Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asitler heterozigot..
Sadece pai heterozigot.
Doktorlar heterozigot olanlaraa kan sulandırıcı başlatıyorlar. Bazıları 3 ayın sonunda kesiyor bazıları 9 ay kullanıyor.
Kullanmam gerekiyor gerekmiyor konusunda kararsız kalmaz umarım diğer tüm testlerim temiz çıktı şuan sadece genetiği bekliyoruz bakalım pazartesi doktorumla gorusecem teşekkür ederim yorumun için 🤍

Aynen canim cok yorucu yıpratıcı bir süreçti cok üzüldüm ama sonra kendi sagligimi dusunmeye basladim yapcak bisi yok hersey Allah'tan vakti zamanı varmış demekki.
Cok agri sanci cektim kanamam yogun ve parçalı oldu bugun daha iyiyim cok şükür 🤲
Sıkma canını yavrum herşeyin zamanı var sen sağlıklı olda o olur zaten yavrum

Peki kaç ay sonra hamile kaldın kuzum beni endişelendiren 9 ay önce sonomedde çekildiğimde de sağın başı tıkalıydı açtılar ondan sonra sağda solda 2 yumurtam vardı bi tanesi tuttu ama düştü kürtaj oldum diyorumki sol taraftaki yumurta tuttu heralde ondan sonra 3 ay denedim yine olmadı yine hsg çektirdim bu sefer sağ yine tıkalıydı ama sonu tıkanıkmış açmış şu an iki yumurta da sağ tarafta endişeleniyorum
Ben hsg çektirdiğim ay sağdan yumurtaladım ve gebelik olmadı.
Hemen sonrakş ay tüp bebeğe başladım ve nisana kadar yani 5 ay yumurtlama olmadı zaten. İlaçlar kullandım sürekli. Ama tüp bebekte sağdaki yumurtalığımdaki yumurtalar kalitesizdi.
Nisanda ilk defa yumurtlama oldu ve soldan olan oldu. O da gebelik oldu çok şükür 🤲🏻

Kullanmam gerekiyor gerekmiyor konusunda kararsız kalmaz umarım diğer tüm testlerim temiz çıktı şuan sadece genetiği bekliyoruz bakalım pazartesi doktorumla gorusecem teşekkür ederim yorumun için 🤍
Bazı doktorlar pai önemsiz görüyor. Faktör yazanlar daha önemli. Ama düşük hikayen olduğu için kararsız kalmaz.

Peki kaç ay sonra hamile kaldın kuzum beni endişelendiren 9 ay önce sonomedde çekildiğimde de sağın başı tıkalıydı açtılar ondan sonra sağda solda 2 yumurtam vardı bi tanesi tuttu ama düştü kürtaj oldum diyorumki sol taraftaki yumurta tuttu heralde ondan sonra 3 ay denedim yine olmadı yine hsg çektirdim bu sefer sağ yine tıkalıydı ama sonu tıkanıkmış açmış şu an iki yumurta da sağ tarafta endişeleniyorum
Hicc strese sokma kendini bence hsg sonrasi banada sağ tüpte tıkanıklık var dediler tıkanıklık açılmadı ama Rabbim nasip etti 1yılı geçti sonra hayırlı haberi aldım canım yumurta bir taraftan diğer tarafa yakalanabiliyormuş bazen

Ben hsg çektirdiğim ay sağdan yumurtaladım ve gebelik olmadı.
Hemen sonrakş ay tüp bebeğe başladım ve nisana kadar yani 5 ay yumurtlama olmadı zaten. İlaçlar kullandım sürekli. Ama tüp bebekte sağdaki yumurtalığımdaki yumurtalar kalitesizdi.
Nisanda ilk defa yumurtlama oldu ve soldan olan oldu. O da gebelik oldu çok şükür 🤲🏻
Nasıl yani tüp bebeğe başladığında ilaçlarla yumurtlama olmuyor mu zaten

Hicc strese sokma kendini bence hsg sonrasi banada sağ tüpte tıkanıklık var dediler tıkanıklık açılmadı ama Rabbim nasip etti 1yılı geçti sonra hayırlı haberi aldım canım yumurta bir taraftan diğer tarafa yakalanabiliyormuş bazen
Aynen öyle de dediler ama işte bazen dediğin gibi kısmet hayırlsı olsun

Nasıl yani tüp bebeğe başladığında ilaçlarla yumurtlama olmuyor mu zaten
Aynen. Önce yumurtalar toplansın diye ilaç verdiler. Yumurtalar toplandı. Embryolar donduruldu.
Sonrasıda kist oluşmasın diye yumurta oluşumu baskılandı. Sonrasında 2 ay üst üste transfer oldum. Bu süreçte de yumurtlama baskılandı. Onlarda negatif oldu.
Sonraki ay ilk defa yumurtlama oldu gebelik oluştu..

Aynen. Önce yumurtalar toplansın diye ilaç verdiler. Yumurtalar toplandı. Embryolar donduruldu.
Sonrasıda kist oluşmasın diye yumurta oluşumu baskılandı. Sonrasında 2 ay üst üste transfer oldum. Bu süreçte de yumurtlama baskılandı. Onlarda negatif oldu.
Sonraki ay ilk defa yumurtlama oldu gebelik oluştu..
Hmmm anladım ama iki tarafta da yumurta oluşsaydı ilkinde belkide ilkinde tutacaktı

Merhaba canlarım🥰 Sonunda o gün geldi...
Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!❤️❤️❤️ Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah🥰🤲🧿
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
ANNE OLUYORUUUUMMM!!! 🥰🧿❤️
Selizay Selizay ❤️❤️❤️

Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok endişeliyim, çok şaşkınım, sonunda HAMİLEYİMM!!!❤️❤️❤️ Allah'ım en kısa zamanda hepinize bu duyguları yaşatsın, benimde gebeliğimin sağlıklı şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah🥰🤲🧿
Birgün hamile kalırsam neler yazarım diye çok düşündüm, çok edebiyat parçaladım ama hiçbir kelime yaşadığım hissi asla tarif edemez o yüzden dümdüz
Selizay Selizay ❤️❤️❤️
Tebrik ederim, Allahim Erdemli, saglikli, Mutlu bir evlat Nasip etsin . 🌸🍀 darisi isteyen tum hanimlarimiza. 🤲

Selizay Selizay ❤️❤️❤️
😍😍😍Bizlerde dümdüz senin duygularını heyecanını paylaşıyoruz kuzucummmm
Rabbim sağlıcakla ilerlemesini vakti gelince kucağına almayı nasip etsin aminn🫂🌸😍
Masadan bir bir eksiliyor dostlarrrr:anne:

😍😍😍Bizlerde dümdüz senin duygularını heyecanını paylaşıyoruz kuzucummmm
Rabbim sağlıcakla ilerlemesini vakti gelince kucağına almayı nasip etsin aminn🫂🌸😍
Masadan bir bir eksiliyor dostlarrrr:anne:
Yaaa Esroşuumm😥İyi ki varsın canımıniçi🙏 Hepimizin kesinlikle zamanı var, benimde teyze olmama az kaldı kalpten inanıyorum pamuk kalplimm🥰🥰🥰

Selizay Selizay ❤️❤️❤️
Çiçeğiiiimmmm, hayırlı olsun çok sevindimmm😍❤️🤲🎊
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,aminnn❤️
Dua et bizlere de🌺

X