Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mavi laboratuvarda verildi 35 milyon çıkan
Bende tüp bebek sürecine sperm sayımı sonucu gittim ve doktorumu kesinlikle tüp bebek merkezinde vermem gerektiğini söylemişti.
Bizde 2 kez tüp bebek merkezinde verdik ve morfoloji 0 değişmedi.
Sadece tedavi öncesi ve sonrası sperm değerimiz 2 kat arttı.
Eğer tüp bebek merkezinde vermedi iseniz iki değere de güvenmeyin…i

Aramalar nasıl kaç embryon oluşmuş. Kaç tane yumurta olgun çıktı☺️
Güzel haberler ile gel inş💕
canım gün gün arıyorlar . şuan 3. gündeyiz
opudan bir gün sonra yani 1. gün döllenen yumurtalar var gayet güzel dediler sadece kaç tane döllendi kaç tane yumurta boş çıktı falan dedim bu bilgilerin hepsini 5. gün vericez dediler. 19 yumurta toplandı 22 yumurta vardı kontrolde 3 ü noldu bilmiyorum.
2 .gün döllenen yumurtalar embriyoya dönüştü dediler
3. gün bugünde gayet güzel devam ediyor orta kalitede olanlarda var ama onların sayısı iyi kalitede olana göre az merak etmeyin dediler.
4. gün aranmayacak mışım cumartesi 5. gün hepsini söyleyip donduracaklar. 2. adetten sonra transfer oalcak

Bende tüp bebek sürecine sperm sayımı sonucu gittim ve doktorumu kesinlikle tüp bebek merkezinde vermem gerektiğini söylemişti.
Bizde 2 kez tüp bebek merkezinde verdik ve morfoloji 0 değişmedi.
Sadece tedavi öncesi ve sonrası sperm değerimiz 2 kat arttı.
Eğer tüp bebek merkezinde vermedi iseniz iki değere de güvenmeyin…i
tüp bebek merkezinde vermedik olabilir birde orda verelim teşekkür ederim 😊

canım gün gün arıyorlar . şuan 3. gündeyiz
opudan bir gün sonra yani 1. gün döllenen yumurtalar var gayet güzel dediler sadece kaç tane döllendi kaç tane yumurta boş çıktı falan dedim bu bilgilerin hepsini 5. gün vericez dediler. 19 yumurta toplandı 22 yumurta vardı kontrolde 3 ü noldu bilmiyorum.
2 .gün döllenen yumurtalar embriyoya dönüştü dediler
3. gün bugünde gayet güzel devam ediyor orta kalitede olanlarda var ama onların sayısı iyi kalitede olana göre az merak etmeyin dediler.
4. gün aranmayacak mışım cumartesi 5. gün hepsini söyleyip donduracaklar. 2. adetten sonra transfer oalcak
Gayet güzel.. İnş sonunda da güzel haberler verirler🥹

X