Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım benim sanırım psikolojik ben de sürekli kendimi dinliyorum yarın çok önemli bir iş görüşmem var valla kötü olmamam hatta hiç uykulu olmamam lazım

Bakalım inşallah her şey bir an önce, öbür ay daha güzel bir ay olur. Teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim desteğiniz için inşallah öyle olur bana da

İnşallah bir an önce bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasib olur

Teşekkür ederim desteğiniz için ama gerçekten biraz yorucu oluyor bu süreçler, allah yardımcımız olsun. Allah herkese hayırlı sağlıklı mutlu çocuklar versin inşallah

Ay benim reglim maşallah saat gibi. 25 eylül regl gösteriyor, 26 eylül pazartesi vira bismillah ben baya ennn baştan başlıyorum işte yumurta büyütme falan
Ayyy hadi bakalim, guzel guzel kaliteli yumurtalarin olsun insallah
Ya bir bakayım dedim bu dostinexe, allahım nasıl bir yan etkiler.. insanlar neler yazmış.. 2 gün sonra başlıyormuş etkisi, dün aldım ben bakalım neler olacak. Sen yaşadın mı negatif bişey kuzum?
Yok kuzum valla ben zaten opu sirasinda ohss olmustum, bunu kullanmay basladigimda zaten cok rahatsiz bir haldeydim, tam tersi dostinex rahatlatti beni…

Yaa evet prolaktin çok etkiliyormuş, düşünce gebe kalan çok var valla.. inşallah beni de senin gibi etkilemez
Ama geri çıkıyor tup bebekte 38 çıktı tavan yaptı aman çok etkiliyor o hormonlar her yerim falso
Ama bunları hep not ettim tupe başlarken dicem doktora bak bunlar bunlar ben de oluyor ona göre diye

Iyi aksamlar herkese ben cuma sabah opu olucam bugun aksam catlatma vurdum 2 tane bende pcos oldugu icin taze transfer yapilmicak ohss olmasin veya etkisi az olsun die tuzu hic kullanma dedi bide opu sonrasi gunde 6 yumurta ve 3 sise powerade (enerji mavi icecek) ic en fazla 2 bardak su icebilirsin dedi.. ben gunde 6 yumurta nasil yicem ya basina gelen var mi bide opu sonrasi taze transfer olmayanlara hangi ilaclari kullandiniz

Ama geri çıkıyor tup bebekte 38 çıktı tavan yaptı aman çok etkiliyor o hormonlar her yerim falso
Ama bunları hep not ettim tupe başlarken dicem doktora bak bunlar bunlar ben de oluyor ona göre diye
Benim önceki tedavide 25 civarıydı başta ilaç vermediler? Sonra da fırladı mı ne oldu meçhul, kimse bakmadı valla.. Yani bana şimdiden ilaç verdiklerine göre heralde kontrol ederler ilaçlara başlayınca da..

Merhaba arkadaşlar,
Memorial hastanesi Lütfi Cem Demirel yakın zamanda tedavi olan var mı? Acıbadem hastanesine geçiyorlarmış tüp ekini ile birlikte 10 gün içinde.
İlk denemem olacak ve tek kurşunum var o yüzden de sizden fikir almak isterim.

Canım benim ben de ilk defa duydum vardır bir bildiği doktorunun mutlaka boşa söylememiştir ama günde 6 yumurta çok fazla

Bana da kimse bakmasın ben kendim baktim
Hemşireye dedim bisi olmaz dedi
Doktora hic demedim orda da saçmaladım
Neyse tecrube

Kızlar yarın opu olacak, İsmim HaticeŞu yazıyı okuyanlar benim adıma bir kere şu duayı okur musunuz?Allah razı olsun
Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi'l 'ukadu ve tenfericu bihi'l-kürabu ve tukdâ bihi'l-havâicu ve tünâlü bihi'r-rağâibu ve husnu'l-havâtimi ve yusteska'l-ğamâmu bi-vechihi'l-kerîmi ve 'alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-'adedi külli ma'lûmin lek."

Okudum canım Rabbim bebişine kavuştursun inşallah

bende okudum tez zamanda müjdeli haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…