- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.501
Aynen direk alabiliyorsunuz.Bölüm olarak tıbbi genetik mi bakıyor peki onu sormadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen direk alabiliyorsunuz.Bölüm olarak tıbbi genetik mi bakıyor peki onu sormadım
Canım benim büyümesinin yanında ağrısı cabası.böyle olduğu zamanlar sütyen takamıyorum daha çok ağrı hissediyorum spor sütyenleri gibi rahat olanları aldım sırf bu yüzden.hamilelikle sonuçlanacak olsaydık çoktan olmazmıydı ay olarak tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 5-6 aydır bu durumdaBenim derdim büyümesi ile değil ama yürürken bile ağrımazsın be mübarek. Hele eve gelince sütyeni çıkardığım sıradaki o ağrı. Neyse umuyorum ki hamilelikle taçlanır sonra dertlenmeyi bırakırız
Yaaa ne güzel olmuş o doktora gitmen.. o boy boy yumurtalar sana minnoş bebişler olsun canım, güzel haberler ver bize hepKızlaaarr selamlar, uzun zamandır yazmıyordum bugün yazayım ki ilerde belki hatıra olur vay bee ne yollardan geçmişim derim inşallah
Çikolata kisti ve tüplerde bilye bilye görüntü vardı ve ameliyat olmak için İzmir'e geldim, muayene oldum ameliyat kesinleşti sonra reglin 3. Günü anesteziye gittim kan verdim, EKG ve röntgen çekildim ama bişey geri geri çekti.Funda Göde'ye gittim ve reglin 3. Günü muayene oldum, Funda hanım herşey şahane hemen tüpbebeğe başlayabiliriz dedi!!!Aşılama sırasında fazladan gonalf yazdırıp yanıma almıştım iyi ki yazdırmışım gonalf olsa bile raporlu vermiyorlarMenapur yazıldı onu bulmak çok zor oldu, hele cetrotide!!!Onu ara bunu ara derken tüp bebeğe başladığımı bile anlayamadımBuradan tanıştığım melek arkadaşım taa nerelerden Cetrotide ulaştırdı, sayesinde taze transfer olacağımBugün ilaç sonrası ilk kontrolüm vardı.Reglin 8. Günü doktorum "rahim kalınlığı 7.4 mm, solda 14 12 11 ve 8 mm yumurta, sağdada 12, 10 ve 8 mm yumurta var ama tam sayısını saymadım herşey güzel görünüyor, en erken perşembe en geç cmt toplama yaparız" dedi!!!!Endometriyoma akan sıvı olmazsa, rahim kalınlığında sıkıntı olmazsa taze transfer olacağımKırk kere isim değiştiğimiz için bu kim demeyin, ben mayıs grubundan HTCNM, littledreams HaticeDualarınızı bekliyorum canlarımSüreçle alakalı önerilerinizi duymak isterim
İnşallah1 saat önceye kadar başkasının sürecini dışardan izliyor gibiydim, hiç heyecanım yoktu.Eksik ilaçlar konusu yüzünden odaklanamamıştım şimdi ağlamaklıyım, sevinç gözyaşlarına dönüşür inşallahYaaa ne güzel olmuş o doktora gitmen.. o boy boy yumurtalar sana minnoş bebişler olsun canım, güzel haberler ver bize hep
İnşallah sürecin yolunda ilerler de şurada güzel haberlerini de okuruz canımKızlaaarr selamlar, uzun zamandır yazmıyordum bugün yazayım ki ilerde belki hatıra olur vay bee ne yollardan geçmişim derim inşallah
