Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar. Ben de ilk aşılamamı bugün 12:30 da yaptırdım 🙏🏻 Çok umut etmek istemiyorum ama ilk kez yaptırdığım için de içim kıpır kıpır 🥲 bu süreçte önerileriniz varsa alırım 🥰 ilk aşılamada hamile kalan var mı aranızda?
Yaa hadi güzel haberler getir bize, sımsıkı tutunsun bebişin. Olumlu olumsuz tecrübeler var tabiki ama sen onları düşünme şimdi 😍

15 gün sonra dedi hemşire. Ama o da cumaya denk geliyor, 2 gün sonra kontrol şansım olmuyor. Ben de o yüzden 7 ve 9unda yaptırayım da en azından 2 kat artmış mı kontrol edebilme şansım olsun dedim. Yani 7sinde yaptırcam 5 gün var.
İnşallah pozitif olsunnn😍 çok yumurta olunca doktorlar genelde yapmıyor aşılama, sizinki iyi kabul etmiş 😅 gonalf mi kullandın klomen mi

İnşallah pozitif olsunnn😍 çok yumurta olunca doktorlar genelde yapmıyor aşılama, sizinki iyi kabul etmiş 😅 gonalf mi kullandın klomen mi
Gonal f 450 kullandım canım. Adam ayarlayamamış sanırım dozu. 75 birim yap her gün dedi. O kadar yaptım ben de 😅 sonra da bana diyor ki doğru kullandığından emin misin?

Ama bir ihtimal diyorum çok incir tükettim ondan da kaynaklanmış olabilir.

Selam 1,5 yıldır çocuk düşüyorum amh testi vermiştim sonuç 0.69 çıktı hastanenin referans aralığı 0.71-7.59 görünüyor değerim çok mu düşük 😔

Gonal f 450 kullandım canım. Adam ayarlayamamış sanırım dozu. 75 birim yap her gün dedi. O kadar yaptım ben de 😅 sonra da bana diyor ki doğru kullandığından emin misin?

Ama bir ihtimal diyorum çok incir tükettim ondan da kaynaklanmış olabilir.
O da şaşırdı demek beklemiyordu o kadar 😅😅
Bak ondanda olabilir bilemedim şimdi 😅

Selam 1,5 yıldır çocuk düşüyorum amh testi vermiştim sonuç 0.69 çıktı hastanenin referans aralığı 0.71-7.59 görünüyor değerim çok mu düşük 😔
Bu değerlerle gebelik elbetteki elde ediliyor ama sizin şuan direk tüp bebek yaptırma hakkınız var.
Geç kalmadan sürece başlayıp en azından embryo dondurduktan sonra doğal yoldan olması için beklemeniz daha faydalı.
Artık zaman aleyhinize işliyor..

Doktorlar bunun normal olduğunu iddia ediyor. E2ye falan baktılar, progesterona baktılar, yok yani hiçbir şey normal dışı değil. Her şey normal her şey olağan... sonuç olarak geriye koca bi göğüs doluluğu ve ağrısı kaldı. Her ay hamile kalmadığıma göre gereksiz bi ağrı oldu malesef...
Nefret ettim bu durumdan adete bir hafta 10 gün kala başlıyor ve ağrı ve şişkinlik gün yaklaştıkça artıyor.prolaktin yüksekliğinden dolayı olur mu acaba diye düşünüyordum bende

Sonucu aldığım gibi tüp bebek doktoruyla görüştüm.Tekrar muayene etti sağ tarafta 5 6 yumurta görünüyor solda 3 dedi ve tuhaf bi şekilde hep soldan yumurtluyorum ben 🤷‍♀️
Sayın amh değerine göre çok kötü değil ama vakit daralıyor dedi oda.çünkü eşimde varikosel ameliyatı oldu 5 ay geçti üstünden değerler kötü değil gebelik olabilirdi ama olmamış daha fazla bekleme diyor.amh 1 altı olduğu için rapor hakkım varmış dediğiniz gibi adetle bir başlıycam sanırım.Teşekkürler cevabınız için 😊 sizide uzun süredir takip ediyorum hayırlı olsun 😊
Bu değerlerle gebelik elbetteki elde ediliyor ama sizin şuan direk tüp bebek yaptırma hakkınız var.
Geç kalmadan sürece başlayıp en azından embryo dondurduktan sonra doğal yoldan olması için beklemeniz daha faydalı.
Artık zaman aleyhinize işliyor..

Kızlarrr benim sat 13 ağustos. Ocak ayından beri deniyoruz lakin olmuyor.
11.gun ovulasyon testi ile pik gördüm yani 23 agustosta.
Bugun 2 Eylül, 21.gunum erken gebelik testinin sonucu negatif çok üzüldüm. Sizce yine de Bi ihtimal şansım var mı Bi kaç gün sonra mı çıkar 🥺

X