Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk aşılamaya başlarken böyle 7-8 yumurtam oldu diye tedavim iptal edildi hatta bana koruncaksın dediler.. ben burda kızlara sormuştum herkes korunma şansını dene dedi denedim ama olmadı.. bende senin dediğin gibi bu kadar yumurtayla olmadıysa olmaz artık kafasındaydım sonra araya ramazan girdi diye ara verdim diğer adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.. ümidini hiç kaybetme neyin ne olacağı belli olmuyor..

Valla zaten doktorum emekli olmuş, mecbur bi ara vereceğiz sanırım. durmuş durmuş şimdiyi bulmuş adam emekli olmak için yazıklar olsun

Valla zaten doktorum emekli olmuş, mecbur bi ara vereceğiz sanırım. durmuş durmuş şimdiyi bulmuş adam emekli olmak için yazıklar olsun
Aşılamada kullandığın ilaçların etkisi önümüzdeki ay devam ediyor canim doktorum bana oyle soylemişti. Bu surecte valla ben eşime arada folik asit bile vermiştim ben atıyorum ara ara sende at diye biraz eşine ağırlık ver bakalım sen yine takviye kullan biraz da bırak kuzumm bu ay rahat takılın

Kuzum üzülme sakın, denedin zamanı değilmiş, umutsuzluk yok.. bu ay ilaçlar hala etkili ve dozajı az olduğu için daha da sağlıklı yumuşlar yapıyor, o yüzden tedavi sonrası hamilelik çok oluyor.. sakın rehavete düşme tam gaz ileri

Çok doğru yapmışsın, zaten erkeklere de veriliyor ki folic

Kızlar güncelleme yapayım mı hazır mısınız
Biz memorial ile görüşmeleri hızlandırdık. Benim prolaktinim 34 çıktı, dostinex başlattı doktor. Eşimin sperm değerleri daha da bir yerlerde.. bugün ürologla görüştük uzun uzun.. varikoselin etkisi dedi.. ama hocam 7-8 aydır avuçla vitamin içiyoruz dediğimde, güldü yani hiç etki etmez demiyorum ama onlar ilaç değil, varikoselin tek tedavisi ameliyat dedi.. herkesde farklı etki ediyor sizde işe yaramamış dedi.. moraller bozuldu.. ama tüp bebek tedavisi için gerekli sağlıklı sperm var endişe etmeyin dedi.. bir sürü hormon testi istedi.. ya vitaminlere döktüğüm paralara değil de, beyefendiye içiricem diye çektiğim eziyete yanıyorum valla
Bir aksilik çıkmazsa 26 eylülde başlayacağız..
Sanki hatırlıyorum dostinex kullanan kim di çıkaramadım ya, varsa hatırlayan bana bi ses etsin canlarım

Şöyle başlayan mesajları görünce hadi bi gebelik haberi daha geliyor diyorum gebesin sandım zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler inşallah bu kadar uğraşmanın mukafatını en kısa sürede alırsın canım sürecin güzel ilersin

hadi hayırlı olsun canımmm, surecın su gıbı gecsın sonunda yavruna kavşmayı nasıp etsın Allahım..
doktor dogru demıs bı saglıklı sperm bıle yeterlı

Canım ne güzel artık bir sürece giriyorsun inşallah kolaylıkla Rabbim bu işin içinden hakkıyla çıkmayı size nasip etsin ilk tedavi ile pozitif haber alırsınız inşAllah çiçeğimmm

Teşekkür ederim gerçekten desteğiniz için. İnşallah görürüm ama biraz da umutsuzluk ağır basıyor artık
Umutsuzluga kapilmayin, sizin daha deneyebileceginiz pek cok yol var. Herkesinki kolay yoldan veya hemen olmuyor malesef. Biraz ugrastiriyor. Biz yani burdaki cogu kisi malesef onlardaniz :) ama burda yillar sonunda tup bebekle hamile kalan da var (bkz ben), tuple kalamayip hic beklemezken dogal yolla kalan var, 2. 3. asilamasinda kalan var… Siz kararli olun ve inanin, mutlaka gunu gelecek

Cok sevindim canim simdiden hayirli olsun
26 eylulde neye basliyorsunuz? Bu kadar net tarihe sasirdim (hani regl tarihleriyle belli olur ya genelde)
Ay insallah artik daha ugrastirmadan bu sefer guzel sonucla neticelensin
Dostinex ben kullanmistim ama opu sonrasindaydi…

Ay benim reglim maşallah saat gibi. 25 eylül regl gösteriyor, 26 eylül pazartesi vira bismillah ben baya ennn baştan başlıyorum işte yumurta büyütme falan

Canım ne güzel artık bir sürece giriyorsun inşallah kolaylıkla Rabbim bu işin içinden hakkıyla çıkmayı size nasip etsin ilk tedavi ile pozitif haber alırsınız inşAllah çiçeğimmm
Ayyy kuzum valla sanki ilk tedavimmiş gibi heyecanlıyım nedense, ama malesef bu ikincisi bu sefer nasip olur inşallah

Ya bir bakayım dedim bu dostinexe, allahım nasıl bir yan etkiler.. insanlar neler yazmış.. 2 gün sonra başlıyormuş etkisi, dün aldım ben bakalım neler olacak. Sen yaşadın mı negatif bişey kuzum?

Ya bir bakayım dedim bu dostinexe, allahım nasıl bir yan etkiler.. insanlar neler yazmış.. 2 gün sonra başlıyormuş etkisi, dün aldım ben bakalım neler olacak. Sen yaşadın mı negatif bişey kuzum?
Ben hiç bi yan etki yasamadim 8ngun minicik bir hapti arkadaş 2.hapta devrildi kötü oldu bıraktı ama 2 ay sonra gebe kaldi=) o da gebe kalamıyordu

Sürecin hayırlı olsun canım
Su gibi akıp geçsin seruvenin, hayırlı haberler alırsın inşaAllahh
Dostinexi uzun süre kullanan biri olarak ilk kullanımlarımda kasıklarımda çok sancı çektim, çarpıntılarım oldu ama bi kaç kullanımda düzene girdi korkma hiç bünye bi süreden sonra alışıyo.
Belki sen de hiç bi etki etmez ama ilacın verdiği uyku çok iyiydi sürekli uyuyodum benim 100ün üzerinde olduğu için fazla alıyodum ondan dolayı da böyle etki göstermiş olabilir senin çok yüksek değilmiş endişelenme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…