Çikolata kisti ve tüplerde bilye bilye görüntü vardı ve ameliyat olmak için İzmir'e geldim, muayene oldum ameliyat kesinleşti sonra reglin 3. Günü anesteziye gittim kan verdim, EKG ve röntgen çekildim ama bişey geri geri çekti.Funda Göde'ye gittim ve reglin 3. Günü muayene oldum, Funda hanım herşey şahane hemen tüpbebeğe başlayabiliriz dedi!!!Aşılama sırasında fazladan gonalf yazdırıp yanıma almıştım iyi ki yazdırmışım gonalf olsa bile raporlu vermiyorlarMenapur yazıldı onu bulmak çok zor oldu, hele cetrotide!!!Onu ara bunu ara derken tüp bebeğe başladığımı bile anlayamadımBuradan tanıştığım melek arkadaşım taa nerelerden Cetrotide ulaştırdı, sayesinde taze transfer olacağımBugün ilaç sonrası ilk kontrolüm vardı.Reglin 8. Günü doktorum "rahim kalınlığı 7.4 mm, solda 14 12 11 ve 8 mm yumurta, sağdada 12, 10 ve 8 mm yumurta var ama tam sayısını saymadım herşey güzel görünüyor, en erken perşembe en geç cmt toplama yaparız" dedi!!!!Endometriyoma akan sıvı olmazsa, rahim kalınlığında sıkıntı olmazsa taze transfer olacağımKırk kere isim değiştiğimiz için bu kim demeyin, ben mayıs grubundan HTCNM, littledreams HaticeDualarınızı bekliyorum canlarımSüreçle alakalı önerilerinizi duymak isterim
Canım benim şuraya müjdeler olsun hamileyim yazdığını görmek nasip olsunİnşallah1 saat önceye kadar başkasının sürecini dışardan izliyor gibiydim, hiç heyecanım yoktu.Eksik ilaçlar konusu yüzünden odaklanamamıştım şimdi ağlamaklıyım, sevinç gözyaşlarına dönüşür inşallah
Kuzu valla kendimi dinlemiyorum ya hayırlısı diyip vakit geçirmeye bakıyorum. Bakalım salı çarşamba gibi ak koyun kara koyun ortaya çıkarMaviliGizem var mı gelişme ağrı sızı belirti
İnşallah kuzuumm, senden haber alamadım sen ne durumdasın bakalımİnşallah sürecin yolunda ilerler de şurada güzel haberlerini de okuruz canım
Yaa canım benim inşallahİyi ki varsınız SelizimmCanım benim şuraya müjdeler olsun hamileyim yazdığını görmek nasip olsun
Yok mu test yahu sabah patlatsak mı bir taneKuzu valla kendimi dinlemiyorum ya hayırlısı diyip vakit geçirmeye bakıyorum. Bakalım salı çarşamba gibi ak koyun kara koyun ortaya çıkar
Epeydir aktif değildim bende pazartesi hsg çekileceğim biraz onun gerginliğini yaşıyorum ona göre tekrar tedavi sürecine başlıcamİnşallah kuzuumm, senden haber alamadım sen ne durumdasın bakalım
Canım hatcemm ilk ve son tedaviyi olup pozitif haberini almayı Rabbim kolaylıkla nasip etsiin. Güzel haberinle coşalımm çiçeğimm her zaman dualarımdasınnnKızlaaarr selamlar, uzun zamandır yazmıyordum bugün yazayım ki ilerde belki hatıra olur vay bee ne yollardan geçmişim derim inşallah
Hiç gerilme kuzum 2 kere çektirdim, hiç öyle abartıldığı gibi bişey değil.Tüplerde hafif tıkanıklık ve çikolata kistim olduğu halde anlık regl ağrısı dışında bişey olmadı.Epeydir aktif değildim bende pazartesi hsg çekileceğim biraz onun gerginliğini yaşıyorum ona göre tekrar tedavi sürecine başlıcam
Yaa canımıniçi çok teşekkür ederim, hepimizin sevinç gözyaşları dökeceği günler yakın olsun inşallahCanım hatcemm ilk ve son tedaviyi olup pozitif haberini almayı Rabbim kolaylıkla nasip etsiin. Güzel haberinle coşalımm çiçeğimm her zaman dualarımdasınnn
İnşallah canım hafif şekilde atlatırım sürecinide takip ediyorum sonuçlarına etiketle mutlaka güzel haberlerini bekliyorumHiç gerilme kuzum 2 kere çektirdim, hiç öyle abartıldığı gibi bişey değil.Tüplerde hafif tıkanıklık ve çikolata kistim olduğu halde anlık regl ağrısı dışında bişey olmadı.
Selizay ya kız daha 10. Gün oluyor belli olmazYok mu test yahu sabah patlatsak mı bir tane
Merhabalar canım seni çok iyi biliyorum her sey çok güzel olur insallahKızlaaarr selamlar, uzun zamandır yazmıyordum bugün yazayım ki ilerde belki hatıra olur vay bee ne yollardan geçmişim derim inşallah