi
bende siğil var su an onun tedavisini görüyorum 2 hafta sonra kontrolum var o zamana kadar bulmus olmak istiyorum merkeze karar vermiş olmak
Yaaa kuzum sizin dönüş belli miÇiçeğimm beniimm İnşallah her şey gönlünce olsun Rabbim kolaylıkla tek seferde pozitif haber almayı nasip etsin canım benim keşke peşpeşe güzel haberler alabilsek
Ben de şu an araştırmamin %70 ini tamamladım neredeyse
Yok kuzum hala bekliyoruz ama içimdeki his az kaldı diyor bu sefer çiçeğimmmYaaa kuzum sizin dönüş belli mi
Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun tek seferde pozitifleri görelim söyle 2022 sonunda tüm tablolar dolsun tassın bebeklerle
Merhaba canım. Biz de Bursa da başlayacağız.. Osman Hocayla Betül hoca arasında kalıp Betül Dündar ile görüşmeye karar verdim. Ekim de randevu aldım içimize sinerse her şey yolundaysa kasım regl siyle başlayacağız inşallah..Selam kızlar, nasılsınız? Herkes iyidir umarım
Bir soruyla geldim Bursa'da önerebilceginiz tüp bebek merkezi var mı acaba?
Evet canım raporsuz yaptırıcaz 9 aydır tedavi görüyor esim zaten daha fazla beklemek istemiyorum rapor icin Istanbul'a gitmem gerekicek muhtemelen biz Balıkesir de yasıyoruz burda bu işlemler yapılmıyor.Merhaba canım. Biz de Bursa da başlayacağız.. Osman Hocayla Betül hoca arasında kalıp Betül Dündar ile görüşmeye karar verdim. Ekim de randevu aldım içimize sinerse her şey yolundaysa kasım regl siyle başlayacağız inşallah..
Siz de mi raporsuz yaptıracaksınız
Merhaba canımNe zamandır çocuk düşünüyosunuz canım? Hemen modunuzu düşürmeyin bi tane doktorlada görüşüp hemen karar vermeyin. Benim eşimin de en başta sperm sayısı 15milyondu ama 3 aylık bi takviyeyle değerleri 3 katına çıkmıştı. Bu durum her zaman olmaz belki ama belli de olmaz belki siz de de işe yarar.
Tüp bebekten önce en azından 3-4 ay takviye kullanıp tekrardan değerlerine baktırabilirsiniz. Tabi bu süreçte eşinize olan desteğiniz çok önemli kendinizi çok yıpratmadan, strese sokmadan ilerlemeye çalışın.
Ayrıca benim eşimin ileri hareketliliği 10 iken hamile kaldım o yüzden hemen düşürmeyin kendinizi.
Eğer bi süre sonra değerler de artma ve iyileşme olmazsa o zaman tüp bebek düşünün derim tabi en iyi kararı siz verirsiniz
Anladım, pozitif olmasına vesile olacak doktorla başlarsınız inşallahEvet canım raporsuz yaptırıcaz 9 aydır tedavi görüyor esim zaten daha fazla beklemek istemiyorum rapor icin Istanbul'a gitmem gerekicek muhtemelen biz Balıkesir de yasıyoruz burda bu işlemler yapılmıyor.
Su anda siğil tedavisi görüyorum 2 hafta sonra kontrolum var o zamana kadar doktor/merkez kararını vermiş olmak istiyorum
Sağol canım Allah razı olsun. Rabbim burda bekleyen tüm kardeşlerime de tez zaman da nasip etsin inşaAllahMerhaba canım
hangi ilaçları kullanmıştınız ve ilaç tedavisinden ne kadar sonra gebe kalabildin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla uzuuuun bir süre hamilelik gibi planlarımız yok maddi açından çok zor zamanlar geçiriyoruz bu esnada olması şuanlık planlı olması doğru değil. Allah yoluyla gelirse bişi diyemem tabi zaman göstericekKafani topla canim çok takip etme yumurtalama gunu felan akışına bırak. Bana kistlerimden dolayi biliyorsun tup bebek olcak dogal yolla olmaz dediler. Kışa doğru bakariz diye bıraktık maddi durumum el vermedigi için. İkinci ay hamile oldugumu öğrendim beklemedigin anda geliveriyor
İnşallah canım hepimize öyleAnladım, pozitif olmasına vesile olacak doktorla başlarsınız inşallah
Karar verdiğinizde haber edin lütfen