Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürecin hayırlı olsun canım🥰
Su gibi akıp geçsin seruvenin, hayırlı haberler alırsın inşaAllahh🤲🏻🥰
Dostinexi uzun süre kullanan biri olarak ilk kullanımlarımda kasıklarımda çok sancı çektim, çarpıntılarım oldu ama bi kaç kullanımda düzene girdi korkma hiç bünye bi süreden sonra alışıyo.
Belki sen de hiç bi etki etmez ama ilacın verdiği uyku çok iyiydi sürekli uyuyodum😄 benim 100ün üzerinde olduğu için fazla alıyodum ondan dolayı da böyle etki göstermiş olabilir senin çok yüksek değilmiş endişelenme canım❤️
Sağol canım benim 🥰 sanırım psikolojik ben de sürekli kendimi dinliyorum 😅 yarın çok önemli bir iş görüşmem var valla kötü olmamam hatta hiç uykulu olmamam lazım 😳🤣

Aşılamada kullandığın ilaçların etkisi önümüzdeki ay devam ediyor canim doktorum bana oyle soylemişti. Bu surecte valla ben eşime arada folik asit bile vermiştim ben atıyorum ara ara sende at diye biraz eşine ağırlık ver bakalım sen yine takviye kullan biraz da bırak kuzumm bu ay rahat takılın
Bakalım inşallah her şey bir an önce, öbür ay daha güzel bir ay olur. Teşekkür ederim 🥰

Kuzum üzülme sakın, denedin zamanı değilmiş, umutsuzluk yok.. bu ay ilaçlar hala etkili ve dozajı az olduğu için daha da sağlıklı yumuşlar yapıyor, o yüzden tedavi sonrası hamilelik çok oluyor.. sakın rehavete düşme 😁 tam gaz ileri 💪🏻
Çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah öyle olur bana da 🥰

Kızlar güncelleme yapayım mı hazır mısınız 🤓
Biz memorial ile görüşmeleri hızlandırdık. Benim prolaktinim 34 çıktı, dostinex başlattı doktor. Eşimin sperm değerleri daha da bir yerlerde.. bugün ürologla görüştük uzun uzun.. varikoselin etkisi dedi.. ama hocam 7-8 aydır avuçla vitamin içiyoruz dediğimde, güldü 🤣🤣 yani hiç etki etmez demiyorum ama onlar ilaç değil, varikoselin tek tedavisi ameliyat dedi.. herkesde farklı etki ediyor sizde işe yaramamış dedi.. moraller bozuldu.. ama tüp bebek tedavisi için gerekli sağlıklı sperm var endişe etmeyin dedi.. bir sürü hormon testi istedi.. ya vitaminlere döktüğüm paralara değil de, beyefendiye içiricem diye çektiğim eziyete yanıyorum valla 🤣😅
Bir aksilik çıkmazsa 26 eylülde başlayacağız..
Sanki hatırlıyorum dostinex kullanan kim di çıkaramadım ya, varsa hatırlayan bana bi ses etsin canlarım 🤗
İnşallah bir an önce bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasib olur 🥰🥰🥰

Umutsuzluga kapilmayin, sizin daha deneyebileceginiz pek cok yol var. Herkesinki kolay yoldan veya hemen olmuyor malesef. Biraz ugrastiriyor. Biz yani burdaki cogu kisi malesef onlardaniz :) ama burda yillar sonunda tup bebekle hamile kalan da var (bkz ben), tuple kalamayip hic beklemezken dogal yolla kalan var, 2. 3. asilamasinda kalan var… Siz kararli olun ve inanin, mutlaka gunu gelecek🙏🏻
Teşekkür ederim desteğiniz için ama gerçekten biraz yorucu oluyor bu süreçler, allah yardımcımız olsun. Allah herkese hayırlı sağlıklı mutlu çocuklar versin inşallah

Ay benim reglim maşallah saat gibi. 25 eylül regl gösteriyor, 26 eylül pazartesi vira bismillah 😁 ben baya ennn baştan başlıyorum işte yumurta büyütme falan 😅
Ayyy hadi bakalim, guzel guzel kaliteli yumurtalarin olsun insallah🌸🙏🏻😍
Ya bir bakayım dedim bu dostinexe, allahım nasıl bir yan etkiler.. insanlar neler yazmış.. 2 gün sonra başlıyormuş etkisi, dün aldım ben bakalım neler olacak. Sen yaşadın mı negatif bişey kuzum?
Yok kuzum valla ben zaten opu sirasinda ohss olmustum, bunu kullanmay basladigimda zaten cok rahatsiz bir haldeydim, tam tersi dostinex rahatlatti beni…

Yaa evet prolaktin çok etkiliyormuş, düşünce gebe kalan çok var valla.. inşallah beni de senin gibi etkilemez
Ama geri çıkıyor tup bebekte 38 çıktı tavan yaptı aman çok etkiliyor o hormonlar her yerim falso
Ama bunları hep not ettim tupe başlarken dicem doktora bak bunlar bunlar ben de oluyor ona göre diye

Iyi aksamlar herkese ben cuma sabah opu olucam bugun aksam catlatma vurdum 2 tane bende pcos oldugu icin taze transfer yapilmicak ohss olmasin veya etkisi az olsun die tuzu hic kullanma dedi bide opu sonrasi gunde 6 yumurta ve 3 sise powerade (enerji mavi icecek) ic en fazla 2 bardak su icebilirsin dedi.. ben gunde 6 yumurta nasil yicem ya basina gelen var mi bide opu sonrasi taze transfer olmayanlara hangi ilaclari kullandiniz

Ama geri çıkıyor tup bebekte 38 çıktı tavan yaptı aman çok etkiliyor o hormonlar her yerim falso
Ama bunları hep not ettim tupe başlarken dicem doktora bak bunlar bunlar ben de oluyor ona göre diye
Benim önceki tedavide 25 civarıydı başta ilaç vermediler? Sonra da fırladı mı ne oldu meçhul, kimse bakmadı valla.. Yani bana şimdiden ilaç verdiklerine göre heralde kontrol ederler ilaçlara başlayınca da..

Merhaba arkadaşlar,
Memorial hastanesi Lütfi Cem Demirel yakın zamanda tedavi olan var mı? Acıbadem hastanesine geçiyorlarmış tüp ekini ile birlikte 10 gün içinde.
İlk denemem olacak ve tek kurşunum var o yüzden de sizden fikir almak isterim.

Iyi aksamlar herkese ben cuma sabah opu olucam bugun aksam catlatma vurdum 2 tane bende pcos oldugu icin taze transfer yapilmicak ohss olmasin veya etkisi az olsun die tuzu hic kullanma dedi bide opu sonrasi gunde 6 yumurta ve 3 sise powerade (enerji mavi icecek) ic en fazla 2 bardak su icebilirsin dedi.. ben gunde 6 yumurta nasil yicem ya basina gelen var mi bide opu sonrasi taze transfer olmayanlara hangi ilaclari kullandiniz
Canım benim ben de ilk defa duydum vardır bir bildiği doktorunun mutlaka boşa söylememiştir ama günde 6 yumurta çok fazla🥺

Benim önceki tedavide 25 civarıydı başta ilaç vermediler? Sonra da fırladı mı ne oldu meçhul, kimse bakmadı valla.. Yani bana şimdiden ilaç verdiklerine göre heralde kontrol ederler ilaçlara başlayınca da..
Bana da kimse bakmasın ben kendim baktim😁
Hemşireye dedim bisi olmaz dedi
Doktora hic demedim orda da saçmaladım
Neyse tecrube

Kızlar yarın opu olacak, İsmim Hatice🥰Şu yazıyı okuyanlar benim adıma bir kere şu duayı okur musunuz?Allah razı olsun🙏
Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi'l 'ukadu ve tenfericu bihi'l-kürabu ve tukdâ bihi'l-havâicu ve tünâlü bihi'r-rağâibu ve husnu'l-havâtimi ve yusteska'l-ğamâmu bi-vechihi'l-kerîmi ve 'alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-'adedi külli ma'lûmin lek."

Kızlar yarın opu olacak, İsmim Hatice🥰Şu yazıyı okuyanlar benim adıma bir kere şu duayı okur musunuz?Allah razı olsun🙏
Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi'l 'ukadu ve tenfericu bihi'l-kürabu ve tukdâ bihi'l-havâicu ve tünâlü bihi'r-rağâibu ve husnu'l-havâtimi ve yusteska'l-ğamâmu bi-vechihi'l-kerîmi ve 'alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-'adedi külli ma'lûmin lek."
Okudum canım Rabbim bebişine kavuştursun inşallah 😍🤲💕💕

Bismillahirrahmanirrahim
bende okudum tez zamanda müjdeli haberlerini alalım inşallah :dua:

